Grafik Görünüm : inanılmaz deneyim!
:see_stars: arkadaşlar sizleri deneyimimi anlatmaya çağırmıyorum. deneyimimi deneyimlemeye çağırıyorum.
sigara kullanan arkadaşlardan ricam (eğe sitede benden başka kullanan varsa tabi:blush:) sigarayı yakmadan önce avuçlarınızın arasına alın ve reiki verin. akış durana kadar reiki vermeye devam edin ve sonra yakıp için. (aslında başarabiliyorsanız reiki vermeden kırıp atsanız daha iyi olur ama...:red_smile:) ve lütfen olanları burada paylaşın. inanamayacaksınız!:wave:
zarpandit
19-09-2007, 10:05
:see_stars: arkadaşlar sizleri deneyimimi anlatmaya çağırmıyorum. deneyimimi deneyimlemeye çağırıyorum.
!:wave:
Umarım bu çağrı, içmeyen arkadaşların sigaraya başlamasına sebep olmaz..:nonono:
SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR.
Sağlık Bakanı ZARP!
(aslında başarabiliyorsanız reiki vermeden kırıp atsanız daha iyi olur ama...:red_smile:)
... demişim, teşfik etmek gibi bir niyetimyok. tabikide SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR ve VERDİĞİ ZARARLARIN TELAFİSİ YOKTUR!
fantastic
19-09-2007, 11:21
Sigara icenlerin bir an önce birakmasini temenni ederim ben 3 yil oldu birakali cok mutluyum , sigara gercekten igrenc birsey iki nefes zevk için bütün vücudu tahrip ediyor,ilerde öldürmesede süründüyor arkadaşlar su video herseyi anlatiyor aslinda
su videoyaya bir bakin derim http://www.youtube.com/watch?v=MYXsl9kCLVw
hiiiiiih!..:excl:yoksa bu telafi edilmez zararları birebir görelim diyemi reiki vericez sigaraya???annneee!...
zarpandit
19-09-2007, 11:27
... teşfik etmek gibi bir niyetimyok.
Lycan, ben seni anladım cancaazım...''içmişken güzelini için'' diyorsun....
Bir ''Otlakçı''olarak fırsat kollayıp, bahane arıyorum zaten...
Ama sigara paketinin bulunduğu heryerde bu uyarı vardır ya, bir işe de yaramaz varlığı..biz yine eksik kalmayalım, yasal uyarımızı yapalım:
UYARI: REİKİLENMİŞ SİGARA İÇMEK BİLE SAĞLIĞA ZARARLIDIR.:wink_smile:
Turgay Reiki Forum Bakanlığı
hiiiiiih!..:excl:yoksa bu telafi edilmez zararları birebir görelim diyemi reiki vericez sigaraya???annneee!...
hı hı aynen öyle. değerli yorum ve deneyimleriniz için sonsuz teşekkürler. süper bir yorum olmuş. benim açtığım konunun hak ettiği değerde buymuş demekki. ne yapayım hata benim. sanırım zihinsel gelişimimi daha tam olarak tamamlayamadığım için böyle saçma konular açıyorumki böyle geyik malzemesi oluyor. hoşçakalın...:angry_smile:
hı hı aynen öyle. değerli yorum ve deneyimleriniz için sonsuz teşekkürler. süper bir yorum olmuş. benim açtığım konunun hak ettiği değerde buymuş demekki. ne yapayım hata benim. sanırım zihinsel gelişimimi daha tam olarak tamamlayamadığım için böyle saçma konular açıyorumki böyle geyik malzemesi oluyor. hoşçakalın...:angry_smile:
:blink:ama ben sizi sabote etmek için yazmadım ki onu..konunuzun zihinsel gelişimle ya da saçma bir şey aktarmakla ilgili olduğunu sanmıyorum.bu sadece bir paylaşımdı.zihinle değil yürekle ilgili..teşekkür ederim. son birkaç gündür taşkın şekilde neşeliyim ve tabi bu coşku buraya da yansıdı.daha fazla eğlenceli geliyor herşey bende böyle komik şeyler çıkartıyorum kendimce. bu arada bunun sizi rencide edebileceğini düşünmedim.ben herkes benim modumdaymış gibi biraz abartılı taştım galiba buraya..üzgünüm..
Deceylan
19-09-2007, 15:39
Sevgili LyCan, sizi temin ederim ki burada hic kimse sizi uzecek, bir harekette davranısta bulunmaz, ne icimizde boyle bir niyet ne de aramizda bu dusuncede olan kisiler vardir. Bu yuzden buraya geldiginizde tanidiginiz bildiginiz tum dusunce kaliplarinizi bir kenara koyunuz. Biz mutlu oldugumuz, keyif aldigimiz bir dunyayi paylaşiyoruz. Herkesin bu dunyada cani sıkılmadan yer almasını istiyoruz. Son günlerde özellikle hepimizin üzerinde neşeli bir enerji hakim, herşeye gülüyoruz :). Bu enerjiyi kaçırmayın nolur, bilakis parçası olun. Sevgiler... :cutie::kalp:
Yakınlarda sigarayı bırakmış olmasaydım denerdim Lycan ın önerisini.. Ben şimdi merak ettim.. Aklıma da şu geldi.. Diyelim ki sigara tanesine , içmeden önce reiki verdik.. Acaba, o sigaradan haz almıyor muyuz içerken? Ya da daha sonrakinden?
Çok merak ettim. Sigaraya reiki verince ne oluyor?
Açıklar mısın Sevgili Lycan?:flowers:
Dr.KARAV
20-09-2007, 08:33
Ben de rakı kulananlardan deneyimlerini paylaşmalarını rica etsem.:lol:
(Yakında RTÜK değil ama Yeşilay forumu kapatacak böyle giderse):)
Refleksoloji kullanılarak tek seansta % 90 oranında sigara bırakmak mümkün oluyor. Türkiye'de merkezleri var.
Lütfen özellikle videoyu izleyiniz.
http://www.iqsturkiye.com/
cnm arkadaşlarımm,
ya ben su sıgarayı kullanma sebebınızı mrk edıyorum..ben hıc gerek duymadım,nıcın gerek duyuluyor..
ozellıkle bızım gıbı enerjıtık ınsanlar ıcın..
sıgara neyın yerıne sızı rahatlatıyor,nıcın tercıh edılıyor..
bunu bıraz dusunmenızı tum samımıyetımle rıca edıormm.. bısey..nedır o bısey.. eksık bısey olmalıı gıbı gelıyor hep ..yada duzeltılmesı gereken bısey,belkı stres belkı trawma bastırma belkı kacıs belkı alıskanlık..
gecıcı rahatlama hıssını ,bu yolla ıcımıze cekmenın mantıgını kawrayamıorum affedın..
sadece kendınıze donup bunu ıcınıze sormanızı we temızlemenıze wesıle olmam ıcın hatırlatmak ıstedımm..
yıne de tercıhlerınıze saygı duyuyorum.. :)
cnm arkadaşlarımm,
ya ben su sıgarayı kullanma sebebınızı mrk edıyorum..ben hıc gerek duymadım,nıcın gerek duyuluyor..
ozellıkle bızım gıbı enerjıtık ınsanlar ıcın..
sıgara neyın yerıne sızı rahatlatıyor,nıcın tercıh edılıyor..
bunu bıraz dusunmenızı tum samımıyetımle rıca edıormm.. bısey..nedır o bısey.. eksık bısey olmalıı gıbı gelıyor hep ..yada duzeltılmesı gereken bısey,belkı stres belkı trawma bastırma belkı kacıs belkı alıskanlık..
gecıcı rahatlama hıssını ,bu yolla ıcımıze cekmenın mantıgını kawrayamıorum affedın..
sadece kendınıze donup bunu ıcınıze sormanızı we temızlemenıze wesıle olmam ıcın hatırlatmak ıstedımm..
yıne de tercıhlerınıze saygı duyuyorum.. :)
çok tatlısın sevgili pelinn....:)
bende bir tiryaki olarak son 6 aydır aynı soruyu kendime soruyorum..üstelik başladığım zamanı bile hatırlamıyorum..şimdiye kadar , sadece hamileliklerimde iki kez 1'er yıl bıraktım..emzirme bittiği anda otomatiğe bağlıymışım gibi başladım..sanırım verdiği zararı net bir biçimde görmeden..o zararlı parmağını gözümüze sokmadan farkında olmak zor:(
Keşke bende bu illete neden ihtiyaç duyduğumu bilebilsem... Kendimi iradesiz olarak nitelendiriyorum artık:bangin:...irademe sahip çıkıp, hayır içmeyeceğim dediğim zaman bırakıyor, bir süre sonra bir kat daha çoğaltarak içmeye başlamış oluyorum....Artık bırakmayı bile düşünmeye korkuyorum...:see_stars: Biraz daha fazla içmeye başlamayayım diye...
Ne kadar saçma bir düşünce değil mi...:( Maalesef böyle... Bir antidepresan ilaç aldım bir kaç ay önce...sigarayı bırakmaya yardımcı oluyormuş...başlasam mı bilmiyorum...:see_stars:denemekten zarar gelmez herhalde...
Bu arada bir kaç tane sigaraya reiki verdim içmeden önce, ağzımın içinde enerji dolaştığını, ve ağzımın uyuştuğunu hissettim...ayrıca, sigara tadı değişti... bu benim hissettiklerim.... **********:nonono:SAKIN DENEMEYİN:nonono:***********
Bu arada bir kaç tane sigaraya reiki verdim içmeden önce, ağzımın içinde enerji dolaştığını, ve ağzımın uyuştuğunu hissettim...ayrıca, sigara tadı değişti... bu benim hissettiklerim.... **********:nonono:SAKIN DENEMEYİN:nonono:***********
:bravo:konuyla ilgili yorumunuz için teşekkür ederim. evet sigaranın tadı değişiyor. sigara bir anlamda light oluyor. ve boğaz yakmıyor. Ve sigaraya reiki vererek içmeye başladığımdan beri daha az sigara içiyorum.
Evet Lycan. Aynen dediklerin oluyor. İlk mesajını okuduğumda tam sigara yakmak üzereydim. Bi deneyim bakayım dedim. Çekmek zorlaştı. Sanki duman bi türlü gelmiyor gibi. Çektiğin dumanda bi haz vermiyor. İlginç. Sanki odun parçasını almış da duman çekmeye çalışıyor gibi. Bu deneyimi yaşadım ve peşinden de neler yaşandığını bahsettiğin mesajını okuyunca helal olsun dedim valla sana. Hiç aklıma gelmemişti sigaraya reiki vermek. Teşekkürler Lycan. Sevgiler....:flowers2:
Sanki odun parçasını almış da duman çekmeye çalışıyor gibi
Nasıl ifade edeceğimi bulamamıştım...Aynen böyle oluyor... odun gibi :lol:
Zyban diye bir ilaç var. Eczanelerde satılıyor. Bir çok başarısız yöntem (irade, sakız, çekirdek, nikotinli sakız, nikotinli bant) denedikten sonra bu ilaç ile kolayca bırakmıştım bir sene önce. Sigarayı bırakmak, hayatımda kendim için yaptığım en iyi şeylerden birisi...
Benim aldığım ilaçta ZYBAN .... Faydalı olurmu..bir arkadaşımdan duyup hemen almıştım... ama kullanmaya bir türlü cesaret edememiştim...Yan etkileri olur diye korkuyorum...(gerçi sigaranın zararından fazla değildir yan etkisi ya neyse...:bangin:)
Prospektüste yazdığı gibi bir çok yan etkisi var. Her insanda farklı yan etkiler gösteriyor. Yani prospektüsde yazan bir paragraf yan etkinin tamanımı yaşamıyorsunuz.
Fakat dediğiniz gibi sigaradan daha zararlı değil.
Ayrıca yan etkileri tam 1 hafta sürüyor. bir hafta sonra vücudunuz ilaca alışıyor ve ondan sonraki günler hiç ilacı kullanmıyormuşsunuz gibi normal hayatınıza devam ediyorsunuz. Bu arada ilk 3 gün günde 1 tane
sonraki günler sabah ve akşam olmak üzere günde 2 tane içiyorsunuz
ilk 15 gün sigara ile birlikte kullanıyorsunuz. 15 gün sonra sigarayı tamamen ve birden kesiyorsunuz. Bir ay sonra ilaç bitince durup düşünüyorsunuz. kendinize güveniyorsanız ilacı bırakıyorsunuz. güvenmiyorsanız bir kutu daha tüketiyorsunuz.
bu kadar.
umarım başarırsınız. karar vermişseniz mutlaka bırakırsınız.
bu arada
ilaç nikotin isteğini sıfıra indiriyor. geriye sadece alışkanlık kalıyor. mesela her çay içerken sigara içme alışkanlığım vardı.
Bu yüzden bıraktıktan sonra çay içerken sigara yakma isteğim oluyordu. istek demeyeyim. bir eksiklik hissi sadece. durup düşünüyordum: "sigarayı vücudum mu istiyor yoksa alışkanlıktan mı yakasım geliyor" diye. sonra vücudumun istemediğini farkedip vazgeçiyordum. Alışkanlıklarınıza biraz dikkat ederseniz hiç sorun yaşamazsınız.
Phoenix67
05-05-2008, 20:36
Benim aldığım ilaçta ZYBAN .... Faydalı olurmu..bir arkadaşımdan duyup hemen almıştım... ama kullanmaya bir türlü cesaret edememiştim...Yan etkileri olur diye korkuyorum...(gerçi sigaranın zararından fazla değildir yan etkisi ya neyse...:bangin:)
bu ılacın ıntıhara neden oldugunu okumustum bır sıtede,adı aklıma gelmıyor
bence sıgarayı bırakmak ıcın extra bırseye ıhtıyacınız yok, vucudunuzun buna ıhtıyacı var mı bunu dusunmek yeterlı.Mesela ben asla sıgara ya da ıckı ıcmek ıstemedım omrum boyunca,merak bıle etmedım, bana bira bıle ıcıremez kımse..
Ayrıca yıyecek ya da ıceceklerde kotu bırsey varsa bunu hıssedebılıyorum, cok garip ama boyle..Bu konuda ıc sese guvenmek bana yetıyor
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.