PDA

Grafik Görünüm : Dün akşam..

Manga
05-05-2005, 09:00
Turgay abicim meraba..

Dün çok yoğun bir akşam geçirdim..Gecenin 3'ünde topraklanmak zorunda kaldım. Bir sürü konuşmalar, izlemeler, görüntüler..Kokteyl prolanj vardı dün akşam odamda..hiçbirinden korkmadım yalnız ne dediklerini anlamak için o kadar uğraştım ki..o kadar çok söylenen şey vardı ki..Bütün gece sabaha kadar bana yazmam için zorlanan 3 isim oldu biliyor musun? Hatta kollarımı kaldırmaya bile çalıştılar.
Sana iletmem gerekiyor hemen bu cümleyi;

ERATET, ERAKLES VE CHARİ ..3 HAFTAYA KADAR YA DA 3 HAFTA SONRA..İLET Kİ LAFI OLSUN.." DENİLDİ..SÜREKLİ,SÜREKLİ VE DE SÜREKLİ.. Belki Arda abi filan bilir..Ben de isimleri araştırıcam şimdi netten önce sana söylemek istedim.
Bu arada bugün beyaz pembe yeşil karışık giyindim:) Teşekkür ederim yüreğine. Dün akşam senin çok istediğin bir dileğini Tanrının gerçekleştirmesi için dua ettim. Umarım güzel bir dileğin vardır. Bu seanslara biraz ardarda devam edebilir miyiz seni sıkmazsam..?

Rehberimi gördüm..İnsan rehberine aşık olur mu?? :) Gözleri korkutucuydu fakat erkek ve upuzun dalgalı saçları var. Arkasına dönüp baktı ben ona seslenince..Gözleri çok keskindi, fakat gülümseyince etrafında yeşilli beyazlı kır çiçekleri oluştu..Dün akşam baya yoğun bir geceydi..ÇOOOKKK..

Turgay
05-05-2005, 09:28
Cannımsın sen :flowers2:
Dediğin gibi Arda ağbiyle çalışalım bunu. En yakın zamanda bekliyorum. Dualarındaki güzel temenniler sana kat be kat geri dönsün.Çok duygulandırdın beni :wub:
Sevgiyle... :heart:

Manga
05-05-2005, 09:33
Peki..ben bugün yine gelebilir miyiimmm?? :red_smile:

Turgay
05-05-2005, 09:48
Ellllbette, çok mutlu olurum :bravo: :banana: :guitar:

Bluerain
05-05-2005, 20:34
tovbee tovbeeeeeeeee
bizde ordaydık ogunnn neden aksma bana bişeyler olmadııı haksızlıkkk :pfft:

s(akin içerde dedikodu yaptımızdan olmasın :frantic: )

doktor
06-05-2005, 10:05
Sevgili Manga cığım,

Hayırlı olsun.. Hehehhehehhehhe :banana: :pepper: :banana: :pepper:

Bu arada sormak için, çok doğru adrestesin.

Ahhh ah..

Ah o rehber gözler. :flowers2:

ceren
07-08-2006, 12:48
Herkese merhabalar; bu yaşanılan şey anladığım kadarıyla doğaüstü sesler, görüntüler.. yanlış anladıysam lütfen düzeltin..

reikinin bu tür etkileri var mı? Yani reiki çok istiyorum ancak bu tür şeyler beni çok ürkÜtür. Sizler korkmuyor musunuz?:see_stars:

Umar5ım yanlış anlamışımdır :crying:

Force_Energy
07-08-2006, 13:39
Zaten korkunca görünmez öyle şeyler merak etme:)

ama olabildiğince korkudan uzak dur..mıktatıs gibidir korku istemediğini sana getirmeye çalışır..

doktor'un dedği gibi ah o rehper gözlerrrrr...bende rehperimi ilk tanıdığmda kanatları vardı onun..muhteşem bir bayan..ben ona aşık dğeilim ama çok iyi dostuz..

ceren
07-08-2006, 14:06
Yani doğru anlamışım :doh:

Rehber gözler nedir ? sizin çok iyi dostunuz olan varlık nedir ? Lütfen bu konularda dah çok yeniyim. Bu cumartesi 1.aşama uyumlamam yapılacak.. İnternetten çok araitırdım, hatta birde kitap bitirdim...Ama bu tür şeylerden bahsetmiyordu.. Benimde başıma gelir mi bu tür şeyler..Nasıl yaratıklar bunlar.. Zarar veriyor mu? Yada zararlı olup olmadığını, nasıl davranmanız gerektiğini nasıl biliyorsunuz ? Nasıl bu kadar cesursunuz?
Çok cahilim dimi :red_smile:

ceren
07-08-2006, 14:11
Haaa bu arada bunca şeyin arasında , akıl sağlığınızı nasıl koruyor ve bu olanları nasıl normal karşılıyorsunuz?

sevgiler

Force_Energy
07-08-2006, 16:15
Estafurullah ne cahilliği sorman önemli birşey..şimdi öncelikle şöle başliim hepimizin rehberleri koruyucu melekleri vardır.bunlar kişiye zarar vermez çünkü ışıktırlar..insanlar için çalışırlar ve onların kötü yollara sapmasını engellerler.Rehber gözler,manga'nın doktor'un ilgisini çekmiş taraflarıdır rehberlerin..

Hiç üzülme.rehberlerimiz biz korkunca bize görünmez..illa da görünmesi şart değildir.Onlar yaratık değiller ışıklar:)ve bakış açısına göre değişiyorlar eğer sen bir meleği bayan olarak imgeliosan bayan, ben kuş olrak imgeliyosam bana kuş olrak görünür..rehberlerde böledir.

Zararlı olup olmadığını anlıyorruz çünkü etrafa yaydıkalrı bir pozitif elektrik var ve inanılmaz hissediliyor..tabi bundan sonra da nası davranmamız gerektiğini anlıyoruz.

Cesur olmak bir erdemdir, kendi adıma konuşuyorum çok şeyelr atlattım..beni üzen ve korkunun bana zarar vermekten başka hiçbir işe yaramadığını gördüm..

gelelim en çok hoşuma giden soruya..akıl sağlığımızı nasıl koruoruz....

çünkü korkmuyoruz:):)

ceren
08-08-2006, 08:54
Çok teşekkür ederim yanıtların için..

Eğer olur da benim başıma da böyle bişey gelirse soğukkanlı olmaya çalışacağım.. Belki bende başarabilirim..:wink_smile:

sevgiyle..

Manga
08-08-2006, 10:18
Cerencim;

ruhsal rehberlerimiz hep yanıbaşımızdalar. Bize yardımcı olabilmek, yol gösterebilmek için. Bu rehberleri ister birer melek olarak, ister kuş olarak istersen sağduyu olarak, ya da istersen senin bir yarın olarak düşünebilirsin. Sana nasıl yararlı olacağını hissediyorsan, onlar o oluyorlar. Şimdilik bunları düşünmene gerek yok.

Sen reikiye inisiye olunca farkındalığın (umarım) artacaktır. Bu demek değil ki; olmayan normalde göremediğimiz varlıkları göreceksin:bangin: ..

Şöyle açıklayabiliriz; ilk önce belirli sebeplerden kendinde göremediğin, farkına varamadığın özelliklerini göreceksin:) . Bütünün yararına düzeltmelerin, bir'e katılımların olmasını diliyorum. Bu evren için sevgi herşeyin özü. Kendini severek, başkalarını daha çok seveceksin.

Reiki demek üçüncü gözünün açılması demek değildir. Bazı insalarda bu özellik senin de bildiğin gibi ya doğuştan ya da sonradan belirli ölçüde çalışmalar ile geliştirilerek olabilir. Bu tür şeyleri düşünüp de reikiyi farklı anlamanı istemeyiz :wink_smile:

O çok farklı biryerde..Dilersen sohbet toplantılarımız oluyor merkezde onlara katılabilirsin. Orada açık açık herşeyi konuşabiliriz.

Şimdiden reiki, ellerine, kalbine, çevrendekilere sevgi saçsın diyorum. Hayırlısı olsun:friends:

ceren
08-08-2006, 10:54
Merhaba Manga, bilgiler için çok teşşekkür ederim.. Sizlere katılabilmeyi çok isterdim. Ancak Ben Ankara'da yaşıyorum..O nedenle sanırım zor biraz. İlk uyumlamam yapıldıktan sonra sanırım daha mantıklı sorular soracağıma inanıyorum..:wink_smile: Ağır bir depresyon yaşadım, halende tam anlamıyla atlaşmış değilim.. Bu çaresizliğin içinde iken reikiyi keşfettim. Reikinin aslen ne olduğunu biliyorum ancak bu forumu görünce sizin yazdıklarınız vs. kafam karıştı.. Örneğin bir forumda da reiki ilk yapıldıktan sonra , ilgili kişinin başına bir sürü felaketlerin geldiği yazıyordu.. ( işinden, eşinden ayrılma, vücutta yaralar çıkması v.s. )

Anladığım kadarıyla her insanda farklı tepkiler yaratıyor. Bu felaketlerin nedeni de sanırım reiki yolu ile yok sayılan, ya da görmezden gelinen sorunlar yüzeye çıkıp , çözümlenmesi gerektiği için oldugu kanısına vardım..

Ne ile karşılaşacağımı ya da bana ne gibi etkileri olabileceğini henüz bilmiyorum. Ama Tanrı'dan gelen bu güzel enerjiye kanal olmak istediğimi çok iyi biliyorum..Hem kendim için, hem çevremdekiler için.. Mutluluğun yolu gibi görüyorum..

Doğa üstü varlıklar görme konusuna gelince, geçmişte bu tür deneyimlerim çok fazla oldu ve o dönemler çok korkuyordum..Bu nedenle biraz panik oldum.. ve ne yazık ki halen bazı şeylerden yoksunum..

Konu açılmışken birkez de burada sormak istiyorum.. Bu soruyu kimi biraz bilgi sahibi gördüysem sordum ve bugüne kadar ( 7-8 yıldır ) beni tatmin edebilen bir yanıt alamadım.

Ben kesinlikle dua edemiyorum, kuran okuyamıyorum, Bunu yaptığım anda ogece mutlaka beni korkutuyorlar..Siz şimdi kendini şartlandırmışsındır diyeceksiniz. Ama öyle değil..Çünki tesadüfen böyle olduğunu keşfettim..
Hergece yoğun bir ibadet eder ( kendimce ) öyle yatardım ve hergece böyle kötü şeyler oldu ( detaya girmeyim ) bir gün uyuyakalmışım..O gece çok rahat uyudum..Sonra bilerek yapmadım.yine rahat uyudum..Sonra yaptım..ve yine korkunç şeyler :(
Sizce bunun nedeni ne olabilir ? reiki ile bunu atlatır mıyım?
vicdan azabı duyuyorum ibadet edemediğim için :( :(

sevgiler..

Tunç
08-08-2006, 11:27
Sevgili Ceren,

Kendi iç sesini dinle. O seni en doğruya götürecektir. Şu kişinin başına şu gelmiş, öbürüne böyle olmuş.. sende de aynı deşarjların olacağı anlamına gelmiyor. Kaldıki Reiki ile kimse ürkütücü birşey yaşamamıştır. Her deneyim huzur doludur, bir aşamadır, titreşim seviyesini yükseltir, farkındalığını arttırır. Detokslar olur, olmalıdırda. Terlemek de bir detoksdur, ağlamakta, tuvalet ihtiyacının artmasıda. Bunlar zaten yaşama ait şeyler :)

Anladığım kadarı ile o olayda sana eşinden ayrılma bir felaket gibi anlatılmış, bütünün ve o iki kişinin hayrına gerekli olan olmuştur büyük ihtimalle. Mutsuz, yanlış bir birliktelik, farkındalığın artması ile doğru ve ortak bir kararla noktlanamıştır diye düşünüyorum.

Reiki hiçbir olumsuzluk yaratmaz.. yaratamaz :)

Gece dua edereken biliyorsun konsantrasyon yüksek oluyor. Farkındalık had safhada. Belki alman gereken bazı mesajlar geliyordur. Şekilleri, vizyonları "korkutucu" olarak tanımlamak ile yanlış yapıyorsun. Hayatına dair bazı yardımları içeren bu mesajlar bir şekilde sana ulaşıyor.. ne mutlu. sana "korkunç" görünen bu vizyonlara sevgi ile yaklaş.. teşekkür et.. bütünün hayrına olduğunu düşün.. bakalım hala "ürkütücü" geleceklermi :)

Ama hala rahatsızım diyorsan, ara ver bir süre.. zaten ibadet hep içimizde değilmi?

Sevgiyle kal :flowers2:

ceren
08-08-2006, 11:46
Galiba haklısınız tunç Bey, hiç iyi tarafından bakmayı denemedim..

Bakış açım ve olaylara yaklaşım tarzım biraz dar sınırlar içerisinde sanırım.

Zamanla umarım sizler kadar sakin, rahat ve olgun davranabilirim umarım.

sevgi ve saygılarımla

vampirpenguen
08-08-2006, 19:31
Merhaba Manga, bilgiler için çok teşşekkür ederim.. Sizlere katılabilmeyi çok isterdim. Ancak Ben Ankara'da yaşıyorum..O nedenle sanırım zor biraz. İlk uyumlamam yapıldıktan sonra sanırım daha mantıklı sorular soracağıma inanıyorum..:wink_smile: Ağır bir depresyon yaşadım, halende tam anlamıyla atlaşmış değilim.. Bu çaresizliğin içinde iken reikiyi keşfettim. Reikinin aslen ne olduğunu biliyorum ancak bu forumu görünce sizin yazdıklarınız vs. kafam karıştı.. Örneğin bir forumda da reiki ilk yapıldıktan sonra , ilgili kişinin başına bir sürü felaketlerin geldiği yazıyordu.. ( işinden, eşinden ayrılma, vücutta yaralar çıkması v.s. )

Anladığım kadarıyla her insanda farklı tepkiler yaratıyor. Bu felaketlerin nedeni de sanırım reiki yolu ile yok sayılan, ya da görmezden gelinen sorunlar yüzeye çıkıp , çözümlenmesi gerektiği için oldugu kanısına vardım..

Ne ile karşılaşacağımı ya da bana ne gibi etkileri olabileceğini henüz bilmiyorum. Ama Tanrı'dan gelen bu güzel enerjiye kanal olmak istediğimi çok iyi biliyorum..Hem kendim için, hem çevremdekiler için.. Mutluluğun yolu gibi görüyorum..

Doğa üstü varlıklar görme konusuna gelince, geçmişte bu tür deneyimlerim çok fazla oldu ve o dönemler çok korkuyordum..Bu nedenle biraz panik oldum.. ve ne yazık ki halen bazı şeylerden yoksunum..

Konu açılmışken birkez de burada sormak istiyorum.. Bu soruyu kimi biraz bilgi sahibi gördüysem sordum ve bugüne kadar ( 7-8 yıldır ) beni tatmin edebilen bir yanıt alamadım.

Ben kesinlikle dua edemiyorum, kuran okuyamıyorum, Bunu yaptığım anda ogece mutlaka beni korkutuyorlar..Siz şimdi kendini şartlandırmışsındır diyeceksiniz. Ama öyle değil..Çünki tesadüfen böyle olduğunu keşfettim..
Hergece yoğun bir ibadet eder ( kendimce ) öyle yatardım ve hergece böyle kötü şeyler oldu ( detaya girmeyim ) bir gün uyuyakalmışım..O gece çok rahat uyudum..Sonra bilerek yapmadım.yine rahat uyudum..Sonra yaptım..ve yine korkunç şeyler :(
Sizce bunun nedeni ne olabilir ? reiki ile bunu atlatır mıyım?
vicdan azabı duyuyorum ibadet edemediğim için :( :(

sevgiler..
Sevgili Ceren Kur'an'ı Kerim'i okumayı bırakma.İbadeti bırakma.Kötü niyetli imandan saptırıcı,ibadet ettirmeni istemeyen varlıklar mevcut.Sana vesvese verirler tabiatına tabi olmanı (Bedenin istek,arzuları),Sana göre hoş gelen senin benlik bilincine ait (Benlik vehmi) fikirler empoze ederler,şartlandırmalarının getirdiği ölçüde sana mantıklı fikirler empoze ederek seni Allah ilminden,İbadetten mahrum bırakmak isterler.Sevgili kardeşim lütfen ibadetlerine ve Kur'an Kerim okumaya onu anlamaya O'nun ilmini araştırmaya anlamaya devam et.Allah yolunu açık etsin.:flowers2:

Force_Energy
08-08-2006, 19:38
Vampirpenguen'in dedikelrine katılıyorum ve yine bişey ekliyorum,

geceleri şu sözü içinden gelerek sölersen bişey olmaz:

"Kendimi düşük seviyeli enerjilere karşı kapatıyorum"

Kur'an ı da mutlaka oku,o sana ışık tutacak

Herşey düzelecek merak etme:angel2:

Tunç
09-08-2006, 08:49
Herkesinin inanışlarına, yorumlarına sonsuz saygımız var. Ancak Tanrı ve kul arasında olan ve HEP içimizde olan ibadet ve uygulamaları TurgayReiki Forum'un konu kapsamının dışındadır.

Bu konuyu içeren mesajlar ise "iyi niyetli de olsa" forum kurallarının 1.ci maddesine aykırıdır.

Konu kapatılmıştır.

Turgay
14-08-2006, 12:53
Tüm forum üyelerinin dikkatine,
Forumumuz ilk doğduğu günden bugüne, objektivitesini, sevgi ve samimiyet paylaşımını ilke olarak korumuş ve bu anlamda tüm yöneticileri olarak üyelerimize saygımızı tüm içtenliğimizle sunmakta bir kusur işlememeye özen göstermiştir.
İsmimle anılan ‘Forumumuz’ kendi adıma gurur ve onur kaynağım olmuştur ve olmaya devam edecektir.
Tartışmaların kavga ile değil seviyeli dialoglarla sürdürülmesinin bir yaptırım olamayacağı hepinizin malumudur. Özünün saflığı ve güzelliği ile paylaşılan her ifade zaten kalplerdeki yerini kendiliğinden bulacaktır. Bu anlamda hiçbir müdahale ya da uyarıya gerek kalmadan geçen neredeyse iki yıllık sürecin bu son günlerinde bazı olguları tekrar hatırlatmak gereğini hissetmem itiraf edeyim ki beni fazlasıyla üzüyor. Objektivite anlayışımızı yönetim kadrosu olarak sürdürmek çabamız görülüyor ki bazı üyelerimizce idrak edilememiş. ‘Sükut altındır’ ın altındaki bilgelik pasif kalmak ya da ‘bitaraf olan bertaraf olur’ yaklaşımıyla yorumlanıp hatta –ne yazık ki- kulislere döndürülebilmiştir. Üslubundaki denge ve hoşgörüyü kuramayan bazı üyelerimiz -her an konu kapatılabilir- şeklinde bir dikta yönetimi havası vermeye çalışmaktadırlar. Bu ifadeyi dehşetle okudum. Üyelerimizin ellerini biraz olsun vicdanlarına koymalarını rica etmekten başka bir şey söylemiyorum.
Kavgasız ve gürültüsüz, insanlara tedirginlik vermeden, seviyeli ve sevgi dolu paylaşımları ile forumumuzu yücelten tüm Can’lara selam ediyor ve bunun dışındaki tutumları ile saygı sınırlarını zorlayan her yaştaki diğer üyelerimize de bu tutumlarıyla tatmin olabilecekleri bir çok site ve forum olduğunu hatırlatmak istiyorum. Kavganın, saygı sınırlarını aşmanın prim yapmadığı bir forumda olduğunuzu hatırlatmak istiyorum. Bu üslubunuzu kendi kurduğunuz forumlarınızda rahatlıkla kullanabilir belki çok sükse de yapabilirsiniz.
Her ne şekilde yorumlanırsa yorumlansın, ben bu forumda buna izin vermiyorum ve vermeyeceğim…
Hele hele forumumuzun kurucusu, babası ve en büyük emek sahibi Tunç’a karşı kullanılan üslubu şiddetle kınıyorum. Kendisinin ağabeyim olması konudan bağımsızdır ve bu durum benim sadece onur kaynağım olabilir. Bunun bir aile meselesiymiş gibi aldığıma dair yorumlara da şimdiden gülüyorum. Tunç olmasaydı bu forum olamazdı. Bu kadar basit….
Yönetici kadromuz, sitemiz ve forumumuzdaki bütün konu başlıklarının masteridir. Yani her konu hakkında deneyim sahibidir ve bu deneyimlerini diğer arkadaşlarımıza bir fayda sağlayabilir düşünce ve niyeti ile sunmaktadır. Bir tez savunmak ve antitez oluşturulması çabası bizim muhatap olacağımız bir konu değildir. Bunu özellikle genç hem de çok genç arkadaşlara önemle hatırlatıyorum. Verilen değeri takdir eder ya da etmezsiniz bu sizin bileceğiniz iş. Ama üslubunuzda saygı sınırlarını aşarsanız sadece siz kaybedersiniz…sadece siz. Ve ne yazık ki bunun farkına bile varmayacak kadar körleşirsiniz. Bu duruma ise ben sadece…üzülürüm.
Forumuz dini tartışma platformu değildir. Kimsenin inancı kimseyi ilgilendirmez. Bu söylemi taraf kabul eden kişiler kendi içlerindeki kalıplarla barıştıktan sonra dialoglara girerlerse ben de muhatap kabul edebilirim. Bunun dışındaki hiçbir tez - antitez mücadelesine muhatap olmam ve olmayacağım. Tez ve antitez bizim içimizde. Başkalarına yansıtarak beslenmeye çalışan kişilere ‘Uzun Kişisel Gelişim’ yollarında başarılar diliyorum.Bunu fark edebilen tüm Can’ların da önünde saygı ile eğiliyorum.
Turgay Köyağasıoğlu