PDA

Grafik Görünüm : böyle anne düşman başına!..

aslik
17-09-2007, 10:59
ahh günlüükk aaaahhh!..gene neler oldu neler..gerçekten çok mahcup geliyorum karşına.ama gülmekten çeneme ağrılar girdi,inandıramam kimseyi mahcubiyetime..
dün akşam düşler'i annem aldı.bende dün akşamı ctesi sanıyorum.kal anneannende istiyorsan bu son günü tatilinin dedim oğluşuma..bütün gece yazdım ,çizdim,dans ettim sabaha kadar,hazır çocuk yok yaaa..oohhh gel keyfim gel!..
sabah tuhaf bir olumsuz etkiyle kalktım.garip bi frekanstaki bir ses.kime aitti bilmiyodum..fırladım bakındım telesekretere konuşmuş birileri..konuşan annem:"kızııım,dünyada senin kadar rahat yaşayan bir 2 ayaklı daha yok!..aferin sana hep böyle ol!..":excl:aman allahım o ne kötü bir ses tonuydu öylee..kızgın ama tükenmiş,yorgun,pes etmiş,umutsuz ve bezgin...:unsure:acaba gene ne halt ettim?diye düşünürken karşımızdaki okuldan gelen şenlik seslerini farkettim.hiihhh!..bugün ptesiymiş:doh:bir yandan delirmiş gibi gülüyorum bir yandan hay allaah yaa çocuk üzülmüşmüdür şimdi diyorum.saatte o kadar geç olmalı ki çocuk okula yetişememiş olsun.annemde bu hallere düşsün."sen ne biçim annesin" hesabı yapsın.hemen odaya koşup saate baktım .saat 10 du.ama takır takır çalıştıgını gördüğüm halde yok bu durumuş deyip,diğer saate bakmaya gittim.hihhhh!..ne göreyim???saat 2yi çeyrek geçiyoo!....eyvaaaaah!çocuğun önlüğü yoktu üzerinde,sandaletle çıkmıştı üstelik evden.okula gidemezdi.annemse işe gidecekti!...:doh:annemi arıyayım dedim kapattı telefonu..aldım yanıma önlüğü kitabı,doğru etüdün yolunu tuttum.zırrr!.." ıııııııı merhaba ali bey!nasılsınız?ben bu günü pazar sanıyodum da biraz...biraz takvimi şaşırmışım..biraz da geç kalkmışım galiba..:red_smile::)düşler buralarda mı?okula da gidemedi çocuk:red_smile::)..." "eeee! düşler öğlenci değil miydi? daha onun saati gelmedi ki.." "heeee öyle mi???ben demekki biraz saati de şaşırmışım..hay allah!..:red_smile::)
sabahın ilk anından başlayan mahcubiyetle karışık gülümsemelerim,etüdden dönerken artık kikrdemelere dönüştü.yolda manyaklar gibi durup durup bi puhahahahahahaa!..faslı yaşıyor agzımı 2 dfakikadan uzun süre büzemiyordum..yani şimdi annem ne kadarda haksız değilmi?sevgili günlük:bangin:tamam rahatım,kaygısızım falan yani ama herşey bir şekilde tatlıya bağlandı işte...:lol::jester2:bide üstüne ne güzel güldük eğlendik:jester2:...

bak bak baak yüzsüzlüğün bu kadarına da pesss yaniii!..senin gibi anne düşmanıma vermesim allah!cık cık cıııkkk!..:dry::nonono:

sarass
17-09-2007, 11:11
süpersinnn aslık yaaa:puah::puah::puah:
benzer senaryolar bizde de sıkça yaşanıyorrr:bangin:
bende gezi otobüsü kalkış saatini kaçırıp, çanakkale yolunda olan otobüsü arabayla keşanda yakalayıp bu arada kendime bol bol küfür savurduğum zamanlar oldu..bu arada sinirden tekmelenen arabanın tekerleklerini saymıyorum..3 yıl geçti ama hala gülerek kikirdeyerek anlattığımız bir maceradır kızımla:puah::puah::puah:kızım ağlarken boşver..!uzun yıllar hatırlanacak bir gezi maceran var artık..demiştim..ee haksızda sayılmam:puah:

aslik
17-09-2007, 11:22
bende gezi otobüsü kalkış saatini kaçırıp, çanakkale yolunda olan otobüsü arabayla keşanda yakalayıp bu arada kendime bol bol küfür savurduğum zamanlar oldu..bu arada sinirden tekmelenen arabanın tekerleklerini saymıyorum..3 yıl geçti ama hala gülerek kikirdeyerek anlattığımız bir maceradır kızımla:puah::puah::puah:kızım ağlarken boşver..!uzun yıllar hatırlanacak bir gezi maceran var artık..demiştim..ee haksızda sayılmam:puah:

:puah::puah::puah::hysterical::hysterical::hysteri cal:
de mi ama???? :fool:

aspirin
17-09-2007, 11:26
Ben de istiyorum... :red_smile:

Akyron
17-09-2007, 12:23
Alemsin aslik yaa...İnsanın kendisi eğlenceli olunca hayatı da eğlenceli oluyor işte...Bakış açısı meselesi;)

Ben de bir zamanalr yalovadan gelirken deniz otobuüsünden indiğimde direk otobüse binmiştim arabayla geldiğimi unuturak :puah::bravo:
Komik bi hayat bu yaaa :D

Suzix
17-09-2007, 23:04
Söyliycek bi şey bulamıyorum.:puah: :puah: :puah: :puah: :puah:

:flowers2::flowers2::flowers2:

Venus
17-09-2007, 23:09
Alemsin aslik yaa...İnsanın kendisi eğlenceli olunca hayatı da eğlenceli oluyor işte...Bakış açısı meselesi;)

Ben de bir zamanalr yalovadan gelirken deniz otobuüsünden inip otobüse binmiştim arabayı pas geçip :puah::bravo:
Komik bi hayat bu yaaa :D

Ay inanmıyorum!!! :puah::puah:

umit
18-09-2007, 17:55
Daha fenası var arkadaşlar:lol: ben adımı soran birine karşılık verememiştim yıllar önce..yaklaşık 5-10 sn düşündükten sonra cevap verebilmiştim

-Adınız?
-........
-(içsesimin bile dili tutuldu tahmin bile yok)

:puah::puah::puah:

Perdix
18-09-2007, 21:43
Çok komik ya :))))
oluyor bazen. :)

saat kulesinin altında saat sormuşluğum vardır benim. adam da dalga geçer gibi gülümseyerek kafasını kaldırıp kuledeki saate bakıp soylemişti :puah:

bir kere de minibüste uyuyakalmıştım. son hatırladığım ve gördüğüm ise ismini bildiğim bir çorbacıydı. Gözümü tekrar açtığımda hala o çorbacının onundeydik ama geri dönmüştük karşı taraftaydık. ilk başta yönümü şaşırıp bir an gözümü mü kapattım yoksa uyudum mu arasında kalmıştım :D Meğer 1 saat gidip 1 saat de geri dönmüşüz. Orada inip karşıdan bir daha bindim:puah: :puah:

Deceylan
19-09-2007, 09:23
:puah::puah::hysterical:Ay acayip komik bu hikayeler öldüm gülmekten..

Bi tane de benden :

2002 Ocak ayının sonlarında, İst de deli gibi kar yagmıs yollar kapanmış hatta cuma gunu kimse işine falan gidememişti. Cumartesi sabahı Alp (şimdi eşimdir kendisi, o zamanlar çıkıyorduk ikinci senemizdi) aradı, konustuk sonra annesi aradi sohbet ediyoruz falan dedi ki "eee ne yaptınız aksam, kutladınız mı " Ben de ne demek istiyor anlamadım "Neyi kutladık mı? "diye sordum. "Ee, Alp'in dogumgunuydu ya dun" dedi. "NEEEE:doh:" diye bağırdığımı hatırlıyorum telefonda. Kayınvalidem (Rahmetli, nur icin yatsın şimdi, cok iyi cok matrak bir kadındı) tabi nasıl guluyor halime. Beni aldı bi telaş (benim eşkiya da bu arada hic gıgını cikarmadi, hani insan bi unuttum diye sitemkar olur yani- HİÇ sıfır ipucu), O karda kışta (Beşiktaş'ta oturuyordum o zamanlar) düştüm yollara, gittim şarap aldım, pasta aldım, atladım taksiye Anadolu Hisarına (Alp orada yaşıyordu), giderken tam yolda Alp aradı, ve Beşiktaş ta oldugunu istersem beni alabilecegini soyledi. Haydaaa:doh: dedim icimden ama bir yandan sevindim tam supriz yapacağım, nasılsa anahtarım da var :). "Yok, benim bir iki isim var sen direk eve don, ben sonra gelirim gelebilirsem " dedim. Neyse o evde olmadıgına gore aklıma bi de odun almak geldi, şömineyi de yakacaktım şarap vs. tam romantik bir ortam olacaktı- HARIKA:banana::banana: . Taksiciyle gittik odun aldık adam saolsun taşımama yardım etti bi de kaygan yollar vs. bizim yokusta inat edip arabayı tepeye çıkardı benim için. Eve geldik, ben bir elimde pasta bir elimde şarap bizim kapıyı açmak için fırladım arabadan. Kardan zar zor yuruyerek kapıya vardım ama kapının önü buz tutmus (cam gibi), adımımı atmamla kendimi once havada sonra yerde buldum. UCTUM UCTUM :see_stars:tam tabiriyle. Tabi elimdekilerde uctu pasta bir yana şarap bir yana ben bir yana, ortalık darmadağan oldu, şarap kırıldı, pasta dağıldı. Aglasam mı sinir krizi mi gecirsem karar veremedim:crying:. Taksici de saolsun cuvalları taşıyordu adam benim uctugumu naklen seyrettigi icin, telaşlanmış yardıma koştu. O da uzuldu benim halimi gorunce, kırmızı bir goletin içinde oturmusum, sac bas dagilmis, kriz geciriyorum . Neyse beni kaldırdı, gelin ben sizi asagıya gotureyim şarap alın dedi. İyi hadi dedim, üstüm başım batık gittim yeni şarap aldım, geri dondum kapının onunu temizlemeye başladım, şömineyi yakacam, ortamı hazılayacam, kendimi toparlayacağım derken daha ben şarabı temizleyemeden Alp geldi :pfft:... Off off .. Aglayacaktım sinirimden.. Butun gun dalga gecti benle, bi de demez mi Rahmetli kayınvalidemle butun gece kıkır kıkır gulmusler ben unuttum diye, icinden de dua ediyormus "Allahım gece mece aklına gelmez insallah, bu kız delidir yollara duser bana supriz yapacak diye bu karda, bi de yolda kalır, nolur allahım hatırlamasın" diyormus icinden. :bangin::hysterical::hysterical:

Bitmedi...
Itiraf ediyorum ben bu sene de evlilik yıl dönümümüzü unuttum :puah::puah: Ama hersey sağlam merak etmeyin :puah::hysterical:

aslik
19-09-2007, 09:39
:puah::puah::puah::puah::puah::puah::puah::puah::p uah::puah:

yok aartık yaaaaaa bu kadar da olurmuymuş?ehihihihihhhhihii!..................:fr antic: :bounce:beterin beteri var haline şükret mi desem:excl:aaaaa!tüh tüüh büyük geçmiş olsun ! mu desem yoksam kikirdesemmi?bütün smileyler teker teker düştü gözümün önünden:lol:
gülme hakkımı kullanıyorum:hysterical::hysterical::hysterical::h ysterical::hysterical::hysterical:

Deceylan
19-09-2007, 13:24
Ayy bir tane daha geldi aklıma : :puah::puah::puah:

Patronum ben ise girdigim zaman yerine gececegim yasli bayan ile bizi bir arada oturtabilmek icin (cunku isleri devralacaktım, hani kolayca erisilebilir olsun diye) odalarımızın arasındaki duvarı yıktırdı. O is bitene kadar benim bilgisayarımı falan toplantı odasında koydular orada çalışıyordum, top. salondaki koltuklar tekerlekli olmayan sabit sandalyelerdi, gayet guzel. Neyse bir hafta sonra yerime yerlestim, patronum gidip kendime istedigim gibi bir sandalye almamı soyledi. Harika ! Ama ben bir turlu zaman ayırıp da gidip bir sandalye alamadım, sanırım 1 ay sonra falan basardım. Ama o zamana kadar top. odasındaki sandalyelerden kullanmaya devam ettim. Neyse
aldım koltugumu sonunda, wc ye ya da iste su almaya gidiyorum geliyorum, tam oturacağım kendimi yerde buluyorum. Bir degil, iki degil, üc degil.. Bu arada isleri devraldıgım bayan bir ciddi, asık suratlı, katı mizaclı bir kadın anlatamam sizlere, ben yere dustukce onunla gozgoze geliyoruz. (herhalde icinden "ne şapşal bisi bu, daha bi sandalyeye oturamıyor, işleri nasıl halledecek" diyordu , digerleri de artık alısmıştı "Diğdem yine mi dustun" diye sesleniyorlardı gulerek :red_smile: ( Karizma delik desik, içimden "Hay ben bu sandalyenin" diye sayıyorum :blush: ) Eh anlatamadım derdimi sandalye tekerlekli oldugu icin ben kendimi atınca o da kenara çekiliyor tabi ustune dusmeyeyim diye. :puah: Ayy ayy tam hiperaktif bir sandalye almışım kendime anladım yani sonunda :hysterical::hysterical:. Bir müddet oturmadan once masaya tutundum, oyle oturdum :puah:. Neyse sonunda ben sandalyeme, sandalye de bana alıştı da artık dusmuyorum, 4 senedir hersey yolunda :lol:

Redflame
19-09-2007, 16:39
bütün arkadaşlara çok teşekkürler.okurken çok keyif aldım:puah::puah::puah::puah::puah::puah::puah:

kelrapunzell
19-09-2007, 18:00
:kalp:
:puah::puah::hysterical:Ay acayip komik bu hikayeler öldüm gülmekten..

Bi tane de benden :

2002 Ocak ayının sonlarında, İst de deli gibi kar yagmıs yollar kapanmış hatta cuma gunu kimse işine falan gidememişti. Cumartesi sabahı Alp (şimdi eşimdir kendisi, o zamanlar çıkıyorduk ikinci senemizdi) aradı, konustuk sonra annesi aradi sohbet ediyoruz falan dedi ki "eee ne yaptınız aksam, kutladınız mı " Ben de ne demek istiyor anlamadım "Neyi kutladık mı? "diye sordum. "Ee, Alp'in dogumgunuydu ya dun" dedi. "NEEEE:doh:" diye bağırdığımı hatırlıyorum telefonda. Kayınvalidem (Rahmetli, nur icin yatsın şimdi, cok iyi cok matrak bir kadındı) tabi nasıl guluyor halime. Beni aldı bi telaş (benim eşkiya da bu arada hic gıgını cikarmadi, hani insan bi unuttum diye sitemkar olur yani- HİÇ sıfır ipucu), O karda kışta (Beşiktaş'ta oturuyordum o zamanlar) düştüm yollara, gittim şarap aldım, pasta aldım, atladım taksiye Anadolu Hisarına (Alp orada yaşıyordu), giderken tam yolda Alp aradı, ve Beşiktaş ta oldugunu istersem beni alabilecegini soyledi. Haydaaa:doh: dedim icimden ama bir yandan sevindim tam supriz yapacağım, nasılsa anahtarım da var :). "Yok, benim bir iki isim var sen direk eve don, ben sonra gelirim gelebilirsem " dedim. Neyse o evde olmadıgına gore aklıma bi de odun almak geldi, şömineyi de yakacaktım şarap vs. tam romantik bir ortam olacaktı- HARIKA:banana::banana: . Taksiciyle gittik odun aldık adam saolsun taşımama yardım etti bi de kaygan yollar vs. bizim yokusta inat edip arabayı tepeye çıkardı benim için. Eve geldik, ben bir elimde pasta bir elimde şarap bizim kapıyı açmak için fırladım arabadan. Kardan zar zor yuruyerek kapıya vardım ama kapının önü buz tutmus (cam gibi), adımımı atmamla kendimi once havada sonra yerde buldum. UCTUM UCTUM :see_stars:tam tabiriyle. Tabi elimdekilerde uctu pasta bir yana şarap bir yana ben bir yana, ortalık darmadağan oldu, şarap kırıldı, pasta dağıldı. Aglasam mı sinir krizi mi gecirsem karar veremedim:crying:. Taksici de saolsun cuvalları taşıyordu adam benim uctugumu naklen seyrettigi icin, telaşlanmış yardıma koştu. O da uzuldu benim halimi gorunce, kırmızı bir goletin içinde oturmusum, sac bas dagilmis, kriz geciriyorum . Neyse beni kaldırdı, gelin ben sizi asagıya gotureyim şarap alın dedi. İyi hadi dedim, üstüm başım batık gittim yeni şarap aldım, geri dondum kapının onunu temizlemeye başladım, şömineyi yakacam, ortamı hazılayacam, kendimi toparlayacağım derken daha ben şarabı temizleyemeden Alp geldi :pfft:... Off off .. Aglayacaktım sinirimden.. Butun gun dalga gecti benle, bi de demez mi Rahmetli kayınvalidemle butun gece kıkır kıkır gulmusler ben unuttum diye, icinden de dua ediyormus "Allahım gece mece aklına gelmez insallah, bu kız delidir yollara duser bana supriz yapacak diye bu karda, bi de yolda kalır, nolur allahım hatırlamasın" diyormus icinden. :bangin::hysterical::hysterical:

Bitmedi...
Itiraf ediyorum ben bu sene de evlilik yıl dönümümüzü unuttum :puah::puah: Ama hersey sağlam merak etmeyin :puah::hysterical:

bundan daha şirin :cutie:ve romantik :kalp:bir öykü olamaz .bunun filmi çekilmeli ,baş rolde julia roberts oynamalı ..Bayıldım ..müthişsiniz harikasınız ve de heyyooo:banana::friends::pepper: (anladınız siz onu:naughty:)

kelrapunzell
19-09-2007, 18:03
Ayy bir tane daha geldi aklıma : :puah::puah::puah:

Patronum ben ise girdigim zaman yerine gececegim yasli bayan ile bizi bir arada oturtabilmek icin (cunku isleri devralacaktım, hani kolayca erisilebilir olsun diye) odalarımızın arasındaki duvarı yıktırdı. O is bitene kadar benim bilgisayarımı falan toplantı odasında koydular orada çalışıyordum, top. salondaki koltuklar tekerlekli olmayan sabit sandalyelerdi, gayet guzel. Neyse bir hafta sonra yerime yerlestim, patronum gidip kendime istedigim gibi bir sandalye almamı soyledi. Harika ! Ama ben bir turlu zaman ayırıp da gidip bir sandalye alamadım, sanırım 1 ay sonra falan basardım. Ama o zamana kadar top. odasındaki sandalyelerden kullanmaya devam ettim. Neyse
aldım koltugumu sonunda, wc ye ya da iste su almaya gidiyorum geliyorum, tam oturacağım kendimi yerde buluyorum. Bir degil, iki degil, üc degil.. Bu arada isleri devraldıgım bayan bir ciddi, asık suratlı, katı mizaclı bir kadın anlatamam sizlere, ben yere dustukce onunla gozgoze geliyoruz. (herhalde icinden "ne şapşal bisi bu, daha bi sandalyeye oturamıyor, işleri nasıl halledecek" diyordu , digerleri de artık alısmıştı "Diğdem yine mi dustun" diye sesleniyorlardı gulerek :red_smile: ( Karizma delik desik, içimden "Hay ben bu sandalyenin" diye sayıyorum :blush: ) Eh anlatamadım derdimi sandalye tekerlekli oldugu icin ben kendimi atınca o da kenara çekiliyor tabi ustune dusmeyeyim diye. :puah: Ayy ayy tam hiperaktif bir sandalye almışım kendime anladım yani sonunda :hysterical::hysterical:. Bir müddet oturmadan once masaya tutundum, oyle oturdum :puah:. Neyse sonunda ben sandalyeme, sandalye de bana alıştı da artık dusmuyorum, 4 senedir hersey yolunda :lol:

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

siz hiç öğretmenler odasından elinizde kahve hızla çıkarken okul müdürüyle çarpıştınız mı?:doh:

bu arada ben de sandalyeye kendimi atarak otururum ..hem de oldukça yüksekten sandalye korkuyordur benden herhalde ama kenara kaçan pek olmadı bu güne dek:bkz:sandalyede oturmanın binbir çeşidi..

kelrapunzell
19-09-2007, 18:13
süpersinnn aslık yaaa:puah::puah::puah:
benzer senaryolar bizde de sıkça yaşanıyorrr:bangin:

yıl 1988 azizim ..ben istanbulda öğrenciyim ve kirli çamaşırla dolu bavullarımla hafta sonu için bandırmaya eve dönüyorum
otobüsten inip bir gazete alacağım yolda okumak için
ya yanlış otobüse bindim ya da otobüsüm beni almadan gitti
ben bilmemne tesislerinde elimde gazete ile kaldım..
param yok çünkü son paramla bilet almışım -öğrenci halleri
o zaman cep tel da yok olsa bile kontörüm olmazdı ya arkadsımla konusup bitirmiş olurdum ya kontör yükletmeyi unutmuş olurdum ..vs vs

arkasından gelen otobüs bursa
kamil koç bursa otobüsü ile konuşulur .. öndeki otobüse kadar belki beni yetiştirecek olmazsa ben ordan tekrar bandırma arabasına bineceğim-yer yok ..ayakta gidiyorum

önden valizler gitti
bursadan bandırma kamil koç arandı-bandırma kamil koçtan bilet bulundu bandırma kamil koç bizim eve tel etti -annemler bileti satın aldı önden valizler arkadan ben eve vardık..

şimdi ben sakin bir hayat yasayabilir miyim
bünye strese ve serüvene ayarlı bi kere
serüven yoksa da kendi yaratıyor
masum bir istanbul bandırma seferi sayemde safariye döndü
aferin bana:kalp: