Grafik Görünüm : Sitemizde Tarot Bölümü
Epeydir uğraşıyorduk, sonunda başardık. Bize özel bir tarot falı bölümümüz oldu :)
http://www.turgayreiki.com/tarot
Şimdilik sadece tek kart falı bakıyor. İnşallah ileride geliştiririz. Umarım beğenirsiniz.
İyi eğlenceler :)
Bu tarot kartları harikaaa...Eline sağlık Tunç abicim.. :heart: Hepimize hayırlı uğurlu ossuunnn :lol: :thumbsup:
Beğendiğine sevindim Mangacığım :) Epey emek verdik.. bu ilk hali, inşallah geliştirir, çoklu kart seçimleri de yaptırabiliriz :flowers:
Berna :)
03-06-2005, 17:10
Aman Allahım 2 gündür tarot kartı çekiyorum ve çıkan kartlar beni nasıl şaşırtıyor anlatamam. :blink:
Tunç abicim,ne iyi ettin tarot ve kanal bilgileri başlığında 2 yeni bölüm açtın.Emeğine , yüreğine sağlık.Tekrar tekrar teşekkür ederim. :rolleyes: :flowers2:
Sevgiyle .Berna :)
Bluerain
05-06-2005, 00:22
gercekten emegi gecen herkesin elerıne saglıkkkkkkk :helal:
en büyük forum bizim forum ellerinize sağlık :thumbsup: :bannana_purple:
Tarot bölümünü şimdi gördüm.. Derhal bir kart çektim. :wonk:
Oy oyyy.. Bir daha kart filan çekmeyeceğim.
Mübarekler çok doğru mu dizilmiş ne :pfft:
"Gerçeklerle yüzleşmek partnerinizle sert tartışmalar içine girebileceğinizi gösteriyor"
Oldu billahi..
Hiii sizden korkulur :notworthy:
Bir tanecik daha çeksem miiii? :banana_rasta: :burp:
:artist:
Bende 2 deste tarot kartları var, osho zen ve rider wite serileri, öğrenmeye çalışıyorum, tarot bilen arkadaşlardan paylaşımlarını bekliyorum :)
Redflame
25-06-2007, 10:46
çok güzel olmuş hergün alışkanlık oldu:pepper:
Redflame
25-06-2007, 10:48
çok teşekkür ederim.yüregine ve sevgine saglık çok teşekkürler
çok teşekkür ederim.güzel olmuş.
burcu_1982
12-08-2007, 21:35
bu inanılmaz 2 gün üst üste günde bir defa olmak üzere 2 kart çektim ama şaşırtıcı derecede gerçekçiydi
aklınıza fikrinize sağlık çok sağolun
Force_Energy
12-08-2007, 21:47
Hoşgeldin Burcu aramızaa,:kalp:
bende ilgileniyorum tarotla ama net olarak tarih hesaplamayı tam olarak bilmiyorum,bilen varsa yardım bekliyorum
:pepper:Ne zamandır çekmiyordum:pepper:konu tazelenince çektim bir tane:banana:veeee muhteşem bir kart çıktı:bravo:ohhh içim açıldı:)
kelrapunzell
18-08-2007, 04:26
Benim tarot kartım her zaman joker ve yıldızdır.Her ikisi de açılımlarımda sürekli karşıma çıkar.Burada da eski dostum yıldızı görmek hiç şaşırtmadı beni:)
bende sürekli takip etmekteyim, şahsen motivasyon açısından harika diyebilirim.
Güncelleme yapıldı. Bazı imla hataları düzeltidi. Bir kart çekiniz butonu şıklaştırıldı :)
kelrapunzell
12-09-2007, 18:28
Elinize sağlık :flowers2: çok hoş olmuş böyle.:)
veee
Heyyooo Kraliçe çıktı:banana::pepper:
KRALİÇE
Kraliçe, doğanın yaşamı yenileyici sonsuz gücünü simgeler. Bu kart canlılığın, verimliliğin gelişmenin ve yeniden doğuşun kartıdır. Bu kart güçlü enerjilerin ortaya çıkacağı bir dönemi simgeler. Değişen koşullara ayak uydurulması gerektiğini ve rutin düzenden kurtaracak yeni gelişmeleri haber verir. Bu kart iş alanında yeni pozisyonların ve iyi kariyerinde habercisi olabilir. Düşünce açısından zenginleşeceğinizi ve yeni kanaatlerinizin oluşacağını da. İlişkilerinize ise canlılık geleceğini. Verimli olduğunuz kadar yeniliklere ve değişimlere açık olduğunuzu kanıtladınız. Artık enerjinizi yaşamdan zevk aldığınız olaylara ve eylemler verme zamanı. :flowers:
lay lay lay tra la la laa:bravo:
ASA ASI Risklere girerek zorluklarla karşılaşabilirsiniz. İsteklerinizi erteleyebilirsiniz. Sabır ve zaman sizi isteklerinize taşıyacaktır.
Höffffffffffffffffffffff:dry:
O ne güzel buton abi öyle. Gerçekten çok hoş olmuş. Elllerine sağlık... :flowers2: Dur ben bi kart çekiim ehe :lol:
ödüm patlıyo kötü bi kart çıkacak diye ya..:)
ama alışkanlık oldu her sabah ilk önce kart çekiyorum..
:) Hakkaten çok güsel olmuş :)
Force_Energy
13-09-2007, 13:21
Hemenncicik çektimm walla süper:) :kalp:
Deceylan
13-09-2007, 14:32
Ben de cok sevdim :-)) Ellerinize saglık harika olmuş :) :bravo:
benim gıjık mozillada görünmedi de önce, explorer'den baktım... çok şık olmuş buton abi :) elinize sağlık...
emegine saglik gunu boyle guzel baslamak ne guzel.....:)
GÜNEŞ
Güneş, yaşama isteğinin sağlığın ve güvenin habercisidir. Bununla birlikte problemlerin, karışıklıkların ve korkuların atlatılacağı dönemi simgeler. Yeniden doğuşu ve huzuru haber verir. Karakterimizin yani kişiliğimizin yeniden doğusunu simgeler bu kart. Bu uyanış doğanız gereği size rahatlık ve esenlik getirecektir. Kendine ulaşma ve gelişen güven duygusu doğru ve rahat kararlar almanıza yardımcı olacaktır. İsteklerinizi doğrudan isteyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi gereksiz korku ve şüphelerden arındırın. İsteklerinize inanın. Bununla birlikte çevrenizdekilere yumuşak ve anlayışlı davranın. İlişkinizde sorunsuz, güzel günler sizi bekliyor. Çıkılacak bir tatil ilişkinizi, zevk alma açısından da benimsemenizi sağlayacaktır.
Heyyyyoooooooooo:banana::pepper::banana::pepper:
PsYcHouSaN
25-09-2007, 12:53
ben bayıldım tarot kısmına gercekten her gun cekiyorum gunluk neymiş bakalım diye bazen de soru sorup cekiyorum ve inanılmaz bir şekilde cogu zaman dogru seyler yazıo..hatta bazen içerde beni tanıyan biri mi var diye düşünüyorum:)
kelrapunzell
01-10-2007, 01:01
Azize çıktıı
yaşasın reiki:banana::banana:
AZİZE
Azize, bilinmeyen gizli gücümüzü, ince ruhumuzu, sezgi yeteneğimizi, açıklanamaz gerçekleri gösterir. Azize, hayatınızdaki tavırlarınızı ve günlük işlerinizi düzenli olarak yerine getirdiğinizi simgeler. Bu da sabırlı ve yeni heyecanlara açık olduğunuzu gösterir. Bu kart hayallere dalacağınız bir dönemin habercisi de olabilir. İçinizdeki gizli hazineye ulaşmak için derinlere dalacağınızı da gösterebilir. Anlayış, derin sempati ve nazik ruhunuz ilişkilerinizdeki özeni gösteriyor. Bu yaşam tarzından olan memnuniyetiniz birlikteliklerinizi mutlu kılıyor. Kararlar almadan önce anlayışlı yaklaşımınızla yeniliklere ve değişimlere açık olduğunuzu gösterin.:pepper:
Tarot bölümünü tekrar güncelledik. Eskiden tek deste vardı. şimdi altı deste var. Beğendiğiniz desteden kart çekebilirsiniz :flowers:
LuckyCady
18-01-2008, 14:23
Tarot bölümünü tekrar güncelledik. Eskiden tek deste vardı. şimdi altı deste var. Beğendiğiniz desteden kart çekebilirsiniz :flowers:
Harika olmuş:bravo:
Forum 2. sıraya düşerse şaşırmam:wink_smile::bangin::naughty::whistling:
Ellerinize sağlık,:flowers2::kalp:
:bananafunky: Heyoo heyooo! çok eğlenceli...
bi sürü dilek, bi sürü kart!!! :P
Ayy ayy hizmette sınır yok olayı!!! :)
Bayıldım yeni kartlara...
okus pokus da yaptin galiba Tunç abi; nassı cevap veriyo yahuuu! ;)
Bu kadar doğru çıkması gerçekten çok şaşırttı beni. :helal:
:bravo:Harika olmuş.......
Hakikaten forumun katılımı katlıya bilir.:doh:
Ellerine sağlık Tunç Abi.:wink_smile:
Bugün itibariyle kart çekme ve Tarot ana sayfaya geri dönüş daha kolaylaştırıldı. Bazı hatalar giderildi :)
Redflame
21-01-2008, 21:20
:pepper:kupa şövalyesi:pepper::pepper::pepper:
savaş arabası,,,,,,,:red_smile: :bangin: :banana: :pepper: :banana: ilginç.
tarot bölümü çok güzel olmuş.:flowers:
İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkürler :flowers:
yazyagmuru
01-03-2008, 00:38
bu sayfa cidden harika yapilmis tesekkür emeginize ve ellerinize saglik:bravo::bravo::bravo::bravo:
serap1969
13-01-2009, 00:32
bölümü bu gün farkettim süper bir bölüm ellerinize sağlık
Self-Master
19-01-2009, 09:17
ben de çok kısa bi süre önce keşfettim tarot bölümünü.
tarottan hiç anlamam.bi kart çektim ilk.büyücü çıktı.
sonra bi de başka desteden deniyim dedim.gene büyücü çıktı.
sonra masumca "abi günün kartı gibi bişi olmuyo di mi ya" dedim içimden.
bi kart daha çektim "güç" isimli kart çıktı ve "büyücü" ile benzer özellikler gösteriyomuş.ne diyim:)
çok teşekkürler,elinize yüreğinize sağlık:flowers:
teşekkürler....çok güzel....hislerimize tercüman olan bir sayfa.....
:flowers2:elinize emeğinize sağlık:bravo:
bişeyi çok istiyorum ve sonucunuda merak ediyorum.
tarota girdim.dedimki eğer olucaksa ii bi kart gelsin noluuuy :red_smile::red_smile::angel::angel:
bi baktım çok güzel bi kart geldi hemde ben dilek fln tutmamıştım ama dileğimle ilgili şeyler bile söledii:bravo::bravo:
ay çok sewindim mutlu oldumm walla:banana::banana:
bu tarot bölümü ii ki warr:flowers2:
Ana Sitemizin Tarot bölümünde uzun bir çalışma sonucu yine köklü bir değişiklik yaptık.
Artık sadece tek kart değil, dörtlü çapraz açılım yapmak da mümkün ve bu kartların hangi sırayla açılıp nasıl yorumlanacakları site de izah edildi.
Deste sayısı bire indirildi. Bunun nedenini kartları açınca göreceksiniz. Kartlar, üzerlerindeki resimler, semboller, anlattıkları hikâyeler ve yorumlar ile zengin bir açıklama içeriğine kavuştular. Klasik Rider Waite destesi baz alındı. Dolayısı ile diğer destelerdeki resimler bu açıklamalar ile uyuşmayacaktı.
Bir başka yenilik ise kartların “ters” açılma ihtimallerinin de eklenmesi oldu. Ters açıldıklarında tamamen farklı anlamlar içeren kartlara bu açıklamalar da eklendi.
Kartları açmadan evvel Tarot ana sayfasında verilen detaylı açıklamaları okumanızı tavsiye ederiz. Burada Tarot’un ne olduğu, tarihçesi, kart destesi açıklamaları, Tarot’un hangi sorulara yanıt verdiği oldukça ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.
Bu güncellemeden sonra Ana Sitemizdeki Tarot bölümünün, hem kart açılımı, hem de ayrıntılı bilgi anlamında bu konunun iddialı siteleri arasına girdiğini söyleyebiliriz :)
Sevgilerimle
http://www.turgayreiki.com/tarot
Force_Energy
17-02-2009, 19:48
Yine,yeniden süper bir haber! :)
Çok çok güzel olmuş. :bravo:
Ellerine, gözlerine, aklına sağlık Abim. :flowers2:
aprillike
17-02-2009, 20:05
Tarot bölümü gerçekten çooook güzel olmuş, emeğinize sağlık Tunç abi:flowers:
artemisya
21-02-2009, 20:43
Ellerinize sağlık
Bence gayet başarılı bir sayfa olmuş
Hem hangi desteyi seçsem hem de hangi açılımı denesem diye düşünmüyorsunuz, bu sayede daha fazla konunuza odaklanabiliyorsunuz
teşekkürler:flowers2:
merhabalar..
harika bir tarot sunumunuz için çok teşekkürler.. ancak nasıl yorumlayacağımla ilgili bazı sorularım var.. birincisi na sıklıkta tarota baş vurmalıyım? ikincisi "2. kart cazip görülen ancak seçilmemesi gereken yolu gösterir" diyor.. bununasıl yorumlayacağımı bilemedim. mesela benim 2. kartım tarot açılımlarından birinde tılsım dokuzlusu çıktı. anlamı
Tılsımların Dokuzlusu büyük bir kazanç ve zenginliği müjdeler. Bu; birden ortaya çıkmış, beklenmedik bir kazançtır. Kartta zengin bir kadın, süslü kıyafetleri ile bahçesinde gezinmektedir. Arkada büyük bir konak görünmektedir. Kadının elinde tuttuğu şahin ise gücünü göstermektedir.
Gerçekleşmesini istediğiniz olaylar sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Size zarar verecek eylemler için yaptığınız harcamalar sizi maddi anlamda da kayba uğratacaktır. Dikkatli ve ölçülü olmanız gereken bir dönemdesiniz.
Düz
Mirasa konmak. Piyango gibi bir şans oyunundan büyük bir servet kazanmak. Beklenmedik bir anda kazanç getiren bir yatırım. Konforlu ve güvenli bir hayata kavuşmak. Çevredekilerin beğenisini kazanmak. Güven duygusu, başkalarına ihtiyaç duymamak. İç dünyada huzura kavuşmak, duyguların zenginleşmesi. Hayattan keyif almak. Sosyal ilişkilerde başarı. Çatışmaları akıl yoluyla çözen diplomatik bir zeka. Tedbirli olma yönünde bir işaret.
Ters
Maddi kayıplar, mal varlığının çalınması, bir doğal afet. Fakirleşme, istikrar kaybı. Projelerin iptali, beklenmedik engeller. Tedbirli olunması yönünde bir işaret.
diğer bir açılımda ise 2. kartım tarot büyücü çıktı.
bunları seçmemem gereken yol olarak nasıl yorumlamalıyım?
üçüncüsü ise "ters" olarak belirtilmiş yorum kartın ters (baş aşağı :) ) çıkma olasılığına karşı yapılması gereken yorum mudur?
sonsuz sevgiler...
teşekkürler...
:flowers:Çok güzel bir bölüm olmuş emekleri gecen herkese teşekkürler.sevgiyle
birincisi ne sıklıkta tarota baş vurmalıyım?
Ana sitemizde de izah edildiği gibi;
Tarot kartları kendisine akıllı sorular sorulmasını bekler. Aklınıza o an gelen, zihninizi hiçbir zaman meşgul etmemiş bir soruya Tarot’un yanıt vermesini beklemeniz boşuna olacaktır. Tarot’a bir soruyu ne kadar açık ve doğrudan sorarsanız, alacağınız yanıt da o kadar başarılı olacaktır.
Tarot’a danışırken çok genel sorular sormanız doğru olmaz. Örneğin “nasıl mutlu olabilirim” gibi bir soru, çok genel olduğu ve çok sayıda detay barındırdığı için başarılı bir tarot açılımı gerçekleştiremez. Bunun yerine kartlara mutlu olmanız için gerçekten ihtiyaç duyduğunuz konu hakkında –meslek, sevgili, çocuk, para, eğitim vb- detaylı bir soru yöneltmeniz daha doğru olacaktır. Örneğin “iş değiştirmeye karar verirsem ne olur ya da bu işte devam edersem ne olur” şeklinde bir soru sormak uygun olacaktır.
Tarot’tan kartların sizin yerinize karar vermesini beklememeniz gerekir. Örneğin Tarot’a “sevgilimden ayrılmalı mıyım” diye sormak yerine “ilişkimin devam etmesi durumunda neyle karşılaşacağım” şeklinde bir soru yöneltmelisiniz. Sorularınızın mümkün olduğu kadar pozitif olması, olumlu durumları düşünerek sormanız da Tarot’tan yardım almanızı kolaylaştıracaktır.
Bu nedenle Tarot’a başvurmada sıklık kriteri yoktur. Farklı sorularınız için istediğiniz an başvurabilirsiniz. Ancak unutmayın, Tarot günlük fal değildir. “Bugünkü durumum nedir?” gibi bir niyetle Tarot’a başvurmak doğru olmayacaktır.
ikincisi "2. kart cazip görülen ancak seçilmemesi gereken yolu gösterir" diyor.. bunu nasıl yorumlayacağımı bilemedim.
bunları seçmemem gereken yol olarak nasıl yorumlamalıyım?
Birinci kart mevcut durumdur. Bu mevcut duruma göre Tarot size 4lü açılımda 2 yol gösterir. Birisi size cazip gelen, kalbinizin sesi olarak yorumlanabilir. Diğeri ise size en uygun olandır. Sonuç kartı gelecek hakkında ipuçları verir. Tüm kartlardaki anlamları çok iyi okumaya çalışarak kendi yorumunuzu kendiniz yapmanız gerekiyor. Kalbinizin sesi sizi aynı sonuca ulaştırabilir, ancak süreyi uzatabilir.
Tarot sizi yol seçiminde zorlamaz, ancak ipuçları verir. Bazen doğru yol olarak açılan kart sizin için en uygun ancak bütün için en uygun olmayabilir. Bu kez kalbinizin sesi baskın olacaktır. İyi okuyabilirseniz, kartlar arasındaki ilişkiyi, verdikleri mesajlara göre iyi yorumlayabilirseniz Tarot görevini yapmış olacaktır.
üçüncüsü ise "ters" olarak belirtilmiş yorum kartın ters (baş aşağı) çıkma olasılığına karşı yapılması gereken yorum mudur?
Evet, eğer çektiğiniz kart ters olarak açılırsa sayfanın en altındaki Ters açıklamaları geçerlidir. Kartların ters çıkması her zaman olumsuz anlamına gelmez. Bazı kartların ters açılmaları, düz açılmalarından daha hayırlıdır.
Sayfalarda hem kartın üstündeki semboller ve hikayelerini, hem düz hem de ters anlamlarını yazdık. Böylece kartlara daha aşina olabilip, anlamlarını öğrenebilme imkanı sağlanacağını düşündük.
Sevgilerimle :flowers:
Her ne kadar heretik uygulamalar olarak görsem de denemeden de edemiyorum. Ah şu kediyi öldüren merak yok mu :D
çok çok çok teşekkürler...
uzun süredir siteye girme şansım yooktu çok özlemişim buraları
harika şeyler okudum öğrendim yine her zamanki gibi
herkesin ellerine yüreklerine sağlıklar olsun iyi ki varsınız
Tarot sayfamızda hoş bir görsel değişiklik daha yaptık.
Artık kartlar sayfa üstünde açılıyor ve üstlerine tıklayınca açıklamaları geliyor.
Hep daha iyiye :)
Sevgilerimle
http://www.turgayreiki.com/tarot/index.htm
IŞIĞADOĞRU
05-03-2009, 08:39
şimdi baktım , gerçekten çok güzel olmuş ...
çapraz açılımım da güzel çıktı :)
teşekkürler
Gerçekten çok iyi olmuş Tunç Abi. Ellerine sağlık... :flowers:
Ellerinize saglik, cok güzel olmus. Epey emeginizi harcamissiniz.
:)
Fakat hep bu kadar mi dogru cikar?
:flowers:
Sitemizde beğeni ile takip edilen Tarot, Yeniden Doğuş Kişisel Gelişim Merkezi tarafından bilgisayar programı olarak tasarlanmış olup kısa bir süre sonra CD olarak Merkezimizden temin edilebilecektir.
Bu CD ile internete bağlanmadan Tarot açılımı yapmak mümkün olabilecek, ayrıca sitemizdeki Tarot uygulamasına ek olarak tüm destelerin ve kartların açıklamalarına kolay bir menü aracılığı ile ulaşılabilinecektir. Böylece kendi kartlarınız ile yapacağınız açılımlarda, açılan kartların açıklamalarına bu program ile kolayca erişebileceksiniz.
Sevgilerimizle.
http://www.turgayreiki.com/forum/external/cd_box.jpg
Ekran Görüntüleri:
http://www.turgayreiki.com/forum/external/ekran1.jpg
http://www.turgayreiki.com/forum/external/ekran2.jpg
http://www.turgayreiki.com/forum/external/ekran3.jpg
http://www.turgayreiki.com/forum/external/ekran4.jpg
http://www.turgayreiki.com/forum/external/ekran5.jpg
Süper, ellerinize sağlık, sabırsızlıkla bekliyoruz..
Harika olmuş. Ellerine sağlık ... :flowers:
tarota başlayanlar için bulunmaz bir nimet.çok teşekkürler...
Dr.KARAV
02-11-2010, 16:12
Muhteşem olmuş:bravo:
HAyırlı OLsun:angel2:
Bluerain
02-11-2010, 21:44
muhteşemmm olmuşş:bravo::bravo:
Çok iyi düşünülmüş gerçekten..Hayırlı uğurlu olsun..
AstroSel
04-11-2010, 12:51
İlgilisine müthiş bir kaynak. Çok iyi düşünülmüş. Emeğinize, yüreğinize sağlık:flowers2:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.