Grafik Görünüm : melekler ismini söylüyor..
...:angel2:
Eğer dünyadaki tüm sevgi tek bir yıldıza olsaydı, o yıldız senin için parıldardı.
Eğer dünyadaki tüm yanıtlar tek bir sözcüğe sığsaydı, o sözcük senin ismini söylerdi.
Eğer tüm barış denizi tek bir su damlasına olsaydı, o su damlası senin dilinde olurdu.
Sen başlangıç ve sonsun, alfa ve omegasın, kaynak ve yanıtısın, zamanı aşan düşüncesin ve Tanrının kalbinin zamansız çarpmasısın.
Senin önemin ölçülemez, çünkü sen olan şeysin. Tüm evren varlığın tek bir atomunda kapsanıyor. Aldığın her nefes tüm var olana hayat veriyor.
Bu yaşam gücü olmaya çalışmak zorunda değilsin. Zaten osun.
Şimdi, tam şimdi, kalbinin derinlerine git ve oradaki huzuru ve sevgiyi bul. Şimdi, tam şimdi, kendini sevgi ile tamamen kucakla, kim olduğunun gerçeğini kabul et, olduğun gibi, eleştirmeden ve küçümsemeden, hoşnutsuzluk ve hayal kırıklığı hissetmeden, suçlama ve pişmanlık olmadan..
Sen, tam olduğun halinle, iyisin. Sen gerekli olansın. Sen istenensin. Tüm evren seni sevgiyle kucaklıyor ve bunu yaparken, evren kendisini kucaklıyor.
Senin için orada olan sevgiyi kaybedemezsin, çünkü sen sevgiden yapıldın. Senin için parıldayan ışığı kaybedemezsin, çünkü sen ışıktan yapıldın. Seni kapsayan huzuru bozamazsın, çünkü sen huzur, barış, neşe ve ışık ve sevgiden yapıldın, hepsi senin varlığında tezahür ediyor.
Sadece olduğun kişi ol, meleklerin ismini söylediğini işiteceksin.
:angel2:
(Quado - alıntı..)
Şimdi, tam şimdi, kalbinin derinlerine git ve oradaki huzuru ve sevgiyi bul. Şimdi, tam şimdi, kendini sevgi ile tamamen kucakla, kim olduğunun gerçeğini kabul et, olduğun gibi, eleştirmeden ve küçümsemeden, hoşnutsuzluk ve hayal kırıklığı hissetmeden, suçlama ve pişmanlık olmadan..
tesekkurler pelinn:)
mavi nazar
01-09-2007, 17:48
Nasıl iyi geldi anlatamam...tam da şimdi...çok sağol...sevgilerimle..
evet şimdi bana da ilaç gibi geldi.çok sağol.:kalp::kalp::flowers2:
çok güzel ellerinize ve yüreğinize sağlık
fantastic
02-09-2007, 00:35
Sen, tam olduğun halinle, iyisin. Sen gerekli olansın. Sen istenensin. Tüm evren seni sevgiyle kucaklıyor ve bunu yaparken, evren kendisini kucaklıyor.parilda çılgın elmas : ) ah insan ne yüce ama elmasin üstü camurla kaplandikca ışıgı gidiyor,iste çamuru silebilirsek parildiyacaz elbet : )
Cok güzel bir paylasim tesekkurler : ) pelin :angel2: sevgiler
parisstgermain
02-09-2007, 01:53
:) teşkür ettim kuzummm ;) :)
kırkayak
05-09-2007, 22:11
çok güzel ellerinize sağlık
pelin bunu mutlaka oku .ilk senin için gelicek ve dostlarım tabiki sizler içinde.şu anda balkondan geldim ve bilgisayarımın başına oturdum.Balkonda beni bekliyorlar uçmak içim.Kararsızlık içinde oturdum okumaya ve pelinin yazmış olduğu melekler ismini söylüyor yazsından sonra bu uçuşu yapmaya karar verdim.şimdi bedenimi an ve an burada yazdırırken balkondan kanatlanacağım...
evet pelincim melekler adımızı söylüyor..hazırız başlayalım yolu sen seç.bedenime gerek yok ben hazırım..
ve balkonun önünde havadalar:) onları böyle görmek komik şu an gülümsüyorum.havada süzülmek güzel görünüyor..evet mavi kanatlar açılın..ve beyaz örtüm uyan.ayağımı hafifçe balkona vuruyorum.eskiden sadece toprağa yakın yüzeylerde daha net çıkarabiliyordum beyaz örtümü ama artık heryerde çıkarabilirim..ve kanatlar açıldı.hımm gerinmek güzel kanatlarla.özlemişim bu hissi:) bu gece güzel olacak.diğer kardeşlerin enerjisini hissediyorum.sarı kanatlı ablacım ve mor kanatlı toprak anacım şu anda sizleride çağırıyorum.Bunu hissedeceksiniz. ve 5 .kattan atlıyorum.Garip yere düşmekten korkmak yok:) neyere gidelim? önce biraz yükseliyoruz şu anda.geceleri şehirler neden bukadar güzel görünür:) yukarıdan aşağa bakmak ışıklara bakmak çok güzel.hadi biraz uçalım.sahil şeridine doğru.Etrafta pek insan yok.şu anda hava çok güzel.hafif esinti oluyor.bi saniye güzel bişey oluyo..sahile iniyoruz. el ele tutuşalım.şu anda bedenim titriyor.kardeşler el eleyiz.konyaaltı sahilinde yuvarlak oluşturduk ve parlıyoruz..bir yandan toprakta(taşlık) biryandan su ile iç içeyiz..Su benim bir parçam..Lale ablacım şu anda sen katıldın aramıza beyaz kanatlarınla.hafifçe ayaklarımızı toprağa vuruyoruz. Ve benim güzel beyaz örtüm..bir dalga gibi çıkıyor koskocaman..dalgalanıyor etrafımızda.varlıklarımız şu anda parlıyor.evet biz yalnız değiliz..görüyorum şu an sahil tıklım tıklım herkes yuvarlak oluşturmuş etrafımızda.bunlar sizlersiniz.hepimizin bir arada oluşturduğu hissi şu anda hissediyorum ve görüyorum..söze,konuşmaya,ışığa,görmeye gerek yok gözlerle.hepimiz birbirimizi görüyoruz zaten.hepiniz eşsiz renklere sahipsiniz.hayatımda bukadar güzel rengi bir arada görmemiştim.üzerinizden geçen beyaz örtüyü hissedin.sizler parlıyorsunuz evet saf beyaz ışık..bizler saf sevgi ve saf beyaz ışıkla yaratıldık.Bu ne güzel bir parıltı..böyle bir durumda uçmak istemiyorum.bütün gece burada oturmak istiyorum sizlerle.hepimizin ağzından bir dua çıkıyor hayata. evet canlarım oradalar hepinizin isimleri söyleniyor.bizleri izliyorlar ve bizlere dua ediyorlar...burada hiçbir şey yazmadan saatlerce bu anın tadını çıkarmak istiyorum.bunu hissedin..hepiniz yanımdasınız..sevgili dostlarım bu gece huzurunuzda hepinize varlığınız için teşekkürler ediyorum..evet güzel bir iyi geceler demeye nedersiniz..hazırmısınız sihirli renkler..evet hep birlikte yükseliyoruz...herbiriniz o eşsiz renklerinizle göğü muhteşem bir hale getiriyorsunuz.canlarım yine buluşacağız.hepiniz çok saolun katıldığınız için.(pelin sana özel olarakta teşekkür ederim,yolculuğun başlamasına vesile oldun).bu güzel ışık hüzmeleri kendi şehirlerine gidiyor artık.hoşçakalın dostlar..hepinize eşlik edilecek...sevgilerle anila... ve sahilden evime geliyorum..(şu an bedenimde ruhumda gülümsüyor-benliğim uçarak gelirken uzaktan görüyorum açık olan camlardan ve perdelerden bedenim yazıyo:) komık bir birliktelik,ama tek kelime ile harika..ve balkonuma iniyorum.kanatlarımı kapatıyorum ve bu yolculukta bana ve dostlarıma yardım eden sevgili kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum..
Şükürler olsun Allahım...
mavi kanat ,yüreğine eline sağlık.ve ordaydım sahilde diğer arkadaşlar gibi.:kalp::flowers2::flowers:
kelrapunzell
15-09-2007, 01:54
Çok ihtiyacım olan bir zamanda gelip içimden büyük bir yükü kaldırdınız saolun Pelin:kalp: ve Anıl A:kalp:
..sewgılı anıla,:flowers:
az once gordum yazını desemm..
sewgıyle,ısıkla we tum kalbımle eslık ettımm,etmısımm..:angel:
:angel2::kalp::angel2:
warlıgınız warlıgımda,meleklerımız yanımızda..
tum nıyetlerımız an dadır..
yuregımız tuy kadar hafıf oldugu anlarda ,hıssedın sadece,
kanatlanmaya hazırızdır :angel2:
bense,o anlarda..
meltem esıntısı yuzumu ve bedenımı oksarken, hawada suzulup, denızın uzerınden usulca yuruyor,suyla oynasıyorum.. :angel:
anne... anne.... anne...
Anne ben doğdum mu? Ben melek olarakmı doğdum? bu güzel eller benimmi? dünyayı bu gözle görmek ne kadar güzelmiş..(Yuvadan ayrıldım.Artık oyun oynama zamanı..)
Anne ben melek olarakmı doğdum? Küçük bir çocuğum izliyorum..
Bugüne gelebilmek için 22 sene geçmesi gerekiyormuş..Daha dün doğdum bugün 22 olmuşum..
anne biliyorum artık içim hissediyor.Ben melek olarak doğmadım.Ben insan olarak geldim dünyaya... Annem artık biliyorum bir yarım insanım oldu bir yanım kanatlım..dönüştüm annecim.Etrafıma bakıyorum orada yüzlerce parlayan varlık var.Bu kadar güzel varlıklar arasında bu sevgiyle dönüşüyorum..
Yağmurum sadece değerini insanlığa göstereceğim.Bu meleğin hayata gelmesinde, dünyada var olmasında, gelişmesinde rol oynayan yağmur damlam. İlk gördüğüm şeylerden biriyi yağmur damlasıyla bu dünyaya indiğim.Cnm ruhum yağmur damlasıyla gelsede bedenimde Yağmur Damlamla varlığını anladı.
Allahım kelimeler yetersiz kalıyo artık...Gözlerim sulandı..Yok anlatacak bir kelimem yok.Bu saflığı anlatacak kelimem yok...
Anne ben insan yanımı sizlerle buldum,bana melek yanımı varlığıyla varlığıma can katan Yağmur Damlam hatırlattı.Dostlarımın bana inanması ve güvenmesi bana bu gücü ve saflığı verdi..Ben melek olarakmı doğdum anne?
Bu sorumu( bu yazımı ne zaman okursun bilmiyorum) ne zaman görürsün bilmiyorum.Ama iyiki seninle doğdum anne.Biliyorum sizler anilamı bilmiyorsunuz.Olsun cnm annem.Bir gün bu küçük yürekli ,büyük kanatlı mavim gerçekten açılacak herkes için..Ve o gün sadece gurur duymanızı isterim..(sanki ölcekmişim gibi yazmışım, ama daha işim bitmedi:kalp:)
Ey sevgili şu an gözlerim dolu.Kelime bulamam sana..Kelimeye gerek duymam sana anlatmak için.Bilirisin beni.Artık zaman yada mekan beni tutamaz..Bunu bugün daha iyi anladım..Bırak kalbin nefes alsın ve haykırsın.Sıkma kendini.Herşey hayırlısıyla olur.Sakın kendi değerinden şüphe etme..Kim ne derse inancından vazgeçme..Ben o yüce sevgiyi tattım. öyleki bu kçük kalbim bu saflıkla duracak gibiydi...Allah herzaman yanımızda olduğunu hatırlatsın.Bu öyle güzel bir duyguki tarifi yok.. Aşık olmak gibi,tek fark bu aşk yücelerin yücesinden..
sevgili dostlarım sizler için burada yazmadığımdan çok şey var yazılı hayatımda..Şunu bilinki bedenim uzak olsun,olmasın sizler beni görmesenizde, sesimi duymasanızda, ben sizleri hepinizi ama hepinizi hissederim..her gece hepinizi,bütün dularınızı dolaşırız dostlarımla ve hergecem sizlere dua etmek için, sizi sarmak için bir hediyedir bana..
herbirinize içten sevgilerimi ve teşekkürlerimi yolluyorum..Her daim oralarda biryerde dualarınız için ,sesinize ses katmak için beklicem..Allahıma binlerce şükürler olsun....:kalp:
sindyrella
25-09-2007, 11:01
Merhaba arkadaşlar..
bu siteyi goggle'ı karıstırıken buldum.Sizinle bana ilk önce korkmamama rağmen ilginç gelen ama şimdi sebebini çok iyi bildiğim koruyucu melegim ile yaşadığım anımı anlatmak istiyorum.
Sene 2001 eylül sonu.İşim gereği istanbul dışındaydım.Gecenin bir yarısı sevdiğim bir arkadaşım beni aradı.saat 03,00 civarıydı.bana "iymisin"diye sordu.ben de uykusersemliğiyle ona sen iyimis diye sordum sonra bir anda ayıldım ve "hayırdır dedim" o da merak ettim seni dedi ve kapadık telefonu.aradan 2 saat geçtikten sonra tekrar aradı ama bu sefer gerçekten meraklanaya başlamıştım ..tekrar" iyimisin" dedi .ben iyiyimde sana ne oluyo neyin var diye karşılık verince o da "seni rüyamda gördüm lütfen kendine çok dikkat et" dedi.
Arkadaşlar yaşadıklarımı çok uzatarak anlatmak istemiyorum ama ayrıntıları es geçmek istemiyorum ..
ben o seneler uçuş hostesliği yapıyordum.şimdi evliyim ve 2 sene önce işimden ayrıldım.31 yaşındayım.
O gun uçuşum olmasına rağmen benimle ve oraya gelen bütün ekiplerin uçuşlari iptal olmuştu.Gece uyurken birden uyandım uyumadığımdan çok eminim ,şeffaf ,uzun saçlı ,inanılmaz bir güven hissi veren bir varlık havada uçarak üstüme doğru geliyordu.hic korkmadım yanlızca onu seyrettim.sonra üstüme doğru yattı.hiç bir ağarlık hissetmedim ne de KORKU.ama içerden o da arkadaşımın çığlığnı duydum.bana ismimle bağardı.koşarak yanına gittim ama o an unuttum herşeyi..o da çok korkmuş odada bir şeyin varlığını hissetmiş dediğine göre yatıyormuş ve bırşey onu kaldırmış döndürmüş ve üstüne baskı yapmış..çok korkmuştu ve nezaman seninle olsam birşey oluyo seninle yatı yapmak istemiyorum dedi şakayla karışık..
ertesi gün akşam olduğunda gece rüyasında beni gören ve arayan arkadaşımla konuştum.ikimizi savaş alanı gibi bir yerde görmüş,ben yerin içine doğru batıyormuşum o da bir elini göğe uzatmış bir eliylede beni tutup yeter artık diye bağarıyormuş.Biz anında deprem olcak heralde diye yorum yaptık.sonra akşam o ,ben ,oda arkadaşım ve başka bir arkadaşımız araba kiralayıp yemeğe gittik.dönüş yolunda çok kötü bir trafik kazası geçirdik.Ben olayla ilgili hiç bir şey hatırlamıyorum.yanlızca çok üşüdüğümü hatırlıyorum.sonrakı günlerdede gözümü kapadığım heran ışık patlaması oluyordu.
1 ay yürüyemedim uzun süre tedavi oldum ..aslında birbirine bağlı okadar konu varki bu olayla ilgili ama gerçekten kimseyi yazımla sıkmak istemiyorum..bu kaza olayından kısa bir süre sonra ,1ayki yatak maceramda karmalarımın iptalini istedim.ve o dönem içind e nekadar kryon kitabı varsa okumustum ve bu konularla ılgılı yuzlerce kıtap devamını getırdı..Kaza benim için ciddi bir dönüm noktası oldu .Yani kazadan önce ve sonra diye adlandırabilirim..ciddi bir boyut atladım.hemde çok acele bir şekilde......Bu arada koruyucu meleğime de çok teşekkürler ..çünkü kaza yaptığımız arabayı sonra görünce "tam zamanında gelmis meleğim benim :angel2:ve beni koruma balonuna almış "diye düşündüm
eğer daha bu konularla ilgili merakınız varsa ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım kendi doğrularım yada öyla demeyim hissettiklerim doğrultusunda cevap veririm..
hepiniz sevgiyle ışıkla kalın...:flowers2:
sindyrella hoşgeldin aramıza.nice paylaşımlara.:flowers2:
bluenote
08-03-2008, 22:41
uyumaya yakın harika bir kadın yüzü gördüm,güleryüzlü ve sevecen.Sanırım bir melek olabilir..Bana bişeyler söyledi ama hangi dilde bulamıyorum.Bir haftadır nette keltçeden ibraniceye,farsçdan eski ingilizceye hatta kernevet diline kadar araştırmadığım dil kalmadı...Ya niye bunlar gavurca konuşuyorki?Madem yüzünü gösterdin,sesini de duyurdun ya Türkçe konuş ya da yanında bir de yeminli tercuman getir dimi ama:lol::puah:
LuckyCady
09-03-2008, 17:17
uyumaya yakın harika bir kadın yüzü gördüm,güleryüzlü ve sevecen.Sanırım bir melek olabilir..Bana bişeyler söyledi ama hangi dilde bulamıyorum.Bir haftadır nette keltçeden ibraniceye,farsçdan eski ingilizceye hatta kernevet diline kadar araştırmadığım dil kalmadı...Ya niye bunlar gavurca konuşuyorki?Madem yüzünü gösterdin,sesini de duyurdun ya Türkçe konuş ya da yanında bir de yeminli tercuman getir dimi ama:lol::puah:
Sevgili Bluenote, buna benzer bir olayı bende yaşadım...cevabını bulamadım diye de saçmalıyorum diye üzüldüm..:red_smile:..
Sonra bir film izlerken, bana söylenen ve saçma gelen şeyin bir film karakterinin ismi olduğunu farkettim..:wink_smile: Karakterde aynıydı...Şaşkınlıktan dondum kaldım...:angel2:
Hemen Turgay Hocamı aradım..:puah:
"Cevabın bir şekilde geleceğini biliyordum" diye cevap verdi..
Sanırım aynı cevap sizin içinde geçerli:angel::whistling:
Redflame
11-03-2008, 22:26
:puah::puah::puah:bende merak ettim.umarım cevabı yazarsın:flowers:
Sadece olduğun kişi ol, meleklerin ismini söylediğini işiteceksin.
(Quado - alıntı..)
Ne güzel bir paylaşım:bravo:
Tşklr:flowers2:
sevgili bluenote .. banada 10 sene kadar önce yüzünü görmediğim bir varlık bir şeyler fısıldadı kulağıma .. ama arapça gibi birşeydi.. çok ilginç bir tonda veya melodide fısıldamıştı.. seninde sölediğin gibi anlamadığımız bir dilde söylemeleri ilginç tabiki..birde hoşuma gitmeyen taraf bu deneyimleri çevremdekilerle paylaşınca bana deli gözüyle bakmaları :nonono:
serap1969
03-12-2010, 11:23
:see_stars:bende bugun uzandim afetme meditasyonu yaptim ardinda melekleri cagirip beni sifalandirmalarini ve arindirmalarini istedim ve onlara tesekkur ettim gozlerim kapali ve bulutlarin arasindan bir ejderha yuzu gordum ve bana serafim yada serafin denildi ne anlama geldigini arastirdim sura ufleyen melek israfilin isminin serafim ve serafin oldugunu ogrendim adimda serap bu ne benzerlik sasirdim sukurler olsun allahim tesekkurller melekler:flowers2:
:see_stars:bende bugun uzandim afetme meditasyonu yaptim ardinda melekleri cagirip beni sifalandirmalarini ve arindirmalarini istedim ve onlara tesekkur ettim gozlerim kapali ve bulutlarin arasindan bir ejderha yuzu gordum ve bana serafim yada serafin denildi ne anlama geldigini arastirdim sura ufleyen melek israfilin isminin serafim ve serafin oldugunu ogrendim adimda serap bu ne benzerlik sasirdim sukurler olsun allahim tesekkurller melekler:flowers2:
çok güzel bir deneyim.bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
Force_Energy
03-12-2010, 12:36
Harika :)
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.