PDA

Grafik Görünüm : çalar saat yerine reiki :)

tuğberkçapraz
25-10-2007, 18:29
evet başlık doğru...
benden önce de denenmiştir ama yine de sizlerle paylaşayım dedim
reiki yi çalar saat gibi kullanıyorum.
3 kere denedim 3 ünde de oldu(bu akşam 4 olacak:))
"reiki beni saat 5 te uyandırsın"
:)
bu arada reiki ile uykularım daha rahat,daha huzurlu.Güne zinde başlıyorum günü zinde bitiriyorum.

perfect_stranger
26-10-2007, 07:58
Yaratici bir fikir. Ben de deneyeyim :) tesekkurler.

doktor
26-10-2007, 15:46
Reiki iğnesi var da, Reiki Saati neden olmasın.. Pekala olur.. Adını da biz koyarız.
Yaşasın Reiki Saatiiiiiiiiii:banana::pepper:

zarpandit
26-10-2007, 16:09
"reiki beni saat 5 te uyandırsın"

hevesinizi kırmak gibi olmasın ama, bence bunun reiki ile bir ilgisi yok!!!:dry:

bu bahsedilen tümüyle bilinçaltı telkinle ilgili bir olay...ve kendinizi programlama ile ilgili....cümlenin içinde ''reiki''kelimesini kullanmadan bir deneyin isterseniz......

reiki uyumlaması almadığım dönemlerde, yıllarca i (dakikası dakikasına ) istediği saatte kalkmış birisi olarak söylüyorum..

3 yıldır saat kurma alışkanlığı geliştirdim: Mertlik bozuldu.....

umutnur
26-10-2007, 16:17
orta okul lise yıllarında bu yöntemi çok denedim.ve saniye şaşmazdı.hatta abartır beşe 3 kala ,5 şi 7 geçe gibi ara sürelerde de denerdim.:lol:

reiki ile ilgili değilde niyetlenirken söylenen söz anında bilinçaltına şartlı kaydediliyor.:flowers2:

sarass
26-10-2007, 16:20
hevesinizi kırmak gibi olmasın ama, bence bunun reiki ile bir ilgisi yok!!!:dry:

bu bahsedilen tümüyle bilinçaltı telkinle ilgili bir olay...ve kendinizi programlama ile ilgili....cümlenin içinde ''reiki''kelimesini kullanmadan bir deneyin isterseniz......

reiki uyumlaması almadığım dönemlerde, yıllarca i (dakikası dakikasına ) istediği saatte kalkmış birisi olarak söylüyorum..

ne bilinçaltı ne telkin...bana hiçbiri işe yaramadı zarpandit..:blush:
yıllardır istediğim saatin en az yarım saat gecikmesiyle uyanabilmiş birisi olarak, telkin melkin hak getire:puah::puah:
ben herkese deli fişek bir çocuk doğurmalarını öneriyorum..
1 yıl boyunca hiç saat kurmadan iki saatte bir kalkabildiğim tek dönemdir eren'in ilk yılı..:whistling:
burda da acaba "telkinde seçicilik" mi yapmış olabilirim diye düşünüyorum..:puah::puah:

umit
26-10-2007, 16:59

Çalar saatin masrafı daha az yaw :D

tuğberkçapraz
26-10-2007, 20:09

ben reiki ile tanıştıktan sonra böyle birşeyi başardığım için böyle yazmıştım:)Doğru olan ı gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim
bu arada
hala hevesliyim:lol:

kelrapunzell
27-10-2007, 15:02
Sarass

ne bilinçaltı ne telkin...bana hiçbiri işe yaramadı zarpandit..:blush:
yıllardır istediğim saatin en az yarım saat gecikmesiyle uyanabilmiş birisi olarak, telkin melkin hak getire:puah::puah:
1 yıl boyunca hiç saat kurmadan iki saatte bir kalkabildiğim tek dönemdir eren'in ilk yılı..:whistling:
burda da acaba "telkinde seçicilik" mi yapmış olabilirim diye düşünüyorum..:puah::puah:

:))))))))))))))
Ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum...

Bu arada reikili ya da reikisiz bilinçaltı saat kurma yöntemlerinin hiç biri bende işe yaramıyor.Dün reikilisini denedim..
uyanmam gereken saatten 2.5 saat geç uyandım..

sanırım önce bilinçaltıma saatler ve zaman konusunu öğretmek gerek:wink_smile:

erkan89
11-04-2008, 22:02
ha reiki ha telkin neticeye bakmayı öğrenin arkadaşlar ;)

Razzputin568
21-05-2008, 23:42
Kundalini reikiyle de çalışır mı mekanizma?

Nymphe
22-05-2008, 13:08
Kundalini reikiyle de çalışır mı mekanizma?

neden denemiyosun? :wink_smile:
sonucu bizimle de paylaşır mısın?

Ben uyanma için hiç denemedim...
Sabahları afyonu geç patlayanlardanım. :sleepy: bi yandan yavaş yavaş ayılmak hoşuma da gider ancak çabuk ayılmam gereken bi durum varsa kundalini dengeleme ile "dınk" diye ayılıyorum, üstelik günüm pek enerjik geçiyor.

tuğberkçapraz
25-05-2008, 21:50
Biraz daha konunun üzerine düşündüm de galiba bu sistem beyin dalgalarının değşimi sırasında yapılan telkinin bilincaltına gitmesiyle çalışıyor.
Yatmadan önce reiki yapıyoruz.Bu sırada beyin dalgalarımız normal uyku halinden daha farklı.
Şimdi diyeceksiniz EEG cihazına bakıp mı yapacağız ? :)
Gece yatmadan önce reiki uygularken Belirli bir istekle bunu yaparsak sistemin calışma oranında büyük artışlar gözlüyorsunuz.
Asıl önemli olan nokta konuyu bilincaltı edebilmek,hani bizim gece uykuya dalmadan önce aklımızdan gecen isteklerimizin geröekleşme oranı cok daha yüksektir der ya evrensel cekim yasası.İşte tıpkı bunun gibi.
Önemli olan uygun frekansı yakalamak.
Yani gece yatmadan önce iç isteğiniz olmadan "çalışıyormu acaba" diye denerseniz büyük ihtimalle işinize yaramaz.Ve yine aynı şekilde cok uykunuz varken herşeye üşendiğiniz anlarda oturup derin bir niyet edemediğiniz dakikalarda bunu yapmanızın kurmadığınız calar saate "beni saat 5 de uyandır" demekten farkı olmaz.
Bu bakımdan ilk yanlış bildirimim için özür diliyorum sizlerden.Reiki burada sadece beynimizin uygun frekansa geçmesine yardım ediyor.Bu olayda katalizor görevi görüyor.
Bir alıntı yaparak daha da geniş olarak anlatmaya calışayım.
-----------------------------------------------------------------------------
Esas olarak, tespit edilen 4 tür beyin dalgası var. Bunlar alfa, beta, teta, delta ve ilk bulunan beyin dalgasına, Yunan alfabesinin ilk harfi olan alfa deniyor.
Bu dalgalar, bir voltun milyonda biri kadar düşük bir voltaja sahip. Saniyede ortalama 9-14 kez salınan “alfa dalgaları” bir görülüyor bir kayboluyor, yani sürekli mevcut değiller. Örneğin, derin uykuda yada aşırı heyecan durumlarında bu dalga neredeyse hiç yok. Alfa dalgaları, genellikle insanın rahat olduğu, çok fazla efor sarf etmediği durumlarda görülüyor.

“Beta dalgaları” çok stresli durumlarda, kafamızı toplayamadığımız ve dikkatimizi veremediğimiz zamanlarda ortaya çıkıyor. Saniyede ortalama 13-40 kez salınan beta dalgaları alfa ve teta dalgalarından daha hızlı.
“Delta dalgaları”, uykunun derin evresinde ortaya çıkıyor. En fazla saniyede ortalama 4 kez dalgalanan delta dalgaları, en yavaş titreşen dalgalar.
“Teta dalgaları” uykuya geçerken yada uykunun ilk evrelerinde görülüyorlar. Bunlar biraz daha hızlı; saniyede ortalama 4-7 kez salınıyorlar.

Son yıllarda üzerinde çalışılan diğer bir dalga türü de "gama". Gama dalgaları saniyede ortalama 40 kez titreşiyor. Bu dalganın, algılama bilinç ve entelektüel düşüncenin kaynağı olduğu düşünülüyor.

not:konu hakkında bilgim yüzeysel,benim yaptığım sadece bir tahmin.Konu hakkında bilgi sahibi olanlar beni bu konuda aydınlatırsa sevinirim.