PDA

Grafik Görünüm : Teşekkür

Berna :)
02-06-2005, 16:24
Bu sefer de bildiğiniz üzere Bozdağ gezisi yaptık ve inanılmaz güzel bir gezi proğramı ile de keyifli saatler geçirdik. :pepper: :banana: :pepper: :banana:

Bu gezi de yine benim :naughty: kapak çalışmaları için çekilen bazı fotoğraflarım oldu.(Bakınız Berna'nın çektiği fotoğraflar) :bangin:

Ancak bu gezi de benim fotoğraf çekim görevini sevgili kadirşinas dostum,hocam,mega , ultra değerli insan sevgili Turgay üstlendi.Benim tüm fotoğraflarımı özellikle o çekmiştir. :thumbsup: :flowers2: Bu durumda geçen gezide ki fotoğrafçım ve menajerim olarak ünlenen !!! ve benim sayemde :pfft: tanınan sevgili memojoe etkisiz eleman olarak kalmış ancak tam teçhizatlı kameraman olarak diğer dostları filme konu olacak şekilde görüntülemiştir.

Bu konularda özellikle bilgilenmenizi ve Sevgili Turgaya teşekkürlerimi huzurunuzda bir kez daha sadece sözlü değil yazılı olarakta iletmek istedim. :bravo: :bravo: :bravo:

Büyüksün Turgaycım. :pope: Sen sen sen insan olamazsın olsan olsan sen bir melek olabilirsin..... :angel2:

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum .İyi ki varsınız sevgili dostlarımmmmmmmmmmm :heart: :wub: :heart: :wub: :heart:

Turgay
03-06-2005, 21:07
http://www.turgayreiki.com/forum/external/smiley11.gif

doktor
03-06-2005, 21:55
Gerçekten iyi kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii VAR sınız. :heart: :heart: :heart: :heart:

:bravo: :artist: