PDA

Grafik Görünüm : Özel Mental Reiki Örneği

shira
26-10-2007, 16:49
Bedeninizin taşıması gereken Sağlıklı Kilonun üzerinde bir kiloda iseniz, şu mental çalışmayı, çok faydasını gördüğüm için öneririm.:wink_smile: :)

Reiki 2 düzeyi çalışma

Özel Mental Reiki çalışırken, 3 kez şu mantra

' Bilincime bilinçaltıma ve tüm karmik tabakalarıma sağlıklı taşımam gereken --X-- kilonun altına inmeme engel olan kalıpların çözülmesi ve dengelenmesi için reiki gönderiyorum.'

' Sadece sağlıklı ve doğal gıdalara yönelmeye, ihtiyacım kadar su tüketmeye, böylece bedenimdeki toksinlerden arınmaya ve kilo vermeye niyet ediyorum'

Bu çalışma 15-20 dakika seanslar ile ardışık günlerde yapıldığında, birkaç haftada gözle görülür sonuç veriyor:)

Yalnız aklımızdan çıkarmamamız gereken en önemli nokta;

'Reiki bilinçli bir şifadır'

Eğer fazla kilonuz yoksa ve gerçekten kilo vermeye bedenin ihtiyacı yoksa gereksiz kilo kaybetme olmayacaktır:)

binnaz
26-10-2007, 21:20
Valla süper Shira. Bi denemek lazım. Teşekkürler.

umutnur
26-10-2007, 23:10
shira,seni kocaman kucaklıyorum ve öpüyorum.:flowers2::kalp::flowers:

mantra çok güzel .bu çalışma için mantra arayışındaydım.

başka mantraları da paylaşırsan çok sevinirim.:friends:

shira
27-10-2007, 09:11
:friends:Umutnur, ben de seni kucaklıyorum:friends:

:flowers:Başka mantraları da hep birlikte paylaşırız tabii, belirleyeceğimiz niyetlere göre :flowers:

yaso
27-10-2007, 12:30
Shira'cım teşekkür ederim..Bende bir mantra buldum.
''................'un sağlıklı beslenmesi,bedenine saglıklı yiyecekler girmesi,yiyeceklerin bedeninde huzur ve şifa getirmesi niyetiyle reiki göderiyorum''

sem
27-10-2007, 15:08
Bu konuyu cok begendim. Tesekkurler sevgili Shira ve Yaso ve hepimiz..:bravo:
Acaba bu konuda yardima ihtiyac duyanlar (mesela ben), soyle hep berabar hepimizden hepimize bir toplu uygulama mi yapsak?...:superman::superman::superman:

snertk
27-10-2007, 16:34
kilo almak için ne yapmamız lazım :) ' Bilincime bilinçaltıma ve tüm karmik tabakalarıma sağlıklı taşımam gereken 80 kilonun üstüne çıkmama engel olan kalıpların çözülmesi ve dengelenmesi için reiki gönderiyorum.'

' Sadece sağlıklı ve doğal gıdalara yönelmeye, ihtiyacım kadar su tüketmeye, böylece bedenimdeki toksinlerden arınmaya ve iştahımın açılıp daha çok yemeye.Ne yersem yaramasına.Hava ve suyun bende kilo olmasına.Lifli gıdaların probiyotiklerin bedenimde işlevlerini kaybetmelerini ve iştahımı arttırmalarını ve bu sayede kilo almaya niyet ediyorum'

'Unutmadan :) bu kadar çok şey yiyeceğim içeceğim masrafım olacak biryerlerden para gelmesi için auramı para enerjisine açıyorum.Benzer benzeri çekiyo diye biliyorum yüksek bilinç hatalıysam düzelt.Sen beni anladın sağol işte bunun içinde R2 yolluyorum'

:):):)

sarass
27-10-2007, 17:35
'Unutmadan :) bu kadar çok şey yiyeceğim içeceğim masrafım olacak biryerlerden para gelmesi için auramı para enerjisine açıyorum.Benzer benzeri çekiyo diye biliyorum yüksek bilinç hatalıysam düzelt.Sen beni anladın sağol işte bunun içinde R2 yolluyorum'

:puah::puah::puah::puah::puah::puah::puah::puah:

sarass
27-10-2007, 17:46
Bedeninizin taşıması gereken Sağlıklı Kilonun üzerinde bir kiloda iseniz, şu mental çalışmayı, çok faydasını gördüğüm için öneririm.:wink_smile: :)

Reiki 2 düzeyi çalışma

' Bilincime bilinçaltıma ve tüm karmik tabakalarıma sağlıklı taşımam gereken --X-- kilonun altına inmeme engel olan kalıpların çözülmesi ve dengelenmesi için reiki gönderiyorum.'

' Sadece sağlıklı ve doğal gıdalara yönelmeye, ihtiyacım kadar su tüketmeye, böylece bedenimdeki toksinlerden arınmaya ve kilo vermeye niyet ediyorum'

Bu çalışma 15-20 dakika seanslar ile ardışık günlerde yapıldığında, birkaç haftada gözle görülür sonuç veriyor:)

Eğer fazla kilonuz yoksa ve gerçekten kilo vermeye bedenin ihtiyacı yoksa gereksiz kilo kaybetme olmayacaktır:)

sevgili shira..:)teşekkürler..:flowers2:
verdiğin bilgi 2.aşamada olan hemen herkes için özellikle de biz bayanlar açısından çok işe yarayacak..:wink_smile:
hocamdan öğrendiğim kadarıyla bir ekleme de ben yapmak istiyorum...

bu 15 20 dk lık seanslar, 7-10 gün süresince devam edilebildiği gibi bir buçuk saaatlik tek seans da yapılabiliyor..
bu tek seferlik seans süresi uzun olduğu için ortam rahat medite olunabilecek gibiyse tercih edilimesi gerekiyor ..

sevgiler..:kalp:

Suzix
18-11-2007, 23:44

snertk çok yaratıcısın.Süper!:puah: :puah: :puah: :puah: :puah:

Suzix
18-11-2007, 23:51
Shiraaaaaaaaaaa süpersin yaaaaaaaaa çok sağolllllllllll!!!!!!!!:banana::pepper: :banana::pepper: Buna ihtiyacım vardııııı hem de nasıllllll!!!!!!!Seni seviyorummm!!!:kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

shira
19-11-2007, 08:12
Shiraaaaaaaaaaa süpersin yaaaaaaaaa çok sağolllllllllll!!!!!!!!:banana::pepper: :banana::pepper: Buna ihtiyacım vardııııı hem de nasıllllll!!!!!!!Seni seviyorummm!!!:kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

Canım Yaaaaa ne şekersin sennnn:lol::kalp::kalp: :friends:

Ben de seniiiiii:kalp::kalp::kalp:

umut116
14-01-2008, 16:42
merhaba.bu seanslar 7_10 gün devam edilebilir yazıyordu.ben mental çalışmaların 4 gün olduğunu biliyorum.dün 4.seansımı yaptım kilo vermek için.devam edeyimmi acaba arkadaşlar?geçen ayda 4 gün yaptım.1 ay boyunca her rüyamda yemek yedim.ne zmana uyuduysam.karnımda toktu bu rğyalar sırasında.ama maalesef hiç kilo veremedim.ama bu sefer ümitliyim.2 gündür canım yemek istemiyor çok fazla..pes etm:)ek yok

shira
14-01-2008, 17:33
15-20 dk lık seanslar ile 2 hafta devam edilmesi tavsiyedir:)

Tek seferde 1 - 1.5 saat bende pek etkili olmamıştı:lol:

Pes etmeyin sevgili umut 116:flowers:

Mental çalışmaların 1-2 hafta devam edilmesi iyidir:wink_smile:

blueangel
06-03-2008, 23:52
:wish: en çok buna ihtiyacım var... her yöntemi , ama en çok en pratik ve en güçlü yöntemi denemek isterim. burada yazılan kulağa hoş geliyor.:)

Reiki 2 düzeyi çalışma

servant
07-03-2008, 18:34
sevgili blueangel, keşke sadece reiki ile olabilseydi,yemez içmez reiki yapardım:naughty:

emotional
08-03-2008, 19:41
Hemen deneyeceğim:) Teşekkürlerrrrrrr:)

emotional
21-03-2008, 21:15
Sonuç harika arkadaşlar:) Mutlaka deneyinnnn:)çok teşekkürler shira:)

Mutlu_TEKIR
04-04-2008, 14:50
çok teşşekkürler sevgili shira. peki bunun reiki 1 için bişeyi yok mu:)

emotional
23-04-2008, 09:04
Kendime yapamadığım için (USUİ uyumlanmam yok maalesef) tamamlayamadık ve verdiğim kiloları geri aldım ama şu anda istediğim anda yeniden zayıflamaya başlayabilirim çünkü blokajlarımın çözüldüğünü biliyorum.Biraz moralim bozuldu ama verdiğim dönemki pozitifliğim aklıma geldikçe hemen toparlanıyorum.

Eğer sonuca ulaşamadıysanız panik yapmayın derim,ısrarla üzerine gidin. :)

shakti
20-08-2008, 15:06
daha bir heyecanlandım :)

hele bir bire başlayabileyim hayırlısı ile :red_smile:

serap1969
01-09-2008, 20:44
arkadaşlar bunu benim içinde yapın u reiki1 im yada nasıl yapacağımı yazın ben yapayım lütfenn

ecem_
01-09-2008, 23:46
Sevgili Ecem,
Usui Reiki çalışmalarımızda bahsettiğin tarzda bir uygulama olmadığından farklı anlamalara sebep vermemek adına yazın tarafımdan silinmiştir.

aspirin
02-09-2008, 08:50
Sevgili serap1969,

Özel mental reiki çalışması Usui Reiki 2.derece çalışmasıdır. 2.derecede kullandığımız sembollerle bu çalışma yapılıyor.En kısa zamanda size de nasip olmasını diliyorum.

:flowers:

shakti
02-09-2008, 09:11
usui reiki 1 eğitimini aldıktan sonra, 2 olmak için kaç gün geçmesi gerek??? yada belli bir kriter var mı bu konuda?

Turgay
02-09-2008, 11:37
Sevgili Shakti,
Usui Reiki 2. aşamayı 1. aşamadan en az 2-3 ay geçtikten sonra tavsiye ediyoruz.
Burada geçen sürede amaç; enerjiyi tanımak, 21 günlük egzersizleri tamamlamış olmak ve 2. aşamanın keyfini çıkarabilecek alt yapıya sahip olmaktır.
Sevgilerimle..

Gulba
09-09-2008, 12:59
Ben UR2'yim ama mental reiki için hangi sembollerle çalışıyoruz. 3 sembolü de kullanıyor muyuz? Ve nerelerde kullanılır? Süresi ne kadardır. Kısaca nasıl çalışır lütfen bilgi verebilir misiniz? Mesela ben İngilizce öğrenme konusunda kullanabilir miyim? Grammerimin iyi olmasına karşın konuşmakta ve anlamakta zorluk çekiyorum. Bir tutukluk var çözmeliyim sanki:=))

Turgay
10-09-2008, 10:29
Sevgili Gulba,
Bence bu soruları Reiki masterinle birebir paylaşmalısın.
Usui Reiki 2. aşama seminerinde bu sorularının cevabı tüm detayları ile anlatılır çünkü.
Reiki geleneği gereği sembol bilgilerini açık alanda paylaşmayı uygun görmüyoruz bildiğin gibi...
Sevgiler...

Gulba
10-09-2008, 13:10
Teşekkür ederim Turgay bey, masterımın bana verdiği dokümanlara tekrar bakayım. Ben seminere katılmadım arkadaşım master olunca beni de uyumladı. Yine de İngilizce konusunda bana bir örnek verilebilir diye düşünüyorum sembol bilgisi vermeden:))
Benden de sevgiler:=))

Gulba
15-09-2008, 10:04
Teşekkürler Shira. Verdiğin kalıbı İngilizceye uyarladım. 'Bilincime, bilinçaltıma ve tüm karmik tabakalarıma İngilizceyi aktif kullanmama engel olan kalıpların çözülmesi ve dengelenmesi için reiki gönderiyorum.' şeklinde oldu. Deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak. Bu arada mental tedaviyi masterımın verdiği dokümanlarda buldum:=)) Daha birkaç fırın ekmek yemem gerekiyor sanırım:)

mySoul
15-09-2008, 10:39
:flowers2: teşekkürler gulba

shira
16-09-2008, 19:35
Sevgili Gulba:bravo:
Harikasın sen:flowers:

basak
16-09-2008, 23:13
shira teşekkürler bu akşam başlıyorum denemeye

Gulba
19-09-2008, 12:36