PDA

Grafik Görünüm : çok şaşkınım be günlük

vampirpenguen
31-10-2007, 23:06
sevgili canlar epeyden beri yazmıyorum foruma işin aslı reikiden soğudum.sadece kendime uyguluyorum.kendimle hesaplaşma dönemi içindeyim.farkındayım hesaplaşıyorum.eski alışkanlıklarım tekrar dönmek istiyor yeni yerleştirmek istediklerimi ihmal ediyorum aslında kendimi ihmal ediyorum.içimde hissettiğim o güzellik his nasıl kelimelere dile getirilir siz karar verin böle anlarda bana sıkıntı vererek durumumu haber veriyor.yapıcak güzel şeyler var.zaman kısıtlı canlar.belki de bunları vicdanımı rahatlatmak için yazıyorum.şu sıralar canım çok sıkılıyor dostlar.eski alışkanlıklara dönemketen yeni birşeyler yapmamaktan tam yapmaya başladığım yeni güzellikleri faaliyetlerinden vazgeçmekten egomdan farkına vardığım kötü huylarımdan...bunları yazdıran kalbim diyor bana daha sevgi dolu daha dopdolu yaşayabilirsin hem kendini hem başkalarına manen faydalı olabilirsin.
ne mi yapıyorum günlük gene bayatlamış oyunlar net alışkanlıkları bir yandan hayatın getirdiği sorumluluk çevremdeki insanları negatif dayatmalarına karşı zihinsel savaş...
ne yapacağımı şaşırdım günlük işin açıkcası kendime şaşırdım günlük.kendimi tanıyamaz oldum.beni bırakmayan özden gelen güzel birşeylerin olduğunun farkındayım yoksa niye bu durumdan rahatsız olıyım da bunları yazıyım...:see_stars:
bugünlerde öle bencilce düşünüyorum ki bazen farkına vararak yapmak bunu bambaşka...

IŞIĞADOĞRU
01-11-2007, 10:54
merhaba:kalp:

rahatsız olmak birşeyden düzeltmeyi de getirir ardından

oluyor zaman zaman böyle inişler çıkışlar
bence normal
kafanıza takmayın

yazmak da bir terapidir yazın yazın yazın
bizden ayrı kalmayın...

sevgiler :friends:

aslik
01-11-2007, 12:02
Canım arkadaşım,herşeyi oluruna bırak ve lütfen suçluluk duygusuna kapılma yapamadıkların için.Yalnızca kendini dinle.Neye ihtiyacın varsa onu yap.Bu karışık hislerin içinde kimseyi şifalandırman gerekmiyor.İnsanlık için en güzel hayrı, kendini şifalandırarak yapabilirsin.Bu söylediklerini yaşayan bir sen değilsin inan ki.Hepimiz için inişli çıkışlı dönmeler yaşandı,yaşanıyor.Bazen hayır yaratmaya çalışırken,kendimize hayrımız olmayan bir noktaya düştüğümüzü görüyoruz üzülerek.Bunun sebebide yine kendimizi ihmal edip,dışarıya çok fazla yönelip, kendimizi içerden izleyemeyecek hale geldiğimiz gerçeği.Bırak herşeyi akışına,su yolunu bulur.Yalnızca suçluluk duymanın gereksizliğini kabul edip,seni huzursuz eden ne varsa serbest bırakman yeter.Yaşandı bitti.Bunu yazdığın an yeni bir andı.Yazdıysan zaten dediğin gibi,görüyorsun demektir.Sen, seni mutlu edecek olanı yap ki,bütün dünya mutlu olsun.
Bunu kolaylıkla atlatacağına yürekten inanıyorum.

"Hepimiz Bir olarak birlikte yolculuk yapıyoruz.Buna bu gezegendeki her canlı varlık ve Yerküre'nin kendisi de dahildir.İçimizden biri bilinçte bir hamle yaptığı her seferinde,sarmal bir dönüş kaydeder ve herkes tekamül sarmalında bir derece yukarı çıkar."
Bu alıntı neden hayır yaratmak için,sadece kendini şifalandırmanın bile yetebileceğini anlatıyor.Lütfen takılma buna.Kendine iyi bak...

karen
01-11-2007, 12:14
"Hepimiz Bir olarak birlikte yolculuk yapıyoruz.Buna bu gezegendeki her canlı varlık ve Yerküre'nin kendisi de dahildir.İçimizden biri bilinçte bir hamle yaptığı her seferinde,sarmal bir dönüş kaydeder ve herkes tekamül sarmalında bir derece yukarı çıkar."
Bu alıntı neden hayır yaratmak için,sadece kendini şifalandırmanın bile yetebileceğini anlatıyor.Lütfen takılma buna.Kendine iyi bak...
Sevgili Aslik çok güzel ifade etmiş.Kendisine katıldığımı belirtmek istiyorum.Ayrıca sizin durumun farkında olmanız, çare aramanızda başlı başına güzel bir olaydır.Kendinize reiki verip şifalanmanız, sizinle beraber çevrenizdeki insanlarıda etkileyecektir.Onların etkisiylede çok güzel günler yaşayacağınıza inanıyorum.Sevgilerimle:flowers:

vampirpenguen
01-11-2007, 13:08
saolun arkadaşlar :)

umit
02-11-2007, 22:03
Bazen eski alışkanlılara geri dönüşler olabiliyor maalesef...bende yenilenme ve daha olumlu olana evrilme döneminde hissediyorum kendimi. Bazı davranışlarımla insanların gönlünü kırabiliyorum...Fark edince de niye böyle yaptım? Bunun olmaması gerekiyordu diyorum...Fakat bu içimizdeki bir savaş elbette ki hata yapmaya ve eskiye dönmeye eğilim olabiliyor..önemli olan fark etmek...ve kaynağını kurutmaya devam etmek diye düşünüyorum...:flowers: