PDA

Grafik Görünüm : Sevgili Babam İçin

doktor
01-06-2005, 10:56
Dostlar, birazdan Ankara'ya uçuyorum.. Babacığım Pazartesi kalp ritm bozukluğu ve pnomoni( zatüre) tanısı ile Hacettepe ye yattı.

Bugün nefes alması çok daha iyi.. 3 gündür ona sürekli KR yolluyorum..
Bir an önce iyileşmesi için yardımınıza ihtiyacım var.

Sevgili Manga, annen için de acil şifa diliyorum.

Teşekkür ediyorum. Şimdilik hoşçakalın.

pirireis
01-06-2005, 11:21
sevgiyle yolladım. Acil şifa dileğimle

memojoe
01-06-2005, 18:10
Önemli bir şey olmadığını hissediyorum. Acil şifalar. Yanınızdayız...

Manga
02-06-2005, 08:39
Doktorcum;

Çok geçmiş olsun.. Cevap yazamadım dün akşam geç saatte gördüm. Sanırım iyi babanız :)

Bütün sevgimle. :heart:

Turgay
02-06-2005, 08:48
Sevgili babamıza acil şifalar diliyoruz :flowers2:
Tüm sevgi enerjilerimiz onunla olacak :heart:

doktor
03-06-2005, 21:51
Sevgili dostlarım,

Babacığım şimdi çok çok iyi. Hepinizi yürekten seviyorum.. Hastanedeki mükemmel acil müdahale ve bakım yanısıra , sizlerin destekleri hemen etkisini göstermiş.

Meğerse, benden saklamışlar.. Konuşamıyor, nefes alamıyor,yürüyemiyor, hatırlamıyor, gece sayıklıyor ve defalarca da düşmüş. Oysa hastaneye yattığı 2 . ci gün yanına vardığımda, babam tamamen eski haline dönmüştü. Ben yoldayken birdenbire dirilmiş. Kendini iyi hissetmiş, hatta o gece beraber odada yürüdük, konuştuk , o espri dolu babam geri gelmişti.

Babam bana şöyle dedi.." Hani annene ellerinle birşeyler yapıyordun, bana da yapacak mısın?"
Ben de aynen yanıtladım." Sadece ben değil, bir çok dostum da sana ellerini yolladılar"

"O nasıl oluyorsa, ben de aldım gitti" dedi babam.

Şimdi çok rahat..

Sizleri sevgiyle kucaklıyorum. :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

memojoe
04-06-2005, 01:19
:bravo: :banana: :banana: :banana: :bravo:

Geçmiş olduuuu :)

ısık
04-06-2005, 07:14
İşte dostluğun :friends: ve kırmızı ısığın gücü :wink_smile:

Büyük geçmiş olsun :kissing:

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Turgay
04-06-2005, 15:51
Çok şükür :flowers2: :flowers2: :flowers2: