PDA

Grafik Görünüm : Eylülümün kolu yandı.

aspirin
15-10-2007, 09:39
Merhaba

Canlar;yakın dostlar bilirler geçenlerde kızım Eylül'ün kolu yandı.Ve hergün yapılacak olan bir pansuman telaşına girdik.Ancak "reiki" yi hiç eksik etmedik.Hem ben,hem kendi düzenli şifa çalıştık.Bazı Dostlardan da uzaktan destek aldık.
3. gündü doktor "Maşallah,çok hızlı iyileşiyor ,dedi".
Biz birbirimize göz kırparak,gülümsedik.Günler geçtikçe doktorlardan gelen tepkiler arttı.Bir gün bir başka doktor yaptı pansumanı.
-Ne zaman olmuştu,dedi ? Eylül'üm 8. gün bugün dedi.Doktorun yüznü ve gözlerini görmenizi isterdim.İyi besleniyosun herhalde inanılmaz hızlı olmuş doku yenilemen,dedi.Kızım gayet kendinden emin bir şekilde;
-Hayır,sadece beslenme değil reiki de uyguluyoruz,dedi.

Doktor hanım ve hemşire saçları dikilmiş,gözler dışarı düşmüş şekilde,gerçektenmi ..inanamıyoruz... nidalarıyla odadan çıktılar.

Ertesi gün gittiğimiz de bize uzaylı gibi bakıp,nereye oturtacaklarını şaşırdılar.

İnanılmaz gururlandım.Ve tekrar tekrar beni reikiyle tanıştırana teşekkür ettim...

Arzu :flowers:

shira
15-10-2007, 09:50
Ertesi gün gittiğimiz de bize uzaylı gibi bakıp,nereye oturtacaklarını şaşırdılar.

:lol::bravo:

Tekrar geçmiş olsun, ben de msn deki mesajını görmüştüm:flowers:

İyi olmasına çok sevindim:flowers2:

pelinn
15-10-2007, 09:51
:angel2:..şifa olsun ,şifa olsun arzucumm..:angel2:

eylul'e de opucukler gönderiyorum..
geçmiş olsun,geçmişte kalsın..
sevgiyle, en gujel dileklerimm sizlerle ..:friends:

:flowers2:

Redflame
15-10-2007, 12:38
bende çok geçmiş olsun diyorum:angel2:

gerçektende iyiki reikiyle tanıştık.sevgilerimle turgay hocam:flowers2::flowers2:

Venus
15-10-2007, 13:27
Çok büyük geçmiş olsun... Acil şifalar diliyorum Eylüle... :)

Benim de servisit sorunum ardından koterizasyon yapılmıştı... Bir ay sonra kontrole gittiğimde... Doktorum aynen şu cümleyi kullanmıştı...."""Mucizevi bir şekilde iyileşme var""":angel2: :lol: Ben de gülümsedim :wink_smile:

İyi ki Reiki :banana:

:flowers:

karen
15-10-2007, 13:36
çok geçmiş olsun Sevgili aspirin.:angel2:

Akyron
15-10-2007, 17:01
Sevgili eylüle ve sana geçmiş olsun aspirin..:angel2:
evt ii ki reiki :wink_smile::angel:

umutnur
15-10-2007, 17:15
çok geçmiş olsun.iyi ki reiki.:flowers2:

Suzix
15-10-2007, 19:29
Çok çok geçmiş olsun.:angel2: İyiki varsın reiki.:angel2::kalp:

:flowers2::flowers2::flowers2:

mim
15-10-2007, 19:54
:)Aspirin'im

Eylül'lümüze açil şifalar dilerim,başanız,başarımız.

Sevgiyle her şey çözülür.

Allah bir daha göstermesin.Kızımız sonsuz yaşam bilinçlerinde hep güzellikleri yaşasın.

:notworthy:

fundakpece
15-10-2007, 22:27
:angel2:canımmm çok şükür atlattınız..ikinizi de hasretle kucaklıyorum..iiii kiiii reiiiikkiii

gulden
16-10-2007, 13:28
geçmiş olsun :flowers2:

derin
16-10-2007, 14:21
Geçmiş olsun :flowers2::flowers2::flowers2::kalp:

aşkımdın
15-06-2008, 22:42
Merhaba

Canlar;yakın dostlar bilirler geçenlerde kızım Eylül'ün kolu yandı.Ve hergün yapılacak olan bir pansuman telaşına girdik.Ancak "reiki" yi hiç eksik etmedik.Hem ben,hem kendi düzenli şifa çalıştık.Bazı Dostlardan da uzaktan destek aldık.
3. gündü doktor "Maşallah,çok hızlı iyileşiyor ,dedi".
Biz birbirimize göz kırparak,gülümsedik.Günler geçtikçe doktorlardan gelen tepkiler arttı.Bir gün bir başka doktor yaptı pansumanı.
-Ne zaman olmuştu,dedi ? Eylül'üm 8. gün bugün dedi.Doktorun yüznü ve gözlerini görmenizi isterdim.İyi besleniyosun herhalde inanılmaz hızlı olmuş doku yenilemen,dedi.Kızım gayet kendinden emin bir şekilde;
-Hayır,sadece beslenme değil reiki de uyguluyoruz,dedi.

Doktor hanım ve hemşire saçları dikilmiş,gözler dışarı düşmüş şekilde,gerçektenmi ..inanamıyoruz... nidalarıyla odadan çıktılar.

İnanılmaz gururlandım.Ve tekrar tekrar beni reikiyle tanıştırana teşekkür ettim...

Arzu :flowers:

Çok geçmiş olsun öncelikle...
Ben şimdi gördüm,tarihe dikkat ettim de,iki ay sonra da benim oğlum yanmıştı.
Ama oğlum da ''skar'' denilen izler mevcut hala,pek cok yerinde.
Krem tedavisine devam ediyoruz,siz ne tip kremler kullandınız acaba sorabilir miyim?
Ve de tamamiyle iz kalmadan iyileşti mi?(umarım öyledir)
sevgierimle...

erkan89
16-06-2008, 08:50
Geçmiş olsun,hemşiler kısmına çok güldüm:) umarım iz kalmaz, Sevgilerimle:flowers:

mySoul
16-06-2008, 11:37
çok geçmiş olsun:flowers:

yalcinK
16-06-2008, 15:08
Tarihi epey bi eski ama umarım iz kalmamıştır şifa olsun :flowers2:

laliya
17-06-2008, 16:35
Adaşım,çok geçmiş olsun,çok üzüldüm yeni duydum.:( Çok şükür atlatmışsınız.:).Allah bir daha göstermesin:angel2: