PDA

Grafik Görünüm : KR master olarak ilk deneyimim.

doktor
02-05-2005, 22:51
Bu akşam Hindistan Faridabad kentinde yaşamakta olan değerli hocam, Usui Reiki Master, Karuna Reiki Master, Yoga ,Ayurveda, akupressor ve akupunktur ustası Balbir S. Marhawa ile internette karşılaştım. Görüşmeyeli epey olmuştu.

Usui Reiki I ve II inisasyonlarımı sevgili Balbir sayesinde almıştım.. Üzerimde büyük emeği vardır.

Ona sevgili Turgay Köyağası sayesinde KR master olduğumu söyledim. Çok sevindi.. O halde benim de onu KR I e inisiye edebileceğimi söyledi.

Başlangıçta dalga geçiyor sandım.. Çünkü Kundalini onda yıllar önce uyanmıştı. Sonra gerçekten istediğini, KR inisasyonu almadığını söyledi.

Ben de sevgili ustadım Turgay Köyağası'ndan öğrendiklerime dayanarak , ona 25 dk süren inisiasyonunu yolladım.. Güle güle kullansın .. Çok yakında KR Ustadı olmak da istiyor.. Seve seve.. Ne mutlu bana. :flowers:

:artist:

Turgay
03-05-2005, 07:54
Sevgili Doktor çok sevindiiiim, ne mutlu ;yahoo:
Üstat Balbir S. Marhawa'ya saygılar, ona ve bütüne hayırlar getirsin. :flowers2:
Seninle paylaştığımız inisiyasyonlar benim için zevkti, onurdu.......sağol :flowers:

Betul
03-05-2005, 10:00
Ne kadar ilginc ve guzel bir hayat tecrubesi bu... Sevgi alisverisinin sonu olamaz... :heart: :heart: :heart:
:boat:

nisan
03-05-2005, 10:48
Sevgili Doktorcum,
Muhteşem bir olay yaşamışsın. :thumbsup: :thumbsup:
Çok güzel bir paylaşım :flowers: :flowers:
Sevgiler :flowers2:
Nisan

ali
04-05-2005, 15:11
Sevgili Doktor tebrikler sende hocalığı ilk adımını attın

ne güzel deneyim herkese nasip olmaz sevgiler :helal:

:boat: :flowers2:

doktor
04-05-2005, 22:03
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Değerli Ustad Turgay Köyağasıoğlu'na ayrıca minnet borçluyum. Ustad Balbir ' e selamlarını mutlaka ileteceğim.

KR 1 inisiasyonu bittiğinde KR2 ne zaman olacak diye sordu.. En yakın zamanda tabi. Reiki ona ne zaman bir şekilde ulaşacaksa..

Darısı herkesin başına. :banana: :pepper: :banana: :pepper: :banana: :pepper:

:artist:

kutsal
04-01-2007, 11:04
darısı başımıza inşallah:red_smile: hayırlı olsun sevgili doktor:flowers2:

bucur
04-01-2007, 12:34
çok hoş bir palaşım olmuş :) ne mutlu sana doktor... hayırlı olsun...

kırkayak
04-01-2007, 13:31
çok güzel bir paylaşım darısı başıma çalışmalarınızın tamamı bütünümüzün yüksek hayırlara vesile olmasını temenli ederim bir gün inşallah

Candann
05-01-2007, 02:07
Çok güzel bir olay gerçekten kutlarım.

ladygodiva
05-01-2007, 08:05
öperiiiimmmmm!

doktor
05-01-2007, 23:45
Gönülden teşekkür ediyorum.
Epeyce önce Kundalini boosterların 9 uncusuna kadar almış olarak karşınızda bulunuyorum..Battı balık yan gider deyip, ne varsa isteyenlerdenim...

Neyim hal olacaksa artık bu dünyada hal yoluna girsin diyenlerdenim.

Ve çok şükür, herbiri çok çetin ciddi sınavlardan geçtim. Bunları yaşamam gerektiğini iyi biliyordum.. Köküne kadar da yaşadım.

Kundalinisi yükselmiş dostlara diyeceğim şudur. Korkmayın. Kundalini öncelikle, insani bir duygu olan KORKU muzu ortaya çıkartıyor. Biz de red ettiğimiz, inkar yolunu seçtiğimiz, ertelediğimiz korkularımızı etki- tepki düzeyinde yaşıyoruz.

Yaşadığınız hiçbirşeye ( felaket olarak da düşünseniz ) sakın direnmeyin. Onu olduğu gibi kabul edip, özünüze NEDENini sorun.

Kundalini size, yaşamınızı öğretir.. Kim olduğunuzu gösterir.

Kim olduğunuzdan asla korkmayın.

Sevgilerimle.:angel2:

şimdi uyanıp ekliyorum.. Çok değerli hocam Turgay Köyağasıoğlu'nun öğretilerine çok şey borçluyum.. Tekrar teşekkür ediyorum. Onu çok seviyorum.

missbugg
06-01-2007, 02:23
arayışımız bu değilmi acı=sevgi=ışık en karanlık olmadan en gzl aydınlık şafak olmaz:doh:
hepsini sevgiyle kucakla o benim o biziz:kalp:

reikevs
06-01-2007, 10:26
sevgili doktor'umuza katılıyorum.
kundalini aldığımdan buyana ve bundan sonra sanırım sınavlar başladı...
bu müthiş enerjiden sonra, gerçek KENDİ'mi tanımaya başladım. İstemesem de o içimden çıkıyor, "yıllarca beni bastırdın, artık çıkıyorum, sen istesen de istemesen de"...

Kundalini müthiş keyifli bir enerji.....

balbanu
09-01-2007, 15:30
:angel2: :flowers2: :kalp:
Öyle "gerçek" ki... Doğruluğu zaten tartışmasız...
Ben de dün Kundalini 4e uyumlandım çook sefkili Memojum sayesinde...
Bir bir buçuk sene önce, ona takılmalarım geliyor da aklıma...
Şimdi, aslında hala bile bir şeylere karşı "ama... ya amaaa" desem de... kundaliniyle birlikte, değişimler yaşadığımı; aslında farklılaşmak değil de... kendime yaklaştığımı hissediyorum... en tedirgin rüyalarım bile mutlu ediyor beni uyandığımda...
"Herkese" yine teşekkür ediyorum...
Memojuma... ve bizlere "paylaşma şansı" sağlayan Turgay&Tunç abilere...:flowers2: :flowers2: :flowers2:
Ay bi' teşekküre başlayınca bitiremiyorum :D Herkeseee

Mell
15-01-2007, 19:14
Merhabaaa!!
Ben de araniza yeni katildim.Isik yolumuzda bir seyler paylasabilecegim icin cok mutluyum. Kendimi yalniz hissediyordum. Hemen sorularima baslayayimfile:///C:/Documents%20and%20Settings/melahat/Local%20Settings/Application%20Data/IM/Runtime/Message/%7BA1493C08-5322-4B7E-A75A-39B32EB18D44%7D/Show/12BCC5~11.GIF (http://www.incredimail.com/index.asp?lang=9&version=5252598&setup_id=7&aff_id=101&addon=IncrediMail&id=95202&guid=BF9B0A74-2EFA-42DA-8E72-94ED711D6A61).Reiki 2 derecedeyim. Iki gun once kendimi inisiye ederek. kundalini 1'e uyumlandim. cok guzeldi. inisiye halindeyken cesitli renkler, isiklar, suratlar ve siluetler gordum. Hepsi beni heyecanlandirdi. Sanki baska boyuttaydim ve farkinda olmadan gulumsedigimi farkettim. kalkarken hala isiklar renkler goruyordum.

1- Acaba erken mi biraktim uyumlamayi? en az 20 dk. surdu.

2- Kendime kundalini reiki nasil verecegim? Uzaktan veriliyorş gibi mi? Kundalini verirken hangi pozisyonda olmaliyim? Eller gasso pozisyonundami?

3-Kundalini 2 ye gecince gunde bir defa meditasyon yapilacakmis. Ayrica kendimize tekrar kundalini reiki verecekmiyiz yoksa kundalini meditasyonu yeterlimi?

Simdiden cok tesekkurler ediyorum ve hepinize bol isikli ve sevgi dolu gunler diliyorum...:angel2:

Mell
15-01-2007, 19:17
Merhabaaa!!
Ben de araniza yeni katildim.Isik yolumuzda bir seyler paylasabilecegim icin cok mutluyum. Kendimi yalniz hissediyordum. Hemen sorularima baslayayimfile:///C:/Documents%20and%20Settings/melahat/Local%20Settings/Application%20Data/IM/Runtime/Message/%7BA1493C08-5322-4B7E-A75A-39B32EB18D44%7D/Show/12BCC5~11.GIF (http://www.incredimail.com/index.asp?lang=9&version=5252598&setup_id=7&aff_id=101&addon=IncrediMail&id=95202&guid=BF9B0A74-2EFA-42DA-8E72-94ED711D6A61).Reiki 2 derecedeyim. Iki gun once kendimi inisiye ederek. kundalini 1'e uyumlandim. cok guzeldi. inisiye halindeyken cesitli renkler, isiklar, suratlar ve siluetler gordum. Hepsi beni heyecanlandirdi. Sanki baska boyuttaydim ve farkinda olmadan gulumsedigimi farkettim. kalkarken hala isiklar renkler goruyordum.

1- Acaba erken mi biraktim uyumlamayi? en az 20 dk. surdu.

2- Kendime kundalini reiki nasil verecegim? Uzaktan veriliyor gibi mi? Kundalini verirken hangi pozisyonda olmaliyim? Eller gasso pozisyonundami?

3-Kundalini 2 ye gecince gunde bir defa meditasyon yapilacakmis. Ayrica kendimize tekrar kundalini reiki verecekmiyiz yoksa kundalini meditasyonu yeterlimi?

Simdiden cok tesekkurler ediyorum ve hepinize bol isikli ve sevgi dolu gunler diliyorum...:angel2:

kutsal
18-03-2007, 17:34
bende geldimm...:) artık.bütünün hayrına olsun

kutsal
18-03-2007, 17:35
bende geldimm...:) artık.bütünün hayrına olsun:red_smile:
:banana: :pepper: :flowers2:

mim
18-03-2007, 20:28
Tüm yaşananlar bütünün hayrına olsun,:flowers2:

Sınavlar aydınlığa ulaşmak için açılan yoldur.Farkına varan,farklı olur.Var olmuş ve var olaçak tüm bütünlük içinde var olduğuna şükür.Doktor'cuğum iyiki varsın.:angel2:

fundakpece
19-03-2007, 13:01
:kalp: canım doktorcumm seninle :friends: , bizimle:bangin: ,hepimizle,:bangin: gurur duyuyorum..bu öğretide hepimiz birbirimizin öğrencisi ve hocasıyız,ne mutlu ne güzel ne sevgi dolu bir paylaşım.:bravo: :bravo: .bütünün ve herkesin en yüksek hayrına olsun

mySoul
12-06-2008, 20:48
çok güzel anlatımlar çok güzel paylaşımlar çok güzel insanlar:angel2: