PDA

Grafik Görünüm : Bir Deneyim

hutame
14-10-2004, 12:39
Ra-Seeba ya ilk insiye olduğum gün Dr. Turgay beyden master sertifikamı alıp keyifli bir yorgunlukla gece geç saatlerde arkadaşımla beraraber evime gittim. İstanbul dan misafirlerimiz geldiği için evin her koltuğunda biri yatıyordu. Kimseyi rahatsız etmeden elimi-yüzümü yıkamak istedim. Havlu ile yüzümü kurulamak istediğimde gördüklerime inanamadım bu gözler benim değildi. Yüzümde bir terslik yoktu sorun gözlerimdeydi. Aynadan uzaklaşıp çaresiz bir şekilde salona koştum vazgeçip tekrar aynaya baktım yanılmıyordum bu gözler benim gözlerim değildi. Dr. Turgay beye telefon ettim bana bir sorun olmadığını keyfini çıkarmam gerektiğini bunun özel birşey olduğunu söyledi. İçim biraz rahatladı.

O gece çok zor uyudum kulağıma durmadan sanki o eski tarihi dillerde anlamadığım metalik seslenişler geliyordu.Sabah iş yerime gittim. Gözlerimi herkezden kaçırıyordum. İlk işim gece beraber insiye olduğumuz arkadaşımın yanına gitmek oldu. Arkadaşım birden dona kaldı.Bana içeriye sanki bir kobra girdiğini zannetim dedi. Sonra gözlerime baktı kobranın gözlerini gördü...

Herkese sevgiler.

doktor
15-10-2004, 21:33
Gözlere ne oldu ?

Kobra gözler ne demek?

Neden öyle oluyor ?

Tunç
20-10-2004, 21:52
Ne kadar hoş deneyimler :) Ancak "şifa enerjisi çalışmaları" konularına yabancı veya çok yeni arkadaşlar için yanlış anlamalara yol açmamak amacı ile ufak bir saptama yapmakta yarar var.. Tüm enerji çalışmaları, fiziksel bedende yoğun titreşimler ile tanışmaya sebep oluyor.. adı üzerinde "enerji".

Bunlar çok hoş şeyler, rahatsız edici değil, gevşetici, huzur verici :) Ve en önemlisi kişisel gelişime yardım edici meditatif çalışmalar. Gayet doğal olarak meditasyonlar veya bu tür uygulmalar vizyon gücünü de arttırabiliyor. Bu tür hoş vizyonların alınması çok keyifli tecrübeler oluyor.

Aneyyy :wonk: kobramı olucaz!! gibi endişelere kapılmayın yani :P

Sevgiyle kalın :wave:

doktor
21-10-2004, 22:28
Ra-Sheeba ve Melek meditasyonları ile ilgili ayrıntılı kitap var mı ?

Bilen varsa bana yazar mı? :blink:

Turgay
23-10-2004, 18:16
Sevgili Doktor,
Melek meditasyonları için genel bir kitap arşiv bilgim yok. Ancak Ra-Sheeba için şunu çok net söyleyebilirim:Ra-Sheeba'nın Usui'si kabul edilen Co-founder sevgili Merilyn'in sitesi ve çalışma kitabı şu anki tek kaynak.Türkçe çevrilmiş hali de, malum bizim sitemizde mevcut.
Merilyn'in sitesinin adresini vereyim.
http://au.geocities.com/tc_crystal/
Melek meditasyonlarının kitap araştırmasını yapıp, bilgi aldığımda hemen aktaracağım.
Sevgilerimle :wave:
Turgay

doktor
08-11-2004, 20:48
Melek meditasyonları ile ilgili bir kitabı TUYAP kitap fuarında buldum.

Yeni Çağda KORUYUCU MELEĞİMİZLE İRTİBAT.(New Age yayınları)
Richard Webster.

Güzel bilgiler var.. Öneririm.

Turgay
08-11-2004, 21:17
Sevgili Doktor,
Harikasın. :banana:
Hemen alacağım.Teşekkürler :flowers:
Turgay

yigit
27-11-2004, 01:38
:wonk:
Peki ejder yerine kobra vizyonumu gördünüz, bu herkezin farklı bir hayvanla korunduğu anlamına mı geliyor, kimininde mavi gözlü aslanlar gördüğünü işittim.
Bu hayvan sembolleri yada canlılar başka neler olabilir?
Ayrıca, Kızılderililerin takmış olduğu hayvan isimleri bu varlıklara dayanarak çıkmıştır ?

Turgay
29-11-2004, 13:24
Sevgili Yiğit,
Foruma hoşgeldin demekte geciktim, kusura bakma :wub:
Hoşgeldin, iyi ki geldin. :flowers:
Paylaşımların için de teşekkür ediyorum.
Ejder ve kobra konusuna gelince: Ra-Sheeba rehber kavramında Ejderler ve Kobra'lar farklı boyutları temsil ediyor.
Eski Mısır geleneğinde ikisi aynı varlık olarak yorumlansa da,Ra-Sheeba bilgilerinde ayrı ayrı boyutların temsilcileri olarak kabul görüyor.Özellikle Anadolu toprağında kobra boyutunun daha yoğun irtibatı var yorumu da yapılır.
Ezoterik bilgilerde hayvan figürlerinin çok farklı konu ve olguları sembolize ettiği malum.Ra-Sheeba da yine bu şekilde çeşitlilik arz ediyor.
Ejderlerin kendi içinde de farklı grupları var.Ejder kontağı olan arkadaşlarımızın ejder isimleri ile ilgili olarak paylaştıkları da ilginç.Ya tarihin çok eski çağlarındaki ismini o ana kadar duymadıkları şehir ve yerleşim bölgelerinin isimleri ya da çoğunlukla yabancı kelimeler veya ses tonlamaları.
Kimbilir, belki dediğin gibi Kızılderililerin taktıkları isimler de bu şekildedir.Bence olma ihtimali de yüksek.
Tekrar hoşgeldin diyor, sevgilerimi yolluyorum. :wave:
Turgay

fifth_dimension
16-02-2005, 19:28
Herkese merhabalar...

Bende Ra-Sheeba ilk olarak hangi firavuna geldi diye araştırırken anladığım kadarıyla henüz bilinmeyen bir şeyi keşfettim. Bu vesileyle Merilyn'in sitesine girdim ve yeni bir sembolün geldiğini öğrendim. "The Inclusion" isminde bir sembol gelerek Tanrısal Işığı Aktive Etmek bölümüne eklenmiş. Herkese duyurayım dedim :wave:

doktor
16-02-2005, 21:48
Fifttthhh Yoksa sen Carlo cuğum, ciğim misin? :banana: :pepper:
Eğer o isen, burada çok daha rahat bir şekilde yazarsın.. Burada kavga dövüş zıtlık yok.

fifth_dimension
17-02-2005, 04:29
Doktor insan hemen tanımaz biraz şüphelenir di mi :dil:

Şu dünya ne küçük di mi bak başka yerlerde de karşılaşıyormuşuz :banana:

Turgay
17-02-2005, 22:21
Sevgili fifth_dimension,
Uyarın için teşekkürler."The Inclusion" sitemizdeki yerini de alacak.
Sevgilerimle... :flowers: :wave:

Tunç
18-02-2005, 11:19
The Inclusion siteye eklendi :)

http://www.turgayreiki.com/rasheeba_ilahiisik.htm

doktor
20-02-2005, 00:45
Fifth ciğim benim.. İyi ki varsın.. Saygılar ve de sevgiler. :cheers:

fifth_dimension
20-02-2005, 01:32
doktorum ne zaman seni göreceğiz ra-sheeba masterlar arasında??

:banana: :pepper: :cheers: :drunk: :blow: