Grafik Görünüm : ve nihayet reikiye merhaba dedik !!!
kurshat75
22-07-2007, 13:02
:hi:merhabalarrr !!! :angel:
seçimden bir gün önce bizz :friends:larla reiki 1'e inisiye olduk.
önce, :banana::pepper::banana::pepper: sonra,:angel2: :angel2: en sonunda hepimiz; :) :kalp: :lol: :kalp: :wink_smile: :kalp: :angel:
:superman: bi hocamız vardı. hala nefesinizi başımda hissedebiliyorum.
çok teşekkürler hocam; iyi ki varsınız...:flowers2: :angel2: :kalp::kalp::kalp:
Force_Energy
22-07-2007, 13:08
Hayırlara vesile olması dileğiyle kutlarım :angel2::kalp:
...senın we butunun en yuksek hayrına olsun..
reıkı aılesıne hoşgelmıssınn..:bravo:
:angel2::kalp::friends::flowers2:
vampirpenguen
22-07-2007, 13:31
hayırlısı olur inşaallah hakkında :)
Redflame
22-07-2007, 19:14
hayırlara vesile olsun.tebrik ederim:flowers2::flowers2::flowers2::bravo::bravo: :friends:
:kalp::kalp::kalp::superman:
bütünün ve senin hayrına olsun.tebrik ederim.:flowers2:
Bütüne ve sana Hayırlı olsun süperman :D :superman:
Uğurlu olsun... :friends:
**Ben :superman: hocada takıldım kaldım.. :scratchchin:
hayırlara vesile olsun :):)
lavinia79
23-07-2007, 11:47
:bravo::friends::bravo::friends::flowers2::)
parisstgermain
24-07-2007, 00:25
Sevgili arkadaşım,senin ve bütünün hayrına olmasını diliyor ve günlük uygulamanı mutlaka yapmanı tavsiye ediyorum. :)
Enerjiyle ilişkin kullandıkça artacaktır çünkü,dilerim en güzel şekilde seninle birlikte olsun reiki !!!
:)
kurshat75
24-07-2007, 09:18
ben reiki 1'e yeni inisiye oldum. çakra düzenleyici hareketleri yapacak zamanı bulabilsemde, kendi kendime reiki yapacak zamanı bulmakta güçlük çekiyorum. uyku problemim vardı o şimdiden çözüldü... reiki'yi düzenli yapamayışımın ne gibi olumsuzlukları olur acaba.. ? yardımların için şimdiden teşekkürler... :angel2: :flowers2:
parisstgermain
24-07-2007, 13:06
Sevgili Kürşat,
Reiki'yi düzenli yapamayışının olumsuzlukları olmaz bence.Ne de olsa işe iyi tarafından bakarsak hiç inisiye olmamışda olabilirdin.
Ancak kullanmadığın bir enerjiyi tanıyamazsın,enerjide seni tanıyamaz. 21 günlük bir arınma ve şifalanma sürecine girdin.Bu süreçte bedenin dengelenmeye,toksinlerden kurtulmaya çalışacak..Eğer günlük uygulamanı düzenli yaparsan bu şifayı hızlandırırsın,sen ve enerji birbirinize alışırsınız...
Çatlak bir bardakla birine su vermeye çalışırsan,su çatlaklardan sızacak ve bardagın içindeki,karşındakine vereceğin miktar azalacaktır..Yani,önce sen kendi çatlaklarını kapatmalısın ki,dışarıya da daha çok şifa akıtabilesin...
Şahsi görüşüm,reikiyi ne kadar kullanırsak onun bize o kadar faydalı olacagı yönündedir.
Ben Reiki 1 uyumlamamı aldığım günlerde,çok yoğun tempolu,çok agresif bir sektörde faaliyet gösteren bir şirkette çalışıyordum.Reiki almadan önce de,şahsi eylemlerime zaman ayırmakta zorlanıyordum,sabah 6.30 da kalkıp,hazırlanıp,yoğun trafikte bir saat araba kullanıp,nefes almadan çalışacagım işime varıyor,ordan bazen akşam 11lere varan saatlerde çıkıp geri dönüyordum.Bu durumda her gün 1 saat reiki yapmanın güçlüğünü bilirim..:) ancak bende,zaman zaman 1 gün atlasamda,gün içinde reikiyi her zaman kullanırdım.Kanalımı açardım,arabamı öyle kullanırdım,ellerim direksiyondayken,vitesteyken arabama akardı reiki,pc başında çalışırken bir elim kalbimde,bogazımda,ya da karnımda olduğu zaman reiki akardı..
Gün içinde uygulamanı ikiye bölerek de yapabilirsin,yani sabahları 2şer dakikadan tüm bedenine,akşamları 3er dakikadan tekrarlayabilirsin,hiç fırsatın olmazsa ayak tabanlarına 5-10 dakikalık uygulama verebilirsin,tüm bedene etki eden noktalar vardır ayak tabanlarında..
Aramızda bu kadar üstad/öğretmen varken bana düşmez belki bunları anlatmak,ancak ben kendi deneyimlerimi paylaşıyorum..
Niyetin gücü elbette ki çok önemli,ancak safi niyetle hiçbirimiz araç kullanmayı öğrenmedik.Ehliyetlerimizi aldığımız gün,trafiğe çıkabilenimiz çok azdır.Zamanla,trafikte seyrede seyrede bazı şeyler otomatikleşmiştir.
Ayrıca,kendine uygulama yapmanın,''kendini sevme'' yönünde çok tatlı bir ritüel olduğunu düşünüyorum.
Uygulama yapmazsan,dünyanın sonu mu gelir..Hayır..Belki 3 hafta sonra, 2. aşamayı bile alırsın,ancak sadece sonuç değil amaçladığımız,sürecin kendisi de güzel.Süreci yaşamak da güzel.Reiki 1. aşama,kişiye umulmadık farkındalıklar,şaşırtıcı deneyimler getirebilir,yeterki beyinlerimizdeki sınırları kaldıralım,ya da esnetelim.
Ancak şahsi kanaatim,ne kadar esnek olursak olalım,yüzmeyi ıslanmadan öğrenmeye çalışmamızın havanda su dövmek olduğu yönündedir.
Sevgilerimle,
parisstgermain
24-07-2007, 13:10
Sevgili Kürşat,Sevgili Aspirin,
Başlıktaki ''Sevgili Aspirin'e bir soru'' kısmını okumamışım,günlük uygulama ile ilgili yazıyı ben yazdığım için cevap vermek zorunda hissettim kendimi.Özür diler,en sağlıklı bilgilerin Sevgili Aspirin'den alacakların olduğunu burdan tekrar ederim Kürşat.
Afedersiniz...:)
:) :) :)
Sevgili kurshat75,
Yeni nickin uğurlu olsun.. :)
Şöyle,dengeleme çok çok önemli.Ancak 21 günlük çalışma çok daha önemli.Fırsat bul ve tamamla derim.Şöyle düşün;bedenin bir kuyu imiş.Senelerce abuk subuk,yerli yersiz enerjilerle dolmuş,pislenmiş.Sen reiki ile kendini şifalandırdıkça o pislikler yüzeye çıkıcak,yerine temiz,pırıl pırıl enerjiler dolacak.
Sen de şifalanacak,yükselecek ve sağlıklanacaksın.Reiki bedenini hastalıklara karşı koruyacak... :)
Çalışmalarını tamamlarsan eğer 2.dereceye de hızla geçer,zihnini de şifalandırırsın.
Şimdilik söyleyebileceklerim bunlar.
Diğer arkadaşlar da deneyimlerinle sana ışık tutacaklardır.
Sevgiyle kal. :flowers:
kırkayak
25-07-2007, 08:43
hayırlı olsun
Bütünün ve senin hayrına kurshat75.Güle güle kullan.:) :flowers:
:flowers2::flowers2::flowers2:
kurshat75
26-07-2007, 13:38
en sağlıklı bilgiler aspirinde olsa da forumun amacı birbirimizin deneyimlerini paylaşmak değilmi..? bu açıdan baktığımızda özür dilemen için hiçbir sebep göremiyorum, hatta benimle paylaşımda bulunduğun için sana Teşekkürü bir borç biliyorum... :angel2::flowers:
bütünün sevgisi herdaim seninle olsun..:angel2: :flowers::friends: :wave:
kurshat75
26-07-2007, 16:15
:hi:aspirin
öncelikle yeni kullanıcı adım için teşekürü bir borç bilirim.. :helal::bravo2::thumbsup::yahoo::bravo:
bilgilerinle ve deneyimlerinle bizi aydınlattığın için ayrıca bir teşekkür daha aldın.. :flowers2::wink_smile::banana::pepper::banana::pep per::bravo::flowers:
dediğin gibi derinde kuyunun taşları arasından sızan irinle :swordfight: :dwarf: bazen baya zor oluyor.. :angel2: :see_stars: :stretcher: :see_stars: :angel2:
bütünün ışığı ve sevgisi herdaim hepimizi kucaklasın, sarmalasın.. Nasıl olsa bu hiç bitmeyecek sonsuz sevgi enerjisi bizde bizim ihtiyacımız kadarını bırakacak ve yoluna devam edecektir... :kalp::wave::kalp::wave::kalp:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.