PDA

Grafik Görünüm : Arınma Bitiş Vaziyetleri

doktor
19-04-2005, 23:01
Sevgili dostlar ve özellikle Sevgili Turgay,

Kundalini Reiki III olduktan sonra "hele hele ne oluyor yahu, nedir bu başıma gelenler
yine yine, ne zaman bitecek " diye günlerce söylendikten sonra, meğerse arınma bitiş devresi olan 31 marttan bu yana, oturdum bekledim.

Yine olacak mı diye.. Sonunda anladım ve inandım ki BİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİ.

Aynen Alinin dediği gibi, çoğu zaman başka bir yaşamda, bambaşka şeylerle bir aradayım, ama bu yaşamda pekala güzel güzel yaşıyorum.

Alem değiştirmek bu olsa gerek.

Sana tekrar yürekten teşekkür ediyorum sevgili Turgay,

Yani ne oldu, ne değişti tarif etmem mümkün değil.. Temelde değişen hiçbirşey yok.. Ama bina aksesuarları gıcır gıcır oldu.

Şu an sanki kulaklarım çınladı.. Kim andı acep beni?

Saklamasın söylesin bakiim. Ona 3 gece boyunca elmas Reiki yollamassam ben de Lale değilim.

Hoytt breeeeeee :wonk:

:artist:

Tunç
20-04-2005, 07:47
Ben anmıştım :) Keşke sevgili Doktor da Şirince'de aramızda olsa diye :flowers:

Hayatının bu yeni aşamasında sana sonsuz mutluluklar dilerim.. tekrar hayırlı, uğurlu olması dileklerim ile.

Sevgiyle kal :flowers2:

doktor
20-04-2005, 12:03
Tamam sevgili Tunç,

Zaten senin andığını farketmiştim. :rolleyes:

O halde bu geceden itibaren sana 3 gece kabak dolmalı Elmas Reiki
Yolluyorum..

Güle güle ve afiyetle kullan.

Emin olun, gelmeyi yürekten istedim.. Birtakım engellerim var.. Onları aşamadım.

Tabi bu engelleri yine kendim oluşturdum desem yalan olmaz. Şimdilik kısmet değilmiş.

Sizler gibi dostlarım var ya.. İşte bu bana yeter.

Sevgilerimle. :banana: :pepper: :banana: :pepper:

:artist:

memojoe
20-04-2005, 14:05
Tek bir boyut kesmiyo zaten bizi. Şöyle birkaç yaşam birden lazım :)

Her şey sürekli bir değişim, dönüşüm içinde. Temelde değişmeyen nedir; belki saf sevgidir, öz'dür. Bu değişimlerin farkına varabilmek çok keyifli.

ali
20-04-2005, 14:59
Sevgili Doktor ne güzel arınma bitmiş benim kr3 den sonra

hala devam ediyor ve yavaş arınma oluyor. teprikler

:banana: :flowers2:

Manga
27-04-2005, 13:46
Arınma bitiyor mu? Bitmiyor.. Bi de benim gibi sürekli kirletiyorsanız ışığınızı..

Turgay
28-04-2005, 09:02
:wallbash: Manga dövcem valla seni :bangin:
Senin kirletiyor dediğin insanlığın, derinliğin, umutların...
Lütfen kendine haksızlık etme, bu duygularınla üzülmek değil gururlanmak yakışır sana :heart:
Ama illaki üzülcem bana ne bana ne, ben kötüyüm, fenayım diyosan, eee naapalım sen kaşındın, al sana al sana.... :boxing: :whip: :bangin:

bütün grup üyeleri sana şunu söylemek istiyor ki.... :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: