PDA

Grafik Görünüm : Melekler

Mavi
15-10-2004, 15:37
Tanrı inancı olmayan birisine sitenizde bahsedilen başmelekleri ve melekleri nasıl açıklarsınız

Turgay
16-10-2004, 11:18
Sevgili Mavi, tekrar merhaba :wave:

Sitede geçen konuların, (melek meditasyonları dahil) herhangi bir inanç sistemi ile ilgisi yok. Dinimizde ve diğer inanç sistemlerinde ortak paydalar elbette var. Burada kendimizi geliştirebilmek, esas olan.
İnanç sistemlerinden bağımsız olarak Makro Kozmoz'da birden fazla frekans boyutu olduğu artık bilinen hatta ölçülebilen bir gerçek. Bu boyutlarda ve boyutlar arası entegrasyonlarda kendimizi her anlamda geliştirebilmemize yardımcı bir çok sistem var. (Tabi eğer biz istersek)
Kendi içimizdeki güzelliği bulma ve geliştirme yolundaki çalışmalardan sadece biri Melek Meditasyonları. Medite olabilmek, sezgilerimizi güçlendirebilmek ve auramızı ölçülebilir derecede genişletebilmek adına yapılan çalışmalar bunlar. Ne herhangi bir inanç sistemine hizmet için ne de herhangi bir sisteme karşı. Dolayısı ile sadece Tanrı inancı olan kişilerin değil dilerlerse herkesin uygulayabileceği çok hoş deneyimler bunlar. Evrenin multifrekans boyutunda kendimizi geliştirmek isteğimiz tek gereken. Reiki'de de aynı değil mi? Evrenin şifa frekansını kendi gelişimimizde kullanma isteğinden ibaret değil mi herşey? İnancı olsun, olmasın ya da herhangi bir inanç sisteminde yoğunlaşmak amaçlı olsun ya da olmasın. Reiki nasıl sorgulamıyorsa bu çalışmalar da sorgulamayan biz istersek keyfini çıkarabileceğimiz çalışmalardan ibaret.

Sevgilerim ve teşekkürlerimle...
Turgay

Mavi
18-10-2004, 14:47
Merhaba Turgay :wave:
"Sitede geçen konuların, (melek meditasyonları dahil) herhangi bir inanç sistemi ile ilgisi yok." demişsiniz.

Fakat Tanrıya inanmayan ve dolayısıyla meleklerin varlığına da inanmayan birisi inanmadığı birşeylerle nasıl meditasyona girişebilir benim aklımın almadığı nokta bu

Evrende birdan fazla frekans boyutu olduğunu ben de düşünüyorum yada hissedebilinecek başka ŞEYLERİN

Medite olabilmek, sezgilerimizi güçlendirebilmek de bizler için yada daha doğrusu benim için oldukça güzel ve önemli şeyler

Ama bunlar ya da bunlardan bazıları nasıl oluyor da melek olarak adlandırılabiliyor ve bu nasıl bu kadar net söylenebiliyor bunu anlamıyorum :nono:

"Evrenin şifa frekansını kendi gelişimimizde kullanma isteğinden ibaret değil mi herşey?İnancı olsun, olmasın ya da herhangi bir inanç sisteminde yoğunlaşmak amaçlı olsun ya da olmasın.Reiki nasıl sorgulamıyorsa bu çalışmalar da sorgulamayan biz istersek keyfini çıkarabileceğimiz çalışmalardan ibaret." demişsiniz.
Ben bu cümleden melek meditasyonunun sadece beyin gücümüz yada hayal etmemizden ibaret olduğunu çıkartıyorum öyle saymak öyle hissetmek sadece

Ama Reikinin böyle olduğunu düşünmüyorum çünkü gözle görülen somut şeyler elde ediliyor Reikide, yada yaparken basınç, sıcaklık, titreşim gibi şeyler hissediliyor

Sevgiler

Mavi
18-10-2004, 16:29
Tekrar Merhaba Turgay;
Birşey daha sormak istiyorum
Sitede melek çalışmaları ile ilgili bölümde Başmelek Michael,Rafael,Gabriel,Uriel ile ve Melek Galgiel ile yapılan meditasyonlardan bahsetmişsin
Bu çalışmaları yapabilmek için de Reiki'deki gibi bir uyumlamaya gerek duyuluyor mu yoksa kişi kendisi senin verdiğin bilgilere göre kendi kendine meditasyon yapabilir mi
Bir de bunlarla ilgili birkaç kaynak önerebilir misin?
Bu konu oldukça kafamı karıştırıyor :huh: ve tuhaf geliyor da

Turgay
19-10-2004, 17:40
Sevgili Mavi,
Öncelikle Forum'un farklı bölümlerine katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum.İlgin ve paylaşımın bizleri teşvik edici oluyor. :bravo:
Melek Meditasyonları ile ilgili kaynak (ki araştırdığım dönemde en kapsamlı olarak onu bulmuştum) sitenin Melekler bölümünde de adını verdiğim "Angels" ( Matthew Bunson’un kitabından) alıntıdır.
Sevgili Master Zeynep Sevil Güven'den ilk olarak duyduğumuz bu çalışmayı daha sonra web sitelerinde de biraz farklılıklarla da olsa görünce, kapsamını genişletebilmek istedim.
Herhangi bir inisiyasyonu olmayan, bireysel olarak da toplu meditasyonlarda da uygulanabilecek bir çalışma.Reiki'nin önkoşulsuzluğu ile benzetme yaparken,tekniğini,felsefesini ya da inisiyasyonla aktarılırlığını kastetmek istemedim.Melek Meditasyonu, bir meditasyon, Reiki bundan çok öte bir konu, tabii ki.Kastetmek istediğim inanmasak da yapılabilirliği.Yeter ki isteyelim.
İnanç kısmına gelince,ben Reiki'ye hiç inanmadan başladım.Hiçbir bilgim olmayan bir konuya başlangıçta nasıl inanabilirdim ki?İnanabilmek için önce yaşamak lazım geldiğini düşündüm.Ama istedim, gerçekten istedim.İnanmaktan çok farklı birşeydi bu.Şu an tanıdığım, yaşadığım ve paylaştığım için inanıyorum.
Reiki'nin somut sonuçlarından bahsetmene çok sevindim.Hala somut olmadığını düşünenlerin sayısı hiç de az değil çünkü.
Melek meditasyonunun kendi somutlarından birkaç örnek vereyim.Çalışmanın öncesinde el duyarlılığı olanlarla ya da daha analitik bakacak olursak enerji ölçerlerle aura genişliğimizi belirliyoruz.Auramızın bir anlamda çapını ölçüyoruz.Meditasyon sonrasında bu ölçüm tekrar yapıldığında aura çapımızın kat be kat arttığını görüyoruz.Aura büyümesi ne demek? Özetle bizim daha sağlıklı, güçlü ve "iyi" olduğumuz demek.Enerji blokajlarımızdan kurtulduğumuz, enerji akışımızın daha sağlıklı olabilmesi demek.Bu da bence hiç de fena değil ;)
Ya da Reiki'de örneğini verdiğin basınç, ısı, titreşim etkisinin bu meditasyonun eklenmesi ile katlandığını görmek de mümkün.Bunlar çok kez yaşanmış tecrübeler.Ya da bu meditasyon esnasında "göz anteni" denilen göz kapağı hareketlerini takip edersek, çok yoğun bir enerji desteğinin geldiğini görmek de mümkün.Sadece hissiyatla değil Leicher anteni denilen frekansölçer cihazlarla da bunu saptamak mümkün.
Ama ben kendi adıma bu meditasyonların sadece keyfini ve sonuçlarını yaşamanın tadını çıkarıyorum.Hiç kimseye inanmaları ya da inanmamaları konusunda bir yönlendirme yapmak haddim değil.Kendi adıma memnunum, en fazla tavsiye edebilirim.
Düşünce ve hayalden ibaret mi konusu:
Harika bir konu başlığı bu, gerçekten çünkü bu soru hala çok kişinin kafasını kurcalıyor, hatta hemen her konuda.
Evet, katılıyorum herşey düşünce ve hayalle başlıyor,çok doğru.Hayaller keşifleri getiriyor.Düşünce filtremizden geçmeyen hiçbir şey kendine yer bulamıyor hayatımızda.Ama sadece hayal mi? Yok, ona katılamıyorum.Sevgili Ra-Sheeba Co-founder Merilyn'in dediği gibi vizyonlar=magic(sihir diyelim onun tabiri ile)+zihin
Yani biri eksik olursa eşitlik olmaz demişti.(Kulakları çınlasın :wave: )
Tabi bunlar sadece benim görüşlerim.Sana kendi görüşlerini paylaştığın için teşekkür ederim.
Sevgilerimle :flowers:
Turgay

doktor
19-10-2004, 19:26
Sevgili Mavi,

Nacizane sana yazmak istedim. Umarım okursun.

Melek meditasyonları hakkında, benim bir açıklamam yok. Çünkü ne olduğunu henüz öğrendim.. Hala da araştırıyorum .
Tıpkı Reiki deki gibi algılanan ısı değişimi , bulut vs ( kişiye göre ifade değişiyor ) somut veriler var mı diyorsun.

YOK.

Çünkü onlar, yani bizim bu dünyadaki yardımcılarımız , bizim vardığımız nokta ve boyut doğrultusunda , isterlerse, biz istersek , bize kendilerini gösterebiliyorlar.

Bu ,ben melek meditasyonu, melekler nedir filan bilmeden , benim başıma geldi.

Tam 2 ay Gabriel kim yahu diye tırım tırım araştırırken, şak diye burada önüme çıktı.

İşte böyle..

Ha bir de "obsesyon" diye bir durum var. Bu durum obsesyon değil. Nedir , açıkçası henüz ben de bilmiyorum.. Ama benim vardığım noktada melekler var.

Bilebildiğimi açıkladım. Daha bildikçe , yine açıklarım.

Mavi
20-10-2004, 14:51
Sevgili Turgay;

Cevabında "İnanabilmek için önce yaşamak lazım geldiğini düşündüm.Ama istedim, gerçekten istedim.İnanmaktan çok farklı birşeydi bu.Şu an tanıdığım, yaşadığım ve paylaştığım için inanıyorum." demişsin

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim ben de Reiki'yi aldığımda ne anlama geldiği ve ne olduğu hakkında bile hiç bir fikrim yoktu sadece birisi tavsiye etti bense o sıralar çok kısa bir süre önce meditasyonla ilgilenmeye başlamıştım ve onun gibi birşey sanıyordum inisiyasyon bittikten sonra tam bir şok :blink: yaşadım diyebilirim çok şaşırmıştım hissettiklerimden dolayı ve hala da şaşırmaya devam ediyorum

Sanırım melek meditasyonu hakkında da daha fazla konuşabilmem için galiba benim de yaşamam gerekiyor

Darısı benim de başıma :D

Bu arada Sevgili Doktor ilgin ve yazdıkların için teşekkürler

Hepinize sevgilerimi yolluyorum

bebi
27-11-2006, 14:26
sitenizde ilk mesajımı buraya yazmak istedim:) kafamda anlamlandıramayıp yaşadığım pek çok şey gb melekler konusunda da sorularım olacak..Önce konuyu açtığınız için teşekkür ederim..
Meleklerin dinsel öretiler dışında da hayatımızda olduğunu tesadüfen bulduğum bir kitapta 6 yıl önce okumuştum..We o kitabı bir çok arkadaşıma okutma çabaları içinde yitirdim adını bu yüzden weremiyorum:(
Ama melekler bazen en sıkıntılı olduğumuz günlerde vizyon olarak bizimle bağ kurabilirmi?? anne we babamın ayrılmaya karar werdiği bir dönemimde(6.sınıfa gidiyordum) bir gece yarısı başımda beliren bir görüntü ile sohbetim oldu ve bana kendisinin azrail melek olduğunu ifade etti.Ewdeki bu huzursuzluğun kaynağı olan ewe götürdü başlangıç olaylarını gösterdi we hiç görmedğim o ewin tüm detayları kafama kazındı..Sora bazı temizlik işlemleri yaptı oradaki kişiler we anne babam üzerinde uzuun bir zaman aldı en sonda şimdi anne we baban birlikte başına gelp saçlarını okşıyacaklar onlara küskün durma dedi ki aynı anda saçlarımda bir el hissetim ikiside yatağımın üzerine oturmuşlardi..Onlara sarıldığımı we hep beraber uzuun uzunn ağladığımızı hatırlıyorum...Soraki günlerde ise hiç konuşmadan bu olay yaşanmamışcasına hayatımıza kaldığımız yerden dewam ettik.. annem,babam,ben,ablam halaa çok mutlu bir aileyiz we bir bütünüz..Şimdi bu yaşadığımın melek meditasyonu ile bir bağı warmı??
ben hiç bir calişma yapmadan bunu nası yaşadım?..Hepsi bir hayaldi demiyorum..O hiç görmediğim we ailemin ayrılışında rol oynıyan insanların ewine yaptığımız ziyarette daha çok şaşırdım
Ewet ...Adının Azrail olduğunu söylyen Melekle gittiğim ewdi..Badanası odaların yerler, koltukları we tümü ile..O yüzden bn rüya görmedim de uyanıktım hatta öle ki kendini çimdikledim o gece canım yandı.. İşte bölebi deneyim..Peki neydi yaşadığım..

ladygodiva
27-11-2006, 19:00
aslında inanalım, inanmayalım hiç fark etmiyor
onlar sürekli yanımızdalar

onları inkar da etsek bizi koruyup kolluyorlar, doğru yolu gösteriyorlar
özellikle birisinin adını anarak çağırmamıza, ya da uyumlanmamıza bile gerek yok. ancak onlarla iletişim kanallarımız açık olduğunda mucizelerini daha rahat görebiliyor, sıcaklıklarını hissedebiliyoruz. bunu için melekler hep en sıkıntılı anlarımızda yanlarımızdalar.ve en sıkıntılı olduğumuz dönemlerde içimizden bir ses bize 'üzülme geçecek sabret' diyor. ya da çok başka bir kurtuluş yolu öneriyor.

sevgili mavi bence de sadece bir melek meditasyonuna katıl.
köşede otur ve hiçbir şeye katılma- istemezsen tabi-
fikrin değişirse/değişmezse bizlerle paylaştığında biz de sen de çok yol almış olacağız eminim

sevgiler :)

dolcelucy
19-12-2006, 12:48
herkese merhaba,
ben aranızda yeniyim. yazdıklarınızı, yaşadıklarınızı ve hissedebildiklerinizi maalesef imrenerek okuyorum çünkü şu sıralar aslında çok güzel olan hayatıma rağmen kendimi sevmediğime ve meleklerin dolayısıyla Rabbimin yardımını haketmediğime inanmaya başladım.
bunu bilinçli yapmadım ama ters giden olaylar ve melekleri hissedemiyor olmamın sebebini düşününce gerçek nedenin kendime olan kızgınlıklarım olduğunu anladım.
Hayatım boyunca hayalini kurduğum insan 2 yıldır hayatımda ve ilk günkü kadar büyülü ve masalsı bir ilişki yaşarken, ne zaman onu haketmediğimi ve onu kaybederek cezalandırılacağımı düşünmeye başladım işte o andan beri ters giden bir şeyler oldu.
Meleklerden yardım istiyorum ama bir yandan da etmeyeceklerini çünkü o yardımı haketmediğimi düşünüyorum. Evet bunları düşünürken yanlış olduğunu ve bu şekilde düşünmeye devam ettikçe daha da zorlaşacağını biliyorum herşeyin ama içimde kendime karşı kızgınlıklarım ve öfkem var. Yaptığım hatalar yüzünden cezalandırılacağımı düşünüyorum ve böyle olmaması için Allahıma yalvarıyorum ama bu suçluluk duygularımdan kurtulamıyorum. kendimi doğrularımla yanlışlarımla kabul edemiyorum son zamanlarda.
Üstelik yakın bir zamana kadar kendimi çok seviyordum ve yaşadığım herşeyi güzel tecrübler olarak görüp mutlu oluyordum. Neden bu değişti ve beni bu kadar aciz kıldı bilmiyorum.
Yardıma ve melekler ihtiyacım var.......

Tunç
19-12-2006, 13:10
Ceza diye düşünüp üzüldüğümüz şeylerin aslında bir öğreti olduğunu zaman içinde kavrıyoruz. Herkesi kendi gibi kabul etmek.. onu olduğu gibi görmek.. ve size uyuyorsa "o".. bunu yaşamak gerekiyor. Ama "sizin" gibi olmasını beklemek galiba en büyük hata :) Hayatta aslında kaybedilen hiçbir şey yok.. kazanılanları görebilmek maharet. Melekler zaten her zaman yanınızda.. yeterki yanınızda olduklarını farkedin.

Sevgilerimle :flowers:

doktor
20-12-2006, 11:49
Sevgili Dolce,
Bu durumunun geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum.. Adı her ne olursa olsun, biz korunuyoruz ve şunu bunu yaptık diye bir cezalandırılma sistemi yok.
Var olan etki-tepki .... Ne ekerseniz onu biçiyorsunuz.. Tekrar tekrar aynı düşünce sistemi( kendine kızmak gibi) içine girmezseniz, sizin için hayat eskisinden de güzel olacaktır.
O halde, kendimizde neye kızıyorsak bir bir yazıp önümüze koyalım ve bunları da bir bir affedelim ve sevgiyle yollayalım.
Sevgilerimle.:wave:

dolcelucy
20-12-2006, 20:52
Teşekkür ederim Sevgili DOKTOR!

Dediğin doğru çünkü içinde bulunduğum psikolojiden dün kurtulmayı başardım. Düne kadar, uzuuun zamandır içinde bulunduğum durumdan, kendimi affederek ve hatalarımı, beni ben yapan birer tecrübe olarak kabul ederek sıyrıldım.
Meleklerim bana yardım etti bunu bir gün kadar kısa bir sürede yapabilmem için.
O kadar kötü ve zayıf hissediyordum ki... Buraya yazı yazarken o kadar çaresizdim ki... Akşama kadar meleklerimden rica ettim bütün olumsuz düşüncelerimden uzaklaşıp, herşeye olumlu bakan eski ben olmak için. Bunu isterken dün birer hata olarak, bugün ise benim en güzel tecrübelerim olarak gördüğüm olayları, kişileri tek tek düşündüm ve onlar olmasaydı şimdiki benliğimin olmayacağını bütün kalbimle ve buna gerçekten inanarak kabul ettim.
Bu kabulümü de evrene sevgiyle yolladım.
Teşekkür ederim Tunç ve sevgili doktor.....

Tunç
21-12-2006, 08:01
Herşey gönlünce olsun :flowers:

kırkayak
21-12-2006, 12:03
çok güzel bir çalışma çok taktir etigim bir yöntem ben bunun bir degişini yapıyorum ben ben olmak istiyorsan önce kendimi arındırmam lazım her şey den beni benden uzaklaştıran konular düşünceler davranışlar hepsi bir bütün tek tek isimlerini bir güzel beyaz a4 kağıda isimleri yazarak bütünümüzün yüsek yüksek hayrına olacak şekilde hepsini karşısına afettim afettim yazarak güzel bir akar suya bırakıp allaha havale ederekte konular uzaklaşma güzellikleri yaşama sorunlardan kurtulma arınma engelleri ortadan kaldırma bakış açısın degiştirme çooook daha güzel oluyor yanlışmıyım hayat herşekilde yaşamaya deger çok güzel günlere ulaşmak için çok saretmek lazım unutmamak lazımki insan kendisini yapılmasını istemediğini bir başkasına yapmamasını öğrenmesi lazın önce sorunlar daha sonra yavaş yavaş hallolup gidiyor .Herkeze çalışmalarında başarılar dilerim herkezin herşey istediği gibi gönüllerince olmasını dilerm şimdilik hoşçakalın

zarpandit
21-12-2006, 19:20
Sevgili Kırkayak
bir nefeste yazmışsın yazacaklarını;noktasız , virgülsüz.
Ben de nefesimi tutarak okudum.Biraz zor oldu.:)

Sevgili Dolce ,
Sevgide hakketmek nedir?biraz daha zorlasan ‘’ona layık değilim’’e gelecek durum.
Neyse seçilen konu başlığı itibarıyla bunları tartışmanın yeri burası değil diye düşünüyorum.
Kendinle barışmana sevindim..Küsmenin bir anlamı yoktu zaten.hemde kendine ‘’dolce ‘’ gibi, bizlere doğrudan pozitif şeyler çağrıştırıp hoş bir tat bırakan nickname seçmişken…:wink_smile:

doktor
21-12-2006, 20:39
Çünküüüüüüüüü,

Asıl MELEK olan sensin sevgili Dolce..:banana: :pepper: :banana: :pepper:

dolcelucy
21-12-2006, 23:28
Sevgili Zarpandit,
Nickim hoş bir tat bırakıyorsa ne mutlu bana.
Artıııık çoooooook keyifliyiiim ve mutluyuuuuuuuuuuuuum. Ama bu sitenin de bunda etkisi olduğu kesin.
Kendime olan bütün kızgınlıklarımı çöpe attım ve çöp kamyonuna verdim bile :)

Doktorcuğummm, sen ne kadar iyisin.
Ayyy burası adeta bir sevgi yumağı sitesi. Bayıldım ben burayaaaa......
İnşallah buradaki herkes gerçek hayatında da burada olduğu kadar sevgi dolu ve mutluluk kaynağı kişilerdir.

kırkayak
22-12-2006, 11:41
zarpandik çok haklısın o an aklımda oldugu gibi yazmak geldi çok acele de oldu evet çogu zama nota yı virgü dikkat et meden yazıyarum çok haklısın daha dikkat etmem lazım sağol uyarın için teşekür ederim hoşçakal.

zarpandit
22-12-2006, 14:03
zarpandik çok haklısın o an aklımda oldugu gibi yazmak geldi çok acele de oldu evet çogu zama nota yı virgü dikkat et meden yazıyarum çok haklısın daha dikkat etmem lazım sağol uyarın için teşekür ederim hoşçakal.
sevgili kırkayak,
uyarı falan yok canım...ben sadece sohbet etmek için Dolcelucy'ye gidiyordum, bir sorunu varmış bu günlerde. En azından yanında olduğumu bilsin diye bir ziyaret edecektim onu. Bu arada yolumun üstünde olduğun için sana da uğradım .Tüm mesele bu.
Sen bildiğin gibi yaz, olmadı işaretleri biz kafamıza göre serpiştiririz. Anlam değişikliği yaratma riski var, ama sonuçta herkes birbirinin iyi niyetinden emin . Yanlış bir yükleme olmaz , endişeye mahal yok yani:wave:

dolcelucy
23-12-2006, 18:42
Zarpandit!
Sorunumla böyle ilgilenmen ne güzel oldu. Her zaman gel beklerim :bravo:

Senin canın sıkılınca -ki hiiiç sıkılmasın Allah korusun- sen de anlat.
Bu şekilde yazıp karşılığını almak inanılmaz güzel.

Ama nickin insana "buldozer" mişsin hissini veriyor. :see_stars:
Z-A-R-P-A-N-D-İ-T :nonono:
Tırstım walla.............

zarpandit
23-12-2006, 20:53
Ama nickin insana "buldozer" mişsin hissini veriyor. :see_stars:
Z-A-R-P-A-N-D-İ-T :nonono:
Tırstım walla.............

Forumdan bir arkadaş ''zarpandit'in kendisine ''haydut''u çağrıştırdığı söylemişti.
sen de ''buldozer diyorsun'
hızla irtifa kaybediyorum nickname'min çağrıştırdıklarıyla.
Açıklayayım: zarpandit, ay doğduğunda tapınılan bereket tanrıçasıdır Babil-Asurlarda...

doktor
24-12-2006, 17:42
:thumbsup: :dil: sevgili Zarpandit.. O halde bundan sonra senin adın Mustafa Zarpandit olsun.:flowers2:

zarpandit
25-12-2006, 15:49
:thumbsup: :dil: sevgili Zarpandit.. O halde bundan sonra senin adın Mustafa Zarpandit olsun.:flowers2:

Tamam Doktorcuuum,
sizden gelen herşey kabulümüz...

Tanrıça Mustafa olarak bir uyum sorunum olacak ama, Ra Sheeba alıp, dengelemeye çalışırım artık.:yinyang:

Equinoxx
23-01-2010, 11:31
Melek meditasyonunu bir zamanlar ben de yapmıştım, elbette ki o zamanlar şimdi olduğu gibi değildi düşüncelerim ve sonunda melek diye bir varlığa inancın beynimde çizdiğim hayali yansıması ile karşılaşmıştım.
Sonradan tüm enerji sisteminin bu görüntüleri ve algıyı mecaz olarak kullandığını melek adı verilen enerji yoğunlaşmalarının aslında Melekeler denilen yapabilme gücü ve saf kuvvet olarak anlamlandırılmalarının daha gerçekçi geldiğini düşündüm.
Rahatlatıcı bir gerçek değil mi korunmak ve himaye edilmek? fakat kim ve ne tarafından? üstelik bu evrenin en büyük gücünü aslında kafamızın içinde taşırken.
Bu gücü yoğunlaştırıp yansıtmak için ille bir şey aracı olarak kullanılacak ve bir form oluşturmak gerekecekse bilincimizde oluşan melek formu gayet iyi bir seçim:angel2:
Fakat mutlak gücü içinde arayan bence dışarıdan bulacaklarından çok daha fazlası ile karşılaşacaktır. :flowers2: