PDA

Grafik Görünüm : bir sorum vardi

ilkgün
24-07-2007, 01:06
Merhabalar
ben UR 2 alali üc hafta oluyor fakat arinma calismalarina bir hafta gec basladigim icin 21 günlük süreyi henüz tamamlamadim.Sormak istedigim bir konu vardi,UR2 aldiktan ve arinma dönemi basladiktan sonra ücüncü göz cakramda basinc seklinde bir his olmaya basladi.Özellikle sabahlari yeni güne,dileklerime vs reiki verirken bu basinc artiyor.Ve sag elimin avuc icinde reikiyi düsündügüm an karincalanmayla birlik enerji akmaya basliyor,bu notu yazarken dahi hissediyorum o akimi.Etrafimda reiki verecek insan aryiorum,bosuna akmasin diye:dil:.
Benim merakimi giderirseniz cok sevinirim.Birde forumda okudugum bir arkadasin yazisinda kendime sembol ciziyorum diyordu,nereye ve nicin cizilir o semboller.Ben niyetimi söyledikten sonra reikiye baglandigimi düsünüp kagittaki sembolü ciziyorum ve kapatiyorum.Baska ...!
yardimlarinizi bekliyorum geleceginden emin olarak:flowers2:
sevgiyle kucakliyorum hepinizi

aspirin
24-07-2007, 10:48
Yeni aşaman uğurlu olsun.. :angel2:

Üçüncü gözünde aktivasyon başlamıştır.Çok normal.Merak etme.Artık belli bir süre sonra reiki açmak için kurduğumuz cümlelere gerek kalmıyor.Onu düşünmen bile akmasına yetiyor.Avuçlarında hissettiklerin son derece normal.Şöyle söyleyebilirsin ; "etrafımda ne kadar ihtiyaçlı insan varsa onlara kanalım" diyebilirsin.

Kendine sembol çizmek ise; 1. sembolü aurana çizip kendini olumsuzluklardan ve sana uymayan,programına uymayan enerjilerden korunmayı talep ederek yapabilirsin.

Sevgiyle.. :friends:

ilkgün
25-07-2007, 00:10
tesekkür ederim sevgili aspirin.
:flowers2:sevgiler

kırkayak
25-07-2007, 08:40
çok güzel hep iyi düşün sevgi ile çevrendeki bütünümüzün hayırlarına vesile olması dileğinle çevrende buluna bütün canlıları o güzel enerjini yollaya bilirsin