PDA

Grafik Görünüm : Melankolik Işık

ısık
03-06-2005, 21:07
Merhaba sevgili sevgili Form Dostları :wave:

Biraz geciktim paylaşmak için ama kendimi ancak toparladım :(

Haftasonu göl kenarında :fishing: çimlerin üzerinde :blow: dostlarımın arasında harika bir insiyasyon yaşadım memojoe aracılığıyla.

Çok teşekkürler arkadaşım :kissing: :flowers2:

Artık bende Kr 3 oldum :red_smile:

Öncelikle insiyasyopn 3. gözümden başladı müthiş bir beyaz ışığın beni sarmalamasıyla devam etti kendimi bir koza içinde havada asılı hissettim.

boğaz çakram nasıl yandı anlatamam (güneşde neden sanki sadece boğazımı yakıyordu ki :dil: )

Az sonra kalp çakram başladı yanmaya insiye sonuna kadarda yandı

Kendimi bulutların arasında dolaşırken buldum birden, ağaçların uçlarından teyet geçiyordum o kadar güzeldiki ağaçların yeşili.........

Sanki derin bir suda yüzüyordum ve aşağıdada yosunlar vardı harikaydı yaaaaa

Bu haz içindeyken titreyerek uyandım sanki kopmak istememiştim o dünyadan :red_smile:

Sonrasında üç gün halsizlik ve isteksizlik yaşadım kendimi toplamam güç oldu evden dışarı çıkmak istemedim ama yinede hep çıktım kendimi teslim etmedim bu duygulara :doh:

Pazartesi sabahı uyandığımda gözümü açamıyordum :omg_smile:
Turgay bey bilir, sağ gözümde bir rahatsızlık vardı zaman zaman batma ve ağrı şikayetlerim olurdu.........
Şimdi bu batma müthişti ve çok ağrıyordu 30 dakika kadar sonra batma ve ağrı kalmadı
Aşağıya indim kahvaltı için çağırıyorlardı :doh: ama mümkün deil bulutlu havada dahi gözümü açamıyorum ışığa karşı bir hassasiyet vardı karanlık isityordu
Öğlenye kadar o gün güneş gözlükleriyle dolaştım evde
Artık gözümde bir sorun yok :arabia: yaşasınnnnnnn

Çarşamba sabahı müthiş bir sızıyla uyandım :cry: gözlerimi açtığımda bir ışık hüzmesi içindeydim ve üçüncü gözümden içeri giriyordu ve alnım sızlıyordu :nono:

Aklıma hemen arkadaşımın "kaldırabileceğim yumuşaklıkta kabul ediyorum gelen enerjiyi " sözleri gelince bende tekrarladım

Ellerim istem dışı yanıma uzandı avuçlarım yukarı açık olarak

Sızı çoğaldı ve huzur sardı içimi sonra uyumuşum yine

Bütün gün akşama kadar baş ağrısıyla dolaştım Kr meditasyonundan sonra biraz azaaldı sanki

Ama öyle huzurluyumki ;yahoo: anlatamam

Sadece çok duygusalım bu aralar angel: hep ağlamak geliyor içimden :doh:

doktor
03-06-2005, 22:07
Sevgili Işık,

Hayırlı olsun :banana: :pepper: ,

KR3 sonrası biraz böyle oluyor.. Bendeki net 21 gün sürdü.. Hakikaten.. Az sabır.

Benden de bir deneyim var.. Böylesi ilk kez oldu.. Ankaraya babamın yanına yola çıkmadan önceki gece ona KR yollarken 3-5 dk sonra birden gözlerimden kıpkırmızı ışıklar fırladı sanki.. Önce yerden gelen bir uğultu, sonra tüm sırtımı sardı, başım aniden yumruk yemiş gibi zonkladı ve ardından da gözlerimden kırmızı ışıklar çıktı.. Bu uzun sürdü.. Hani filmlerde zoltran filan gözlerinden alev alev ışıklar saçar ya( Zoltran ne demekse :)) ) aynen onun gibi.

Meğerse babam tam o sırada yatağından düşmüş. Yanında yatmakta olan diğer hasta uyanıp derhal haber vermiş, babama yeniden müdahale etmişler..

Acep bendeki kırmızı ışıklar mı adamcağızı yere yuvarladı dersiniz? :wub:

Töbe töbe :red_smile:

Turgay
04-06-2005, 16:29
Sevgili Işık,
Çok ama çooook sevindim :bannana_guitar: :banana: :bannana_purple:
Hayırlı olsun, şifa olsun... :heart:

ısık
04-06-2005, 21:33
:kissing: :friends: ;yahoo: :friends: ;yahoo:

Teşekkür ederim dostlarım :heart: :heart: :heart: