PDA

Grafik Görünüm : Evim evim, guzel evim :)

Betul
10-06-2005, 10:50
Arkadaslar foruma girmeye ne zamandir firsat bulamiyorum. Cunku hic durmadan paket yapiyorum. Esyalarin bir an ønce toparlanmasi gerek. Problem, evim satilmadi.
Yardiminiza, reiki ellerinize ihtiyacim var. Belki hep beraber destek verirseniz, ønumuzdeki engeleri asabiliriz... :angel2:
Bu Pazar gunu open house dedikleri olay var, yani evi oglenleyin biz yokken gezip gørmeye gelecek talipler ( insallah birileri gelir yani... :unsure: ). Eger firsat bulur da destek olursaniz cok sevinirim... :wub:
adresim:
Vinterbuen 47
Ballerup Danimarka

Akilli reiki isiginin Turkiye`den de yolu bulacagina eminim... :superman:
Simdiden cok tesekkur ederim... :flowers: :wave:
:boat:

doktor
11-06-2005, 20:19
Betül gülüm,

Evin girişine hemen kocaman birkaç kırmızı çiçek yerleştir.. Bak nasıl da kapış kapış gidiyor evin. :bannana_guitar: :bannana_purple:

:artist:

Betul
13-06-2005, 23:15
Sevgili Lalecim, evden cikmamiza 10 dakika kala cevabini gørdum. Panik halinde kendimi bahceye atip, acel tecel en guzel kirmizi ciceklerden toplayip, kocaman bir vazoya yerlestirip kapi girisine koydum. Ya nasil guzel oldular.... :wub:
Verdigin akil icin cok tesekkur ederim. Bakalim insallah ise yarayacak :angel2: Bir yandan reiki, bir yandan cicekler... Gelenler icinde ilk kez birileri begenmis . :banana: :pepper: Umarim yakinda olumlu cevap gelir :shake:
Sagol canim... :love:
:boat: :kissing: :artist:

Tunç
14-06-2005, 09:47
Tüm desteğimiz ile yanındayız :flowers: Bir an evvel gereği olur inşallah.

Turgay
14-06-2005, 10:07
Sevgili Betül 15 gün önce çalışmaya başlamıştım. Dileğim en hayırlı olan cevabın gelmesi ve seni bir an önce işlerini halletmiş olarak aramızda görmek :up:

Betul
14-06-2005, 22:53
Sagolun arkadaslar, cok tesekkur ederim. :flowers:
Insallah her sey yoluna girer biran ønce. Biz de :plane: :turkey:
:boat: