Grafik Görünüm : Reiki'de Rehberlik
Reiki ile ilgili çoğu kaynakta Rehberlikten bahsediliyor ve ben buna da biraz tuhaf bakıyorum bunu da biraz açıklayabilirsen çok sevinirim
Sevgiler
Sevgili Mavi,
Ben Reiki'yi rehberlerle ilgili hiç bir şey duymadan ilk tanıdığımda da çok sevdim,rehberlerle ilgili çok şey duyup, okuduktan sonra da.Reiki Esasları adlı kitapta olduğu gibi, ya da Işığın Elleri'ndeki (aslında harika bir kitap) temsili resimler gibi ilk etapta kafa karıştıran, zihni dinginleştireceği yerde zihne endişe kalıpları yükleyebilen örneklere çok sıcak bakamıyorum.
Ancak benim "zihinleri rahatsız eder" zannettiğim bazı durumlara "Hah şimdi izah edilebilir oldu" gibisinden sıcak bakan çok insan da tanıdım.
Galiba herkes kendi gerçeğinde ve eğiliminde yaşamak istediği şekil ve sınırda yaşıyor hadiseyi.
Sevgilerimle :flowers:
Turgay
blackangel
30-03-2005, 15:56
ŞU REHBERLİK KONUSUNU BİRAZ AÇABİLECEK
BİRİSİ OLURSA ÇOK SEVİNİRİM
BAYAA KAFAMI KURCALIYOR DERSEM YALAN OLMAZ YANİ :blink:
AÇIKLAYANA ŞİMDİDEN ÇİÇEKLER GÖNDERİYORUM :flowers2:
Originally posted by Turgay@Oct 19 2004, 03:23 PM
Herkes kendi gerçeğinde ve eğiliminde yaşamak istediği şekil ve sınırda yaşıyor hadiseyi.
Turgay
Sevgili Turgay'ın dediği gibi herkesin kendi gerçeğinde ve eğiliminde yaşamak istediği şekil ve sınırda yaşanan, hissedilen hadiseler.
Benim rehberim var.. senin yok... benimkisi seninkisini yener.. yok öyle şey.. var öyle şey gibi yaklaşımlar zihinleri yoruyor. Hatta yanlış yönlenmeler olabiliyor ve hatta hatta polemiklere yol açıyor.
Herkes kendi gerçeğini yaşasın.. kişisel gelişiminde fayda sağlasın.. ve buradan edindiği pozitif enerjiyi evrene yaysın.. başka ne isteyebilirizki :flowers:
Sevgili Tunç ve Turgay,
Sizlere gönülden katılıyorum.
Herkes kendi gibi yaşasın bu sevgiyi.. Yine de anlatsın ki, yalnız olmadığımızı bilelim.
Ortak noktalarımız o kadar çok ki. :lol: :lol: :heart: :heart:
:artist:
Sevgili doktor yeterince istersen eminim ki şirince otobüsünde olursun.Ne dersin? :thumbsup:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.