PDA

Grafik Görünüm : gecmis veya gelecege sifa gondermek

perfect_stranger
22-10-2007, 08:38
Reikinin en büyüleyici yanlarindan biri de artik sadece insanlara degil, geçmis yada gelecekteki olaylara da bu sembolleri kullanarak sifa gönderilebilecek olmasidir

Gelecekteki olaylara sifa gondermegi algilayabiliyorum fakat gecmisteki olaylara sifa gondermenin mantigi nedir acaba? gecmiste yasanmis bir olayin su anki sonuclari olumsuz olsa bile gecmise gonderilen bir sifa su an ki durumda degisiklik mi yaratacaktir?

simdiden ustadlara tesekkurler. :flowers:

nergiz
22-10-2007, 09:39
Gelecekteki olaylara sifa gondermegi algilayabiliyorum fakat gecmisteki olaylara sifa gondermenin mantigi nedir acaba? gecmiste yasanmis bir olayin su anki sonuclari olumsuz olsa bile gecmise gonderilen bir sifa su an ki durumda degisiklik mi yaratacaktir?

simdiden ustadlara tesekkurler. :flowers:
terapi yaptığım bir arkadaşım 97 de bir trafik kazası geçirir ve uykuda kafasını tek tarafa çevirerek uyumak zorunda kalır çünkü dayanılmaz acılar çekiyordur.tıben gitmediği doktor kalmamıştır.önceleri sadece reiki yaptım kafasını çevirerek yatmış olup uykudan uyanmamıştı.nedenleri üzerinde düşünürken okazadan önce bir probleminin olmadığını söyledi.busefer geçmişine şifa çalışmaları yaptım.nefes çalışması ödevi verdim.öncelikle allahın izni ile sadece vesile oldum.:flowers2: