PDA

Grafik Görünüm : Sevgili Doktor'a

Turgay
25-05-2005, 23:48
Sevgili Doktor'cum nerelerdesiiiiiiiiiiiin? :bravo2:

pirireis
27-05-2005, 10:25
Gurupta reiki deneyimlerini merak eden başka doktorlar da var. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

doktor
28-05-2005, 21:55
Sevgili Turgay,
Geçen hafta 3-5 gün tatil yaptım.. Tatil rehaveti işte.. Desem de inanma. İşler yoğunlaştı.. Eve gece geç gelebiliyorum.. Sonra uyuyup kalıyorum bu aralar.

Ama çok çok güzel şeyler yaşıyorum.. İçim sonsuz huzur sevinç dolu, öyle güzel ki.. Ben şanslıyım diyorum.. Hop, şansla ilgili birşey oluyor. Ben Allah ın sevgili kuluyum diyorum, hop muhteşem birşey oluyor.

Geçen de senelerdir istediğim, bir türlü alamadığım bir şey aldım. Elle tutulur, sürülür birşey :banana: :pepper: , o kadar şanslıyım ki, 1 gün önce kampanya başlatmışlar ve de, bendeki eski emektarı satmaya gerek kalmadı. :wonk: Bir de üstüne üstlük bana bir sürü hediye verdiler.. Öyle ufak tefek şeyler de değil.. İçinden gelmiş müdürün.
Töbe töbe, :banana: :pepper: :pepper:

Burayı sürekli izliyorum.. Toplantılarınızda olamadığım için , içim buruk, ama o da olacak inşallah.

Hayatımda enerji sistemleri o kadar seri ve hızlı çalışıyor ki, olanları aklımda tutup , anımsayıp yazmaya zamanım kalmayabiliyor.

Ama bunların hiçbirisi bahane değil.

Arzu eden eş dosta KR yolluyorum.. İki elim kanda olsa bile.. Bu ne mutluluktur böyle.

Daha ne isteyeyim Turgay cığım.

Dostlar burada karşılaştığı bereketleri anlatıyor, mutlu oluyorum.. Sizlerin cıvıltılarını okuyorum, mutlu oluyorum.

Bu ara bir de ufak kızımla uğraşıyorum.. Bir takım sorun gibi gözüken engelleri var.. Artık onları görme safhasına geçtim.. Onun da görmesi için birşeyler yapıyorum.. Bakalım hele.. İşlem tamamlanınca size de anlatırım.

Sevgilerimle. :harp:

:artist: