doktor
19-04-2005, 23:01
Sevgili dostlar ve özellikle Sevgili Turgay,
Kundalini Reiki III olduktan sonra "hele hele ne oluyor yahu, nedir bu başıma gelenler
yine yine, ne zaman bitecek " diye günlerce söylendikten sonra, meğerse arınma bitiş devresi olan 31 marttan bu yana, oturdum bekledim.
Yine olacak mı diye.. Sonunda anladım ve inandım ki BİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİ.
Aynen Alinin dediği gibi, çoğu zaman başka bir yaşamda, bambaşka şeylerle bir aradayım, ama bu yaşamda pekala güzel güzel yaşıyorum.
Alem değiştirmek bu olsa gerek.
Sana tekrar yürekten teşekkür ediyorum sevgili Turgay,
Yani ne oldu, ne değişti tarif etmem mümkün değil.. Temelde değişen hiçbirşey yok.. Ama bina aksesuarları gıcır gıcır oldu.
Şu an sanki kulaklarım çınladı.. Kim andı acep beni?
Saklamasın söylesin bakiim. Ona 3 gece boyunca elmas Reiki yollamassam ben de Lale değilim.
Hoytt breeeeeee :wonk:
:artist:
Kundalini Reiki III olduktan sonra "hele hele ne oluyor yahu, nedir bu başıma gelenler
yine yine, ne zaman bitecek " diye günlerce söylendikten sonra, meğerse arınma bitiş devresi olan 31 marttan bu yana, oturdum bekledim.
Yine olacak mı diye.. Sonunda anladım ve inandım ki BİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİ.
Aynen Alinin dediği gibi, çoğu zaman başka bir yaşamda, bambaşka şeylerle bir aradayım, ama bu yaşamda pekala güzel güzel yaşıyorum.
Alem değiştirmek bu olsa gerek.
Sana tekrar yürekten teşekkür ediyorum sevgili Turgay,
Yani ne oldu, ne değişti tarif etmem mümkün değil.. Temelde değişen hiçbirşey yok.. Ama bina aksesuarları gıcır gıcır oldu.
Şu an sanki kulaklarım çınladı.. Kim andı acep beni?
Saklamasın söylesin bakiim. Ona 3 gece boyunca elmas Reiki yollamassam ben de Lale değilim.
Hoytt breeeeeee :wonk:
:artist: