Grafik Görünüm : GMA ile Çakra Dengeleme Pozisyonları
kaspersky2007
12-07-2007, 15:57
USUİ REİKİ çalışmalarında ÇAKRA DENGELEMEDE, Gümüş Mor Alev in desteğ
Çakra Dengelenmesinde GMA in niyet ile desteği
bir el alına (ateşine bakar gibi)
bir el kök çakraya
olumlama cumlesi
(süre kişiye göre değişir)
bir el boğaz çakrasına
bir el sakral çakraya (göbek deliğinin 2cm altı)
olumlama cumlesi
bir el kalp çakrasına
bir el solar plexus (göbek deliğinin 2 cm üstü)
olumlama cumlesi
panayot sağol bilgiler için.:)
Force_Energy
13-07-2007, 16:47
Teşekkürler paylaşımın için:flowers:
ayrıca;
4. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
:flowers2:
IŞIĞADOĞRU
13-09-2007, 08:13
teşekkür ederiz kaspersky ...
elinize sağlık
ur de de çakra dengelemesi yapıyoruz ama yaparken söylediklerimiz belli
bir soru.... : bu GMA çakra dengelemesinde
belli çakralar üzerindeyken belirli olumlama cümleleri var mı ?
yoksa kendimize göre birşeyler mi söyleyeceğiz.
bilmediğim için öğrenmek istiyorum.
teşekkürler sevgiler
Olumlama cümlelerini de yazsaydınız keşke...
Teşekkürler:flowers:
Force_Energy
13-09-2007, 13:13
teşekkür ederiz kaspersky ...
elinize sağlık
ur de de çakra dengelemesi yapıyoruz ama yaparken söylediklerimiz belli
bir soru.... : bu GMA çakra dengelemesinde
belli çakralar üzerindeyken belirli olumlama cümleleri var mı ?
yoksa kendimize göre birşeyler mi söyleyeceğiz.
bilmediğim için öğrenmek istiyorum.
teşekkürler sevgiler
Sevgili IŞIĞADOĞRU,
GMA da alevle "bir" olduğumuzdan dolayı,çakraları imajinasyonla temizlendiğini düşünebilirsin,enerji düşünceyi eyleme çevirecektir,ancak imajinasyon olamıyor dersen bunu sözlerle ifade edebilirsin "alevin çakralardaki blokları yakmasını ve sevgiyle doldurmasını istiyorum" vb. gibi:flowers:
IŞIĞADOĞRU
13-09-2007, 13:36
Sevgili Force Energy
adım adım ilerlemeye çalışıyoruz
bu yolda sizin ve herkesin yardımları için teşekkürler
dediğiniz gibi deneyeceğim
sevgiler :)
Force_Energy
13-09-2007, 14:06
Kolay Gelsin :)
Redflame
13-09-2007, 15:45
bunları bilmek iyi oldu.olumlama için çok teşekkürler onur.sevgilerimle:flowers2:
Gizdüşüm
25-11-2008, 22:48
hemen arşivime ekledim çok teşekkür ederim
selamlar Force Energy...yukarıdakı acıklamanızda "üken imajinasyon la "demissiniz.Üken imajınasyon nedır?Açiklarmısınız?
Force_Energy
03-04-2009, 15:25
Küçük bir yazım hatası olmuş sanırım:) düzelttim :)
selamlar....sıze bır ıkı sorudaha sormak ıstıyorum...UR de cakra dengeleme calısmasında GMA yararlanırken ılk once reıkıyı cağırıyoruz. sonrada GMA cağırıyoruz..ve dengeleme ıslemlerıne baslıyoruz..sıralama bu sekıldemı olucak?GMA cağırmak -ben GMA varlığım.....- seklındemı yoksa reıkıyı cağırdığımız sekıldemıolucak?vede ben ing kursuna baslıyacam. ben UR mı KR mı GMA mı kullansam faydalı olur?bana ornek cumle yazarsanız sevınırım..(her ıkı enerjıyede ınısıye oldum ama kullanmadığım ıcın partıkten epey yoksunum)TEŞEKKÜRLER......
selamlar...........ıkıncı soruma cevap gelmemıs....beklıyorum...
merhaba sevgili ayşe hanım,
şimdi kursunuzda başarılı olabilmeniz için , 1. koşul düzenli tekrar; kelime tekrarı ve ezberlemek,gramer çalışmakla başlar :), günlük ve haftalık çalışma tekrarları, ingilizce makaleler, dergiler alıp sözlükle bilmediğiniz kelimeleri çıkartmak, ufak ufak cümleler halinde çevirmeye çalışmak sizi geliştirecektir.
enerji sistemleriyle zihninizi kalıplarınızı, auranızı ve bedeninizi arındırmaya yardımcı olur, zihninizi açtığınız için algı kapasitenizi de yükseltmiş olacağınız için, öğrenmeyede katkı sağlamış olacaksınız, birde kursta heyecanlandığınızı düşünüyorum, kendinize güveninizi sağlayacaksa , reiki ye veya gümüş mor aleve kanal olmaya niyet edip enerjiyi ( enerjileri ) bütününüzün hayrına olacak şekilde Yaradanın size yollamasını isteyebilirsiniz. Dua etmek de işe yarar :) enerjilere inisiye olduğunuzda size gerekli kullanım bilgilerinin ve uygulama pozisyonlarının verildiğini düşünüyorum. Notlarınızı kontrol edin ve masterinizle ( masterleriniz varsa onlarla ) görüşün.
usui reikide çakra dengeleme ve kendinize komple terapiyi aksatmamanızı öneririm. gma ile çakralarınızı bedeninizi alevlerle kaplayabilir, hangi konuda arınmayı - şifalanmayı istiyorsanız o soruna da niyetle enerjiyi yönlendirerek çalışabilirsiniz, keza kr. de de öyledir:)
önemli olan iç sesinize sormanız, başkalarının tavsiyesi iyidir ama, sizin için en doğrusu iç sesinizi duymanız ve o doğrultuda yol almanızdır:) enerji çalışmalarıyla uğraşırken de , günlük hayattan ortamdan kopmadan , hobi gibi yani kendi tavında yağında bırakın:) fazlada saplanmaya değmiyor. Açık havada dolaşın, oksijeni ciğerlerinize çekin, çimenlerde, toprakda yalın ayak yürüyün, gözlerinizi kapatıp güneşin ışıklarını ısısını içinize çekin, inanın bunlar bile faydalı olacaktır. :):):)
saygı ve sevgilerimle.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.