Grafik Görünüm : Toka,kolye,saat vs..
parisstgermain
16-08-2007, 17:28
Merhaba,
Yarı şaka yarı ciddi bir konuya değineceğim..Reiki'ye uyumlandığımdan beri..Doğru düzgün takı takamaz haldeyim :)
Yani,nerde ne zaman kanalımı açacağım belli olmadığı için;ki genelde hep açıktır..:) metal takıların ne zarar vereceğini bilemiyorum ve kullanamıyorum..:)
Geçenlerde,bir arkadaşım kaza geçirmişti,onun yanına gittim..yolda melek enerjileri kanalımı aktif hale getiriyorum..Bir tuhaflık var..Gittim hastanede,arkadaşıma reiki göndereceğim,yoğun bakımdaydı,göremiyorduk,bir tuhaflık var..
En sonunda farkettim ki...Başımda,ağır bir metal toka varmış...
Veya kulağımda kulaklıkla yürürken,mp3 çalardan nasıl etkilenir reiki veya başmelek enerjileri bilemiyorum..Acaba niyetin gücü mü önemli olan..Hani,kendimi şartlamış olduğum için mi bir tuhaflık,enerji akışında dalgalanma vs yaratıyor??
Yani ömrüm boyunca artık hiç saat takamayacak mıyım??
Lütfen bilenler birşeyler yazsın :)
Merak içerisindeyim!!! :)
"takının metal olması değil sorun.yeter ki halka biçiminde kapanmasın.çünkü enerji orada döngü yaratıyor ve başka yere akmasını engelliyor diye biliyorum.örn:halka küpeler sorun,klipsli küpere değil.hatta uzak doğudan gelen pek çok kolye zincirin son halkası bu yüzden plastikten."diyor özge.
ben de diyorum ki emf çalışması sırasında bile konu tam olarak elektro manyetik olduğu halde üzerimizde metal var mı yokmu diye sorulmuyor ve çıkartılmıyor.sanıyorum sizin ki psikolojik..:lol:
Evet aynı şekilde bende takmıyorum.:smiler: Çok nadir takıyorum.aslik'in dediği gibi halka olmaması önemli.Benim de tek dikkat ettiğim nokta bu zaten.:) Küpeler o kadar sorun değil.Kulağımda 2den fazla delik olmasına rağmen:doh: eskisi kadar pek küpe takmıyorum.Özellikle de halka.:naughty: :wink_smile: :flowers:
Işık ve sevgiyle...:flowers2::flowers2::flowers2:
Hep sadelikten yanaydım :doh: :lol:
Deri bir bileklik takıyorum ama yinede onu şifa uygulamasında çıkartıyorum sadece daha rahat hissettiğim içindi
acaba halka formunun hangi uzuvlarda döngü yarattığı ile ilgili bir bilgi varmı
sonuçta kemer yakalar kollar paçalarda halkalar var bunlar etkilermi acaba...
çokmu obsesif oldu :lol:
ha ha ha ilahi pale kardeş:lol:. halka eksik bir tanım olmuş:doh: ... metal (iletken) halkalar ve pille çalışan kol saatleri sorun oluyor, metal takı ya da aksesuarlar diyelim iki ucu birleşmediğinde dairesel bir döngü oluşturmadığı için enerji akmaya devam edebiliyor, enerji dairesel bir iletkenle karşılaştığında karlaştığı iletken üzerinde dönüyor diye biliyorum. yani obsesyona gerek yok:wink_smile:...
fizik dersine hoşgeldinisss!...şşşşşşş:wink_smile:
fizik dersine hoşgeldinisss!...şşşşşşş:wink_smile:
:naughty: :naughty: :D :D :bounce: :wink_smile:
:flowers2::flowers2::flowers2:
Ben bileğime rengarenk bandanalar bağlıyorum.Çıkarmaya da gerek kalmıyor... :)
Şaka bi tarafa,pilli saatlar etkiliyormuş.Onun dışında çok çıkarmam.Ama rahat etmek açısından gerçekten takısızlık rahat..
aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederim :):)
.. bu sanırım reıkı masterlarımızın olaya bakıs acılarıyla da ılgılı.. bazı master we ogrencılerı kesınlıkla tekı olmamaıs gerektıgını belırtıyorlar.. bunun en onemlı nedenı youn bı enerjı akısı gerceklesırken, metallerın kararmasıı goruluyor.. taı chı de de metal cıkarılması tercıhtır,onerılır..enerjının metalın bulundugu bolge de kesıldıgı dusunulur..
ama bazı masterların gorusune gore hıcbır onemı yoktur.. nıyet yeterlıdır.. enerjı akar,akar..
ben de ılk basta metalsız bı yasama alısmaya calısıordm.. ama sonra takarken de enerjı calısmaları yaptımm..
sıze tek soyleyebılecegım , kısısel deneyım olarak enerjı akısını kesınlıkle etkılemedııgı enazından hıssedılır olcude.. sadece ve sadece kararma gerceklesıyor.. mesela gumuslerde fln da..dıer metallerde de.. bnm cıkarmadan sureklı temızledıgım takılarım war, hıcbır engel teskıl etmıyorlar..
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.