PDA

Grafik Görünüm : Küçük Kız

Tunç
13-10-2004, 14:54
Küçük kız, hüzünlü bir yabancıya gülümsedi.

Bu gülümseme adamın kendisini daha iyi hissetmesine sebep oldu. Bu hava içinde yakın geçmişte kendisine yardım eden bir dosta teşekkür etmediğini hatırladı. Hemen bir not yazdı, yolladı.

Arkadaşı bu teşekkürden o kadar keyiflendi ki, her öğlen yemek yediği lokantada garson kıza yüklü bir bahşiş bıraktı.

Garson kız ilk defa böyle bir bahşiş alıyordu. Akşam eve giderken, kazandığı paranın bir parçasını her zaman köşe başında oturan fakir adamın şapkasına bıraktı.

Adam öyle ama öyle minnettar oldu ki iki gündür boğazından aşağı lokma geçmemişti. Karnını ilk defa doyurduktan sonra, bir apartman bodrumundaki tek odasının yolunu ıslık çalarak tuttu. Öyle neşeliydi ki, bir saçak altında titreşen köpek yavrusunu görünce, kucağına alıverdi. Küçük köpek gecenin soğuğundan kurtulduğu için mutluydu. Sıcak odada sabaha kadar koşuşturdu.

Gece yarısından sonra apartmanı dumanlar sardı. Bir yangın başlıyordu. Dumanı koklayan köpek öyle bir havlamaya başladı ki, önce fakir adam uyandı, sonra bütün apartman halkı. Anneler, babalar dumandan boğulmak üzere olan yavrularını kucaklayıp kurtardılar. Kurtulanlar arasında o küçük kız da vardı.

bulut
09-08-2007, 08:10
:bravo:

kelebek
09-08-2007, 09:07
:flowers2::flowers2:
ne söylenebilir ki?

Akyron
09-08-2007, 11:56
Mutlu olmak istiyorsan mutlu et ;) :kalp:

Nymphe
09-08-2007, 15:37
:flowers2:

Suzix
09-08-2007, 20:08
:angel2::angel2::angel2::cutie: :cutie: :kalp: :kalp: :kalp:

:flowers2::flowers2::flowers2:

reikevs
09-08-2007, 20:23
Teşekkür ederiz Tunç abi, çok güzel bir yazi....

umit
09-08-2007, 21:04
Kim demiş sevgi enerjisinin zekası yoktur diye.:bravo::bravo::bravo:

umutnur
12-08-2007, 19:54
ne kadar anlamlı.çok güzel.paylaşım için sağolun.:flowers2:

parisstgermain
13-08-2007, 01:41
:) benim eskiden şöyle bir düşüncem vardı...'''hepimiz enerjiyiz,iyi verirsek çarpa çarpa katlanır,hiiç tanımadığım insanlara bile ulaşır''
Tatlı bir ses,tatlı bir rica,sabah karşılaşılan komşulara,simitçiye vs güleryüzle verilen bir selam,esnafla,arkadaşlarla falan içten konuşmak,gördüğün küçük güzel bir şeyi bir sevdiğine alıvermek...Çalışırken,emeğini ortaya koymak,aldığını gerçekten hak etmek...Bunu yaparken ''ellerine sağlık,süpersin,çok teşekkür ederim'' dmeyi ihmal etmemek..vs...
Birinin gününe bir parça bile neşe katarsam,o da o neşeyi katlaya katlaya dolaştırır evrende diye düşünüyordum..
Şimdi de..peki neoldu da yayabileceğim hiç neşem kalmadı diye düşünüyorum :)
Dilerim,bir gün sizlere de neşe verecek birşeyler yazabilirim :) :) :)
Sevgilerimle,

Suzix
13-08-2007, 02:24
:) benim eskiden şöyle bir düşüncem vardı...'''hepimiz enerjiyiz,iyi verirsek çarpa çarpa katlanır,hiiç tanımadığım insanlara bile ulaşır''
Tatlı bir ses,tatlı bir rica,sabah karşılaşılan komşulara,simitçiye vs güleryüzle verilen bir selam,esnafla,arkadaşlarla falan içten konuşmak,gördüğün küçük güzel bir şeyi bir sevdiğine alıvermek...Çalışırken,emeğini ortaya koymak,aldığını gerçekten hak etmek...Bunu yaparken ''ellerine sağlık,süpersin,çok teşekkür ederim'' dmeyi ihmal etmemek..vs...
Birinin gününe bir parça bile neşe katarsam,o da o neşeyi katlaya katlaya dolaştırır evrende diye düşünüyordum..
Şimdi de..peki neoldu da yayabileceğim hiç neşem kalmadı diye düşünüyorum :)
Dilerim,bir gün sizlere de neşe verecek birşeyler yazabilirim :) :) :)
Sevgilerimle,
Zaten yazıyorsun sevgili parisstgermain.:) Sakın böle düşünme.:nonono: Hadi gülümsemeye ve neşeli yazılar yazmaya devam et ki bizde bunu katlaya katlaya dolaştıralım.:naughty: :cutie: :angel2: :kalp:

Işık ve sevgiyle...:flowers2::flowers2::flowers2:

secsolgun
13-08-2007, 09:30
:angel2::friends:

parisstgermain
14-08-2007, 02:38
:kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::)
Gece gece çıkmak üzereyken bana katlaya katlaya kimbilir nereye ulaşacak bir sevgi topu atan sevgili Suzix,
:) teşekkür ediyorum sana çok..Güzel yüreğine...Yeri bir kez daha gelmişken, Turgay hocama...böyle güzel bir yer oluşturduğu için...Tüm dostlara...Sanal arkadaşlığa asla inanmamış olan,hiç bir forumda,okuyuculuğun ötesine geçmemiş olan kendime de...Doğru yer ve doğru zaman olunca oluyormuş demek birşeyler...:bravo::blush::blush::blush:

Bu sevgi enerjisi ile yoğrulmuş topda,benden size,hepinize..Almak isteyen alsın ve yuvarlasın,istemeyenin canı sağolsun :) :) :)
Sevgiiii,ışıııkkk,ve içten gülümseme efendim :friends:

Suzix
14-08-2007, 02:56
:up: :up: :up: :helal: :angel2: :kalp: :angel2: :kalp: :angel2: :kalp: :kissing: :friends: :wink_smile: :flowers:

:flowers2::flowers2::flowers2:

aspirin
14-08-2007, 08:53
:friends: