Grafik Görünüm : Dün Akşam Aldatıldım...
:broken_heart:
Dün akşam kız arkadaşım tarafından aldatıldım...Hepinizin beni küçük kardeşiniz olarak gördüğünüzü düşündüğüm için kalbimdeki acıyı dindirmeniz için hepinizden yardım,sevgi bekliyorum...Lütfen yalnız bırakmayın beni..
Tanısam da tanımasam da hepinizi çok seviyorum...Düşünmeye çalıştığım tek şey "Evren böyle olmasını istedi"..Ama yine de..Canım çok yanıyo...
Hayat bize ne güzel işaretler veriyor :) Bu işaretleri vermeseydi ileride çok daha vahim durumlar olabilirdi.. geri dönülmesi zor mutsuzluklar, çıkmazlar yaşanabilirdi.. sonra "neden" diye isyan ettiğimizde, "ben seni uyarmıştım" diyecekti bize hayat :)
Hayatımızda oluşan herşeyin bir sebebi vardır, bu sebep mutlaka bütünün hayrınadır. Sevgili HUMA, kapanmış gibi görünen bir yolun, çok daha güzel yollar açtığına tanık olacak ve "affetme"yi başaracaksın :)
Sevgiyle kal, yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın :flowers:
Sanırım buraya yazmam biraz gereksiz oldu başıma gelen bu olayı ama en rahat buraya haykırabildiğimi fark ettim..
Kardeşim;
kardeşim olmasaydın da değerini bilirdim. Görmeyen gözlere, hak etmeyen kalplere kendini verme.
Zor, çook zor biliyorum ama, eller seni üzerek olgulaştırıyor. Sen yeterki olgunlaş sadece, nefret olmasın içinde ya da yüzüne çizgi olarak alma onları. Dün Turgay abi senin için birşey dilemişti. Hatırlıyor musun?
Yollarımız karşımızda, biz seni seviyoruz. Ben seni seviyorum.. Hem de herşeyden çok. Esas sevgiler karşılıksız olur hep. Bu da bazen güzel bazen acı gelir. Güzele yönel hep kardeşim. Biz burdayız. Ben burdayım. :angel2:
Sonaaa seni :heart: :bottom: bööle yaparıımm :P
Seni aldatan o kardeşimize misyonundan dolayı teşekkür ediyor ve onu sevgiyle diğer misyonlarına uğurluyoruz... :wave:
"Canımız" olan canının acısını biraz olsun dindirebilmek için sana sevgi enerjilerimizi gönderiyoruz, lütfen kabul et. :heart: :heart: :heart:
Sevgili kardeşimiz,
Söze Tunç abiden alıntı yaparak başlamak istiyorum çünkü durumu çok güzel özetlemiş gerçekten de:
"Sevgili HUMA, kapanmış gibi görünen bir yolun, çok daha güzel yollar açtığına tanık olacak ve "affetme"yi başaracaksın"
Hayat gerçekten de enteresan, kız arkadaşını tanımıyorum, olayın nedenlerini de bilmiyorum ancak şunu söyleyebilirim ki, bir gün mutlaka sana daha çok değer veren birisiyle birlikte olacaksın ve şimdi sana acı veren bu olay için gülümseyerek "iyi ki olmuş da ......... ile tanışmışım" diyeceksin. Biliyorum belki de şimdi sana bunlar boş geliyor ama gerçekten de hayatta acı tatlı olan her olay birbirini etkiliyor. Bu yüzden geçmişte bana acı çektirmiş olsalar da eski kız arkadaşlarımı ya da artık görüşmediğim dostlarımı asla olumsuz ya da kötü anmıyorum, çünkü bugünlere gelmemi, şu anda çok sevdiğim kız arkadaşımı bulmamı sağladılar.
Sevgiyle kal... :heart:
Bluerain
26-05-2005, 21:18
sevgili huma bukadar ozlu sozden sonra sen bana onun cebını bıde acık ev aderını ver kardeısm ben bıde kendı yontemlerımle haledıyım olayı onu sevgılye everne ugurlıcam ama evrende kımse tamnımyacakkk birdaha
:gun: :gun: :cheer: :whip: :whip:
:heart:
:P Sanırım yapılması düşünülürse böyle durumlarda bir hayli vahşi olunur :wallbash: :gun: :whip: Ama hem benim bu durumum hem de bu tarz olayların hiçbirinde gerekmiyo..Hernekadar sevgili Bluerain espri yapmış olsa da ciddiye almış gibi oldum.. :P Ama bunun tek çaresi sanırım gerçekten böyle olması gerektiğini düşünmekte..Sevdiklerinin bütün sevgisini yanında hissetmekte ve dün olduğu gibi Turgay Abi'den şifa almakta :lol: Yalnız Turgay Abi benim için özel bir karışım yaptı sanıyorum çünkü dün akşamdan beri inanılmaz bir :banana: :pepper: Hiperaktiflik :banana: :pepper: oluşmuş bi şekilde bende..Ve inanılmaz keyifliyim..Sanırım aldatılmam gerekiyodu :lol:
Yanımda olanlara dolayısıyla herkese,ve buraya birşeyler yazarak doğru şekilde olayları değerlendirmemi sağlayarak düşünmemi sağlayan herkeseeeee çooooooooookk teşekkür ederim.. :flowers:
Sevgiyle kalalım.. :love:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.