PDA

Grafik Görünüm : Naturel İstanbul

Turgay
18-05-2005, 13:39
25-26 HAZİRAN 2005

İç Bahçe

Askeri Müze - Harbiye

Açıkhavada "naturel" festival

Altı yıldır kapalı mekanlardaki etkinlikleriyle kent yaşamında doğa ve doğallığı özleyen insanlara hitap eden NATUREL Beden Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali, bu kez de İstanbul'un merkezi Harbiye'de, az kişinin varlığını bildiği İç Bahçe (Askeri Müze)'de 25-26 Haziran, Cumartesi-Pazar günü Açıkhava Festivali kimliğiyle, İstanbulluların keyifli ve doğal bir haftasonu geçirmelerini sağlayacak. Danslı, müzikli çeşitli etkinliklerin yeraldığı açıkhava festivalinde oluşturulacak "Doğal Çarşı"da her tür doğal ürün satışa sunulacak. Naturel Açıkhava Festivali'nin ilginç programı içinde doğal ve sağlıklı yaşam üzerine söyleşiler de yer alıyor.

Festiva A.Ş. tarafından düzenlenen NATUREL Beden Zihin ve Ruh Sağlığı Açıkhava Festivali'nde ziyaretçiler, ağaçların gölgelediği havuz etrafında hasır yaygılara oturarak, değişik söyleşilere katılacaklar, müzik, dans, t'ai chi, capoeira, beden perküsyonu gibi gösteri ve etkinlikleri izleyebilecekler.

Açıkhava Festivali'nde ayrıca Doğal Çarşı şeklinde masalar üzerinde teşhir edilecek gıdalar, takılar, taşlar ve kristaller, kitaplar, sabunlar, hediyelik eşya, vitaminler, şifalı bitkiler, giysiler, kozmetik ürünleri gibi çok çeşitli doğal ürünler satışa sunulacak; ziyaretçiler seyahat olanakları, spor, eğitimler, hobiler, doğal sağlık merkezleri, ekolojik kuruluşlar hakkında da bilgi edinebilecekler.

NATUREL Beden Zihin ve Ruh Sağlığı AÇIKHAVA FESTİVALİ

Tarih: 25-26 Haziran 2005, Cumartesi ve Pazar (Ziyaret: 12.00-20.00)

Yer: İç Bahçe Askeri Müze, Harbiye - İstanbul

İlave bilgi için:

FESTİVA A.Ş.

Tel 0212-219 7545 (pbx)

www.festivaistanbul.com

Manga
18-05-2005, 14:44
Hemen gitmemis lazıımm! Buna da gitmemis lazımm.. Bi sürü taş alır habire bir sürü değişik insanla konuşuruz ne güsel ne güsel. Ben gidicem..Gelmek isteyenler?..?? :bannana_purple: :pepper: :banana: :banana_rasta: :biker:

Turgay
18-05-2005, 15:12
1. Manga
2. Turgay

Habire sıraya giriyos, hadi hayırlısı :group:

memojoe
18-05-2005, 16:19
Ay ben gelemem çok uzak :D

Hadi bakalım, bu sefer biz bekliyoruz İstanbul'a :D :banana:

Tunç
18-05-2005, 16:34
Kalabileceğimiz bir muaynehane varmı? hehehe

memojoe
18-05-2005, 16:46
Muayenehane yok ama bizim evin bilgi-işlem dairesinde yerimiz var :D

Tunç
18-05-2005, 16:49
Awwww.. çok sağol memojoe.. tamam, 35 kişi geliyoruz :group:

memojoe
18-05-2005, 23:06
Başımın üstünde yeriniz var valla. Bekliyorum 35 kişi.

nisan
19-05-2005, 10:59
Yaşasınnnnnn :pepper: :pepper: :pepper: :pepper:

kediden korkmayan bi 35 kişide ben rica ediimm :thumbsup: :flowers2:
Diziliiiinnnn hadi :love: ;yahoo:
Memojecim başımızın üzerinde yerleri var :shake: :friends:

memojoe
19-05-2005, 14:33
Hehe. Bize geleceklerin de kedilerle arasının iyi olması lazım :D Sabahın beşinde "haydi uyan bana mama ver" diye üzerinize birileri zıplayabilir. Keza akşam yastık ve yorganınızı da paylaşmak isteyebilir. :rolleyes:

Manga
20-05-2005, 08:24
:bravo: Hiiiçç problem değill ne güsel işte..kediciiikkler.. :) :bannana_purple: :cat2:

nisan
20-05-2005, 10:17
:sleepy: :kissing: :cat2: bizim kedicik uyuyacağı kucağı seçti bile
mangacım çoook mutluuu söyliim dedim. :flowers:

nisan
25-05-2005, 12:02
Sevgili Tunç,
:bravo2: :whistling: :hosgeldin:
bekliyoruz :thumbsup:
Sevgilerrrr
Nisan :flowers:

HUMA
25-05-2005, 12:15
:scratchchin: Acaba benim gibi küçücük kardeşlerde gelmeyi düşünse gelebilirler mi ??? :scratchchin:

Turgay
25-05-2005, 12:21
Oleeeey İstanbul yolcu listesi büyüyoooor :group:

HUMA
25-05-2005, 12:25
Turgay ABicim kesin gelicem demedim ki :cry: Gelmeyi çok isterim ama sanirim bi engel çıkabilir :wallbash:

Tunç
25-05-2005, 12:25
Originally posted by nisan@May 25 2005, 01:02 PM
Sevgili Tunç,
:bravo2: :whistling: :hosgeldin:
bekliyoruz :thumbsup:
Sevgilerrrr
Nisan :flowers:
İnşallah, nasipse bakalım :)

Ancaaaaak, üsümlü kek yicesmi? kebapçıya gitcesmi? bise mantı açıcanmı?

Hehehe, kesin vazgeçmiştir şimdi Nisan... bu grubu doyurmak çok zoooor. Bluerain için dert değil ama.. o sırf soğan yiyo :naughty:

nisan
25-05-2005, 16:28
Şu maç yüzünden bi karuşıklık var ortada elektirikler kesildi , sonra geldi bu defa
internete giremedim hay ben bu maça ne diyiim :wallbash: :see_stars: :angry_smile:

Awww çok becerikli değilim :wub: ama doyarız yaaa. Bak şimdi üsümlü kek kolay ben daa zorunu biliyorum onu yaparım taammı.
Kebapçıya zaten gitçez.
Gelelim mantı meselesine biliyorum yapıcam dersem gelecek misiniz söz mü :wonk:
Mantı da yapıcam börek te açıcam hadi ama dizilin sıraya :flowers2: :flowers2: :flowers2:
Bluerin için de evimizin yakınında bir bostan var taze soğan bulucaz ona şööle misler gibi soğan kokalım :shake: :friends:

Tunç
25-05-2005, 16:46
Sağol, varol :flowers: İşin şakası bir yana önemli olan birlikte olmak, inşallah nasip olur geliriz.

Bluerain
25-05-2005, 20:18
arkadass gezmıze sayılı gunler kaldı ben sımdıden sabah ole aksma ogunleırnde yarım diş sogan yıyırek bunyemı alstırıyorum :gun: :gun:

yanlız buyontemı grubun gerı kalan uyelerınde tavsıye ederımmm bu sefer servısın sagdan ve soldan cakıstıgı noktay sızde dusebılrısınızzzz :puah: :puah: :wonk: