PDA

Grafik Görünüm : Dünden Kalan Tek Şey

Force_Energy
01-09-2007, 00:31
Sevgili Günlük,

Karmaşık,karmakarışık bir dönemi atlattım..bir yanda sevdiklerim diğer yandan "o"..üst üste yığılmıştı herşey üzerime,herkes birşey bekliyordu o kadar yük birikmişti ki üstümde,pes edip yere yığılmaktan korkuyordum..

Pes mi ettim? Bilmiyorum..Kararımı verdim mi? onu da bilmiyorum..Tek bildiğim bir adım attığım ve çevremi etkilediğimdi..Kendime tutunamıyordum ve sebebini bilmiyordum.Öyle büyük bir sabır gösterdim ki,belkide hiç olmadığı kadar sıkmıştım kendim,ve herşeye rağmen sonuca gitmek yerine işler dahada karmaşık hal alıyordu.ancak şimdi çok iyi hissediyorum..Bilemiyorum,nefes alamıyorum ama daha iyi hissediyorum,ve daha iyi hissetmek için hala b durumu koruyorum..

Merhaba Günlük ben hala burdayım,

Dünden kalan tek şey..

:flowers::flowers2::flowers2:

aslik
01-09-2007, 00:45
inşallah herşey yoluna girer hayatında ve herşey gönlünce olur!..:flowers2::friends::kalp:

Suzix
01-09-2007, 02:16
Merhaba Günlük ben hala burdayım

Hiçbi yere gidemezsin zaten.:poooh: Kimse bırakmaz ki seni nereye?:naughty: :Dİyiki varsın.:cutie: :angel2: :kalp: :kalp: :flowers:

Işık ve sevgiyle...:flowers2::flowers2::flowers2:

Redflame
01-09-2007, 07:41
tüm zor görünenler güzellik olsun.tüm dileklerin kabul.yüregin hep neşe ve sevinç olsun.sevgilerimle:flowers2::kalp:

sarass
01-09-2007, 08:16
sevgili onur..
seni çok iyi anlıyorum desem "hadi canım sende,daha doğru dürüst tanışmadık"demeyeceğini biliyorum..çünkü duyarlılığın yüzyüze olmadan da anlaşılabileceğini sende bende burdaki herkes de biliyor..
seni çok iyi anlıyorum çünkü bende benzer bir dönemden aynı duygularla geçmeye çalışıyorum..aynı köşeye sıkışmışlıkla uzun bir yolculuğa çıkıp hatta dönmesem dediğim zamanlar oluyor..ama biliyorum ki beni bu dehlize düşüren şeyi içimde bir yerlerde çözmem ve en yakınlarımdan bunu anlamaya çalışmalarını istemekten başka yol yok..
emin ol, biz eğer "hayır" ve "evet" sözcüklerini içimiz sıkışmadan söyleyebilirsek huzurlu olabiliriz.
kısacık tanışılığımıza rağmen ekranın ötesinden gelip beni bulan yüreğini sevdim..
yalnız değilsin janummm benimmm:)

umutnur
01-09-2007, 09:36
onur beni çok duygulandırdın.kucaklıyorum seni.herşey güzel olacak.:flowers2::flowers::kalp: seni seviyorum koca yürek.

karen
01-09-2007, 10:12
:angel2:Sevgili Onur; O kocaman yüreğini yakından tanıyor, bizim biricik çok değerli arkadaşımız olduğunu biliyoruz.Seni karşılıksız, duru, samimimi duygularla selamlıyor, seni çok çok seviyoruz...:kalp:
Senin önünde saygıyla eğiliyor ve seni bir ezgi tadında seviyoruz.Sevgini ve ışığını üzerimizden eksik etme..:)

Force_Energy
01-09-2007, 20:34
teşekkürler,öle bi paylaşmak geldi içimden rahatladım :kalp:

fantastic
02-09-2007, 00:56
force energy güc seninle olsun : ) umarim hersey düzelir sevgiler : )

epepe
02-09-2007, 21:55
Kaç yaşındasın bilmiyorum ;ama insanın başına hayatta her şey gelebiliyor.Önemli olan bu zorluklara da göğüs gerebilmendir. Umarım her şey yoluna girer.Sevgilerle...

umit
02-09-2007, 21:57
En kısa zamanda herşeyin yoluna girmesi dileğiyle :flowers:

doktor
02-09-2007, 22:05
Bizler zaten, dünden kalan şeyleriz sevgili Koca Adam,
Dünü de orada bıraktık da, bugün ne varsa, onu sunanlardanız..

Bu gencecik yaşında , bu farkındalığın şu an sana yük gibi, sabır gibi görünse de, şu an tazelediğin VARlığın , yarın bizlere , insanlığa en güzel, en ışık yol gösterici ....

Çünkü sen ve senin gibiler hep BUGÜN var olmak durumunda. Geri dönüş bitti..

Her an başlama vaziyetindeyiz.. Eh bazen biraz sıkıcı gibi, ama ilerde, ne kadar eğlenceli olduğunu farkedeceksin.

Çok sevgilerimle..:kalp:

mim
03-09-2007, 04:44
:angel2:Canım Onur'cuğum,
Epeydir yoktum ortalıklarda,döndüm ve sıkıldığını okudum.Sen,senki farkındalığı bu noktaya gelmiş yakışıklı bir delikanlı,sana bu sıkıntılar sadece sunulan bir ders olmalı ve bunlardan çıkan sonuçları alıp bu sıkıntılara teşekkür etmelisin.Kimbilir bu sıkıntılardan neler öğrendin.Dersini iyi öğrenip,sonuçlarını iyi analiz edersen,bu yaşatılan dersleri bir daha almazsın.Yada imtanın daha başında iyi bir öğrenci gibi ben bu dersi görmüştüm,diyip hayatını başarılı,huzurlu ve mutlu bir alana çekersin.Hayat seni seviyor ki bu dersleri veriyor.Ben de biliyorum ki sen çok iyi bir öğrençisin.Hayat avuçlarını içinde ve senin onu şekillendirmeni istiyor.Ne şekil verirsen onu yaşarsın.Herşey sana bağlı.
Yolun açık olsun...... :kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::k alp:

IŞIĞADOĞRU
03-09-2007, 11:48
Merhaba

Dünden kalan tek şey aslında bugün
onun da kıymetini bilmek lazım
ne olursa olsun ya da ne olacaksa
yaşam akıp gidiyor
hayat belki de böyle iniş ve çıkışlarıyla güzel
yoksa pek monoton olurdu
bir hayat pentlantoncusu olarak diyorum ben naçizane :)

kendinize iyi bakın
sevgiyle kalın :flowers2:

karena
03-09-2007, 12:17
her şeyin hayrımıza olduğunu biliyoruz demi, öööleysee her şey gönlünce olsun kardeşim

aspirin
03-09-2007, 12:52
Meleğim;acık yerde dolaş... :friends: Sonra koskocaman sıçrarsın... :superman: