PDA

Grafik Görünüm : Hayalinizdeki dünya...

New Life
08-11-2007, 21:30
Bu gün size bomboş bir gezegen verilse ve yeni bir dünya kurmanız istense, bu dünyada neler olurdu? nasıl bir düzen içinde nasıl bir dünya kurardınız? ağaçlar,çiçekler,sahiller, şelaleler,dostluklar, dialoglar,hayvanlar, renkler ,doğa,evler,tabiat, şimdiki dünyaya göre olmasını ve olmamasını istedikleriniz .............. v.s hayal gücünüzü kullanın. Sevgiler...

nothing
09-11-2007, 21:07
istediğim zaman istediğim yerde istediğim herşeyi olabileceğim mükemmel bi dünya istiyorum.
huzur,özgürlük ve eşitlik olan bi dünya .. kısacası mükemmelliği istiyorum :)

aslik
10-11-2007, 00:25
yeryüzü ve içindekiler olabilecek en güzel biçimde tasarlanmış.Daha kusursuzunu tasarlayamam ki..Ama şunu isterdim:Telepatik yetilerimiz doğal olarak devrede olsun.Farklılıklarımızla,özgün doğamızla ,barış içinde yaşayalım.Savunma halinde yaşamayacak kadar merkezimizde olalım.Birbirini suçlayabilecek bir tane insan olmasın.Herkes biliyor olsun, herşeyin nedeni ve sonucu olduğunu.Özyönetim uygulansın.Bireysel özgürlükler ve toplumsal dayanışmanın birarada şekillendiği,toprakların sınırlarla ayrılmadığı, bu büyük aileye herkesin yaratıcılığı,yetenekleri ve istekleri doğrultusunda katkı koyabileceği kocaman ve sınırsız bir dünya olsun!
Yeryüzü aşkın yüzü Olsun!...:kalp::angel:

gunes
10-11-2007, 09:14
yeryüzü ve içindekiler olabilecek en güzel biçimde tasarlanmış.Daha kusursuzunu tasarlayamam ki..Ama şunu isterdim:Telepatik yetilerimiz doğal olarak devrede olsun.Farklılıklarımızla,özgün doğamızla ,barış içinde yaşayalım.Savunma halinde yaşamayacak kadar merkezimizde olalım.Birbirini suçlayabilecek bir tane insan olmasın.Herkes biliyor olsun, herşeyin nedeni ve sonucu olduğunu.Özyönetim uygulansın.Bireysel özgürlükler ve toplumsal dayanışmanın birarada şekillendiği,toprakların sınırlarla ayrılmadığı, bu büyük aileye herkesin yaratıcılığı,yetenekleri ve istekleri doğrultusunda katkı koyabileceği kocaman ve sınırsız bir dünya olsun!
Yeryüzü aşkın yüzü Olsun!...:kalp::angel:
:bravo::flowers2::kalp:

umit
10-11-2007, 13:30
Farklılıklarımızla,özgün doğamızla ,barış içinde yaşayalım.Savunma halinde yaşamayacak kadar merkezimizde olalım.

Budur işte.Bütün yazdıklarına katılıyorum ama kilit olan o iki cümle sanırım:flowers:

aslik
10-11-2007, 14:21
Aynı dünyayı özlediğimizi bilmek ne güzel arkadaşlar..:cutie:

:daisy:

kırkayak
12-11-2007, 09:58
evet çok güzel düşünceler katılıyorum huzur,sağlı,mutluluk,karşılıklı güven,dedikodununolmadığı, insanlar birbirlerine çokiyi sayğıduymaları,hiçkimse birbirin arkasından kuyusunu kazmamalı,hoşgörünün,anlayışın ve herkez birbirine tam destek koşulsuz sevgilerini tam destek ve evrende herşeye sayğı duyulmalı bolluk berket içinde güzel bir toplum anlayışı ile eğitim seviyesi yüksek daha çok şey yazılınabilir ama en önemli sağlı,sağlık,sağlık