Grafik Görünüm : Şifa Talebi
Sevgili dostlar ;kardeşim "Mehmet Eşber Özkömür 1964" kolon CA nedeniyle pazartesi günü GATA da ameliyat olacak şifa enerjilerinize ihtiyacı var.
sevgiyle kalın.
Güneş
Sevgili Güneş,
Kardeşine acil şifa diliyorum.. Şimdiden çok geçmiş olsun. :flowers2:
Sevgili Güneş,
Sevgi enerjilerimiz kardeşin için olacak :heart:
Büyük geçmiş OL'sun :flowers:
*Canım, enerjiyi çok güzel alıyor, iyi şeyler hissediyorum. Lütfen post-op. da devam edelim çalışmaya.
Ben de enerjiyi çok güzel aldığını hissettim.. Devam edelim.
:artist:
:angel2: Çok geçmiş olsun... :heart: :heart: :flowers2:
Sevgili Mehmet Eşber Özkömür'den haber alan var mı, durumu nasılmış arkadaşlar?
Mehmet Eşber Özkömür acaba tıp doktoru ve de Reiki Master mı? Babacığı da yargıdan mıdır?
Durumunun iyi olduğunu düşünüyorum.
pirireis
08-06-2005, 14:01
Sevgili dostlar;
Hafta başından beri Ankarada olduğumdan foruma giremedim, Güneşin kardeşi M.Eşber pazartesi günü ameliyat oldu. Kemoterapi ve radyoterapi uygulanmasına karar verildi. Sevgili doktora yanıt; evet, Eşber tıp doktoru ablası ve benim olduğum gibi, babalarıda emekli askeri hakim. Reiki ve şifa teknikleri ile ilgileniyor ve birçok reiki masterin de yakın arkadaşı.
Sevgili Turgay geçmiş olsun diyor ve acil şifa diliyorum.
O.E.
Sevgili Piri,
Dr. Eşber Özkömürcü , güzel enerjisi, değerli ailesi ve dostlarının yardımı ile inşallah çok çabuk toparlanır.. Kendisini 2 yıl önce çok kısa süre tanıma fırsatı bulmuştum.. O mudur, değil midir diye tereddüt içinde kaldığım için, buradan sordum.. Hatta Dr ve Reiki Master olduğunu öğrendiğimde, kendimi yalnız hissetme duugum hafiflemişti.. O dönemlerde Reiki sistemleri ile ilgili olarak hiçkimseyi tanımıyordum.
Sevgili Eşber arkadaşım ve eşiyle yaptığım çok kısa söyleşide , bana şunu demişti.. Belki anımsar. Beni henüz hiç tanımadan, uzaktan eşine göstermiş "İşte bu hanım da reiki çalışmaları yapıyor" demiş. Bunu söylediklerinde, demek ki durugörü yeteneği olan bir reiki master demiştim. Dr. Eşber'in babası ile daha çok konuşma fırsatı bulmuş, onun mütevaziliğinden ve engin bilgisinden çok yararlanmış, ağzım açık onu dinlemiştim.
Piri, Dr. Eşber ile görüşme fırsatınız olursa eğer, desteğimin o ve ailesiyle birlikte olduğunu aktarmanı rica edeceğim. 2 yıl önce, Erdek Harita Kampı derseniz, belki anımsar.. Ailesiyle beraber çektiğim fotoğrafları, hala bilgisayarımdadır.Onlara da yollamıştım.
Şimdiden çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun. :rolleyes:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.