PDA

Grafik Görünüm : Aslında Buradaydım

ozcan
21-10-2007, 18:28
Merhaba Sevgili Günlük,
Naber ?

Sevmediğim, sevmemek bir tarafa; neredeyse nefret ettiğim mesleğime elimden geldiğince (üçbuçuk yıl) yapmamakta direndikten sonra, başka çare kalmayınca (tilki-kürkçü dükkanı misali), pes ettim.
Mücadeleyi o kazandı ve çalıştığım zaman zarfında (üç ay) bana yenilgimden ders çıkarmayı, aslında hiçbirşey kaybetmediğimi, tam aksi; neler neler kazandığımı gösterdi ve bunlara benzer bir sürü teselli vererek beni kandırdı.
Şimdi, bir sınavım var (3 KASIM'da) hayatımda kırmızı yanan bir trafik lambası gibi, izne çıktım ve çalışıyorum elimden geldiğince, biraz da tembelliğe verip tevekkülde buluyorum çareyi; 'Kabul Et Yüce Rab.'
Ah günlük ah, bir de buranın öyle müthiş insanları var, ki şu hayatımda kazandığım şeylerin arasındalar, hep aklımı burada bıraktılar 'ONLINE' vaziyette. O müthiş insanların benimle paylaştıkları hayatımı aydınlatan sokak aydınlatmaları gibi olağanüstü dilekleri/niyetleri/enerjileri var ki, Allah herkese tattırsın o duyguyu...
Ya, günlük: sana zahmet seni okuyanlardan benim için özür dile, onları görmeye gelemediğim için. Ve eğer okurken yüzlerini buruşturuyorlar, soru işaretleriyle doluyorlarsa bir özür daha dile lütfen; cümleleri uzattıkça uzattığım, içinde bulunduğum yoğun dönemde cümle yapısına dikkat edemediğim için.
Ve hepsine sevgilerimi sun lütfen, selamlar söyle.. ve söyle onlara özcan'ın aslında her daim burada olduğunu...

shira
21-10-2007, 20:55
Sevgili arkadaşım,

Bizimle paylaştığın için teşekkürler:flowers:

2 Kasım' da ' en yüksek hayrına olacak şekilde' , 'olması gereken' in olmasını dilerim.

Şansın bol olsun:angel2:

umutnur
21-10-2007, 22:24
hoşgeldin özcan,

tekrar burda olman çok güzel.sınavın için herşey gönlünce OL sun diyorum.:flowers2:

aspirin
22-10-2007, 02:54
Hakkında hayırlısını diliyorum... :angel2:

sem
22-10-2007, 09:55
Biz zaten senin burada oldugunu biliyorduk:wave::friends:

doktor
22-10-2007, 09:58
Yeniden dönüşler güzeldir..
Sevgilerimi sunuyorum.. Hoşgeldin..:banana::pepper::flowers2:

Suzi
22-10-2007, 15:39
hakinda hayirli olani diliyorum...:flowers2:

pelinn
23-10-2007, 10:39
Kabul Et Yüce Rab...
:angel2:

yuce rabbın ıznıyle hayırlısıyla,sevgıyle,ısıkla..

oyleyse ol sunn..:angel2:

zarpandit
23-10-2007, 11:17
özcancııım,
şubatta değil miydi sınavın:(..tamam önce kasım, sonra gerekirse şubat için çalışırız....

dikkat et oralarda kendine..açık hava bol rüzgar...hastalanmayasın:friends:

ozcan
29-10-2007, 12:05
Teşekkürler arkadaşlar. :flowers:

Buradaki fikir hep yayılsın umuyorum: "Yeter ki kalpler bir olsun!" :friends:

Sevgili zarpandit, evet aslında hedefim Şubat'tı; bu sınav senede 3 kez yapılıyor ve benim yetişemediğim Eylül sınavı (3) Kasım'a ertelenince çok işime yaradı. :lol:

İyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, her türlü başarı dilekleri ve enerji çalışmalarını memnuniyetle bekliyorum :red_smile:

Sevgiler...
:flowers2: :flowers2: :flowers2:

ozcan
06-11-2007, 20:48
Tekrar merhaba arkadaşlar,
3 Kasım'da ümit verici bir sınav geçirdim, sonuçlarını iki hafta sonra mutlulukla paylaşacağım.
Destek verenlere sonsuz teşekkürler.

Sevgi ve saygılarımla...

Ekleme:
Sınav sonucu beklentimin üzerinde memnun edici oldu arkadaşlar.
4 dersin 2 sinde başarılı olmuşum, diğerlerini de Şubat'ta vereceğim Allah'ın izniyle.

İyi dilekleriniz için teşekkürler.