Grafik Görünüm : GMA,esneklik,hayalgücü
parisstgermain
14-11-2007, 12:10
GMA hepimizin,çok severek kullandığı bir enerji.Bu konuda mutabık olduğumuzu düşünüyorum :)Ancak,2 gündür GMA ile yapılan çalışmalarda,mantraların veya belli kalıpların dışına çıkılırsa neler yaşanabileceğini,esnekliğin ve ''niyetin gücünün'' neler başarabileceğini deneyimliyorum,ve sizlerle de paylaşmak istedim.GMA ile bedeninizi,bedenlerinizi,çakralarınızı,zihninizi,b ilinçaltı problemlerinizi,etrafınızdaki enerjiyi arındırabilir,daha öz saf duru hale dönüştürebilirsiniz.GMA ile kendinizi koruyabilir,hoş vizyonlar görebilirsiniz.Niyetin gücü çok önemli gerçekten.Elbette elimizdeki mantralar,işe yarayan niyet örnekleri.Ama neden,esnek ve açık olmayalım? :)Ben,reiki ile çalışırken gerçekten çok fazla esneklik tanıdım kendime.Ancak GMA ile ilgili az bilgi var elimizde.Belki bu nedenle ben yeterli esnekliği kendime tanıyacak kadar verememiştim kendimi bu enerjiye..Bana bu bakış açısını veren,sevgili arkadaşım Mavi Türkü'ye teşekkür ederim..:) :) :)Ben 2 gündür,GMA ile çok mutluyum,sizler de olun istedim :)Sevgilerimle,
Elbette elimizdeki mantralar,işe yarayan niyet örnekleri.Ama neden,esnek ve açık olmayalım?
:friends:Bende öyle düşünüyorum.Koşullanma ve kalıplardan sıyrılıp özgürleştiğinde ,enerjiyi hissetmek,senin enerjiden almak istediklerin, o sınırsız ve özgün alan içinde çok daha verimli bir biçimde gerçekleşiyor.Ve papağan gibi aynı niyet cümlelerini, noktasını atlamaksızın tekrar etmek insana gerçekten iyi hissettirmiyor.Uzun bir süredir meditasyonlarımda,enerji çalışmalarımda ve ya mantralarda, beni yansıtmayan ve tam olarak niyetimi anlatmadığına inandığım sözcükleri sarfetmememin yalnızca yararını gördüm.Ne istediğini bilmek,esnek ve yaratıcı olmak geliştirir ve genişletir diye düşünüyorum.Kişisel tesbitim bu .Bende böylesi faydalı oldu. Herkes bildiği gibi yaparsa en güzeli olur elbette ki.:flowers:
Redflame
14-11-2007, 18:20
ben sevgili onurdan gma alacagım içinokadar mutlu olmuştumki.gece rüyamda st germayen gördüm.bana bi dagın yamacında oturarak sordu.ne yapacaksın bu enerjiyi diye?ben çiçek çiçek dünyaya yagacagız dedim.
bazen çok mutlu oluyorum.hemen onları çagırıp çiçek çiçek yagsın dünyaya sevgiler diyorum.
sabahları özellikle kimsesizlere hastanelerdeki çaresizlere özellikle kimsesizler yuvasındaki çocuklara gma gitsin.sevgi gülücük açıp yüreklerde açsın diyorum.
yolda arabada geçen giderken gençler dövüşüyodu.hemen elimi onlara dogru açarak gma sevgi olsun
yani olan olaya göre niyet ediyorum.
içimdeki ne diyosa bende dil ile söylüyorum.hepinize gma gelsin üzerinize yagan yagmur olsun:friends:tüm yüreklerin pası silinip sevgi ışık olsun.sevgiyle:kalp::kalp::kalp::flowers2::kalp::k alp::kalp::superman::flowers2:
sevgili ışıllcımm:kalp:,
ne mutluu,yüreğindeki o derin mutluluk hissi ve coşku daim olsunn inşallah..
yüreğimden sevgi ve ışık gönderiyorum..
mantraların kişisel kullanımındaki değişim ve bunun yarattığı etki gücüne elbetteki katılıyorumm..
ancak maalesef kullanılan kalıplar için esneklik brz risk içeriyor diye düşünüorm,şahsi fikrimdir....bildiğimiz gibi kullandığımız her spiritüel etkisi olan enerji çalışmalarındaki kelimelerin birinin veya bir takısının sahip oşduğu gücü yadsımamalıyız..
bu gerçekten çok çok önemli bir detaydır.. minik bir esneklik veya farklı bir deneme bizi esas niyetimizden apayrı bir sonucta kendimizi bulmamıza sebep de olabilir..
çalışma konularımız sınırsız çeşitlilikte olabilir ..esneklik elbette,ancakk çalışmalarda kullandığımız kalıplardaki mevcut kelimelerimizn ve cümlelerimizin hassasiyetini lütfen atlamayalım..yaratıcı olalım ama dikkat de edelimm,önemli bir detaydır..
herbirimize hatırlatma gereği hissettim bi an..
hayırlı dönüşümlere..
:angel2:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.