Grafik Görünüm : gma hakkında
slm cnmcımlar:kalp:,
gma mantraları enerjı akısını aktıve edıyor mu, gumus mor ısıkla aydınlatır mısnız benı lutfnnn :flowers2:..
mantra sırasında veya kanal acınca enerjı calısması sırasında
ben de arada hafıf -anlık basdonmesı ve bas bolgemde hafıf -anlık uyusma yapıor.. :angel2:
???
notlarında ayrıntılı olarak yazıyor aslında.:wink_smile:bana göre kesin ve anlaşılabilir bir niyette bulunduğunda enerji akmaya başlar.çağırdığın enerjiyi belirtmek ve ne istediğini en sade biçimde belirtmek.(niyetini)
arındırma sırasında,hele hele arındırmaya daha yeni başlamışken ;çözülmeler sırasında başdönmesi ,karıncalanma gibi etkiler hissetmekte gayet doğal.enerjinin tadını çıkar.:flowers:
..ayrıntı mı ben goremıormm nerdee.. :P
saol cnmcımm ..tşkler..
Gümüş Mor Alev çalışmalarında, fiziksel değişikliklerden ziyade , vizyon alınması söz konusu olabilir.. Deneyimler kişiye göre değişkenlik gösterebilir.
Gümüş Mor Alev enerjisi , aktarıldığı olayı, kişiyi, durumu özellikle daha şeffaf olarak ortaya çıkartabilir.
Gümüş Mor Alev enerjisi ayrıca , sevgiyle ve fazlaca düşünmeden aktarıldığı takdirde , önce sizi aydınlatır.Yolunuzu açar.Size , sizi gösterir. Sizin kendinizi affedebilme ve sevmek yolunda rehberiniz olur.
Gümüş Mor Alev hatta ve hatta , Kundalininizi devreye sokabilir.. Fiziksel deneyimler belki de bu yüzdendir.
VE ÖYLEDİR.
:kalp:
evet evet vizyonlar oluyor.ama neden her kişide vizyon göremediğimi hala çözemedim.
:flowers2::flowers::kalp:
Gümüş Mor Alev çalışmalarında, fiziksel değişikliklerden ziyade , vizyon alınması söz konusu olabilir.. Deneyimler kişiye göre değişkenlik gösterebilir.
Gümüş Mor Alev enerjisi , aktarıldığı olayı, kişiyi, durumu özellikle daha şeffaf olarak ortaya çıkartabilir.
Gümüş Mor Alev enerjisi ayrıca , sevgiyle ve fazlaca düşünmeden aktarıldığı takdirde , önce sizi aydınlatır.Yolunuzu açar.Size , sizi gösterir. Sizin kendinizi affedebilme ve sevmek yolunda rehberiniz olur.
Gümüş Mor Alev hatta ve hatta , Kundalininizi devreye sokabilir.. Fiziksel deneyimler belki de bu yüzdendir.
VE ÖYLEDİR.
:kalp:
Ne kadar güzel anlatmışsınız doktor. Ben de bu yola sevgiyi bulmak için çıktım. beni sevgiye ulaştıracak her şeyi denemeye çalışıyorum. Korkularımı sevgiye dönüştürmek için arınma yapıyorum. Bu arada kundaliniye uyumlandım. Her şey saf sevgi olmak için. Şimdi de AGMA'dan yardım alma zamanı diye düşünüyorum.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.