Grafik Görünüm : Karan Ali Can bebek
Sevgili arkadaşlar,
Şifa ve sevgi enerjilerimiz Karan Ali Can bebek ve ailesi için olsun lütfen, haydi yine hep birlikte :heart: :heart: :heart:
*Konu hakkında Sevgili Doktor'un Şirince başlıklı köşemizdeki yazısından detay alabilirsiniz. :flowers2:
Elbette sevgili Lalecim, yuregimizdeki isik yola yeni cikan Can bebisle... :wub: :heart: :wub:
:boat: :boat: :boat:
Sevgili dostlar ,
İlginiz için yürekten teşekkür ederim.. Karan Ali Can bebeğin ailesi de sevgi dolu bir aile.. Onlara da ilk fırsatta ileteceğim.
Bir ilginç durum var.. Bu bebeğin tanısı "anal atrezi", yani 3000-5000 doğumda bir görülebilen, başka doğumsal malformasyonlarla beraber olabilen önemli bir durum.. Anal atrezi, bebeğin kaka yaptığı anus ve ona bağlanan bir kısım barsağın doğuştan olmaması.. Seri ameliyatlarla çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor.
Gelelim ilginç duruma.. Bu 1 ay içinde benim gördüğüm 2 ci bebek.. Bu bölgede benim duyduğum üçüncü bebekti bugüne kadar.. Bugün de yine böyle bir bebeğin doğduğunu duydum. Yani benim çevremde 2 sine benim şahit olduğum, 4 bebek böyle doğdu. Hepsi de vaktinden 3-4 hafta önce dünyaya geldi.
Bu işte bir iş olmalı mutlaka.
Geriye dönüp baktığımızda bu bebekler Ağustos 2004 te döle yerleşmiş bebekler.
Ağustos 2004- Ekim 2004 arasında ne oldu da , bu malformasyonlarla doğan bebek sayısı arttı.( -ki bu sadece benim bildiğim)
Bilimsel olarak bu konu araştırma içine alınabilir.. Ben önce NASA verilerine bakacağım.. Güneşteki patlamalar , manyetik alandaki değişiklikler herşey ama herşey buna neden olmuş olabilir.. Bilemiyorum..
Sizin aklınıza gelen araştırma konuları olursa, burada yazar mısınız?
Şimdiden teşekkürler.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.