Grafik Görünüm : Şirince Gezisi
Şirince Günleri yaklaşıyoooooooor ;yahoo:
Kısa bir süre sonra harika bir program yapalım artık, di mi? Zamanı geliyor.
"Gece kalmalı" ve "günübirlik" olmak üzere iki alternatif sunuyorum. Arzu edenler hangisini tercih ediyorlarsa lütfen bildirsinler.Öncelikle tahmini bir sayı oluşturalım. Daha sonra, kime hangi zaman dilimi uygun onu netleştiririz. Bildiğim kadarı ile İzmir dışından niyetli arkadaşlarımız da var. Bu yüzden şimdiden konuyu duyurmakta fayda var.
Sevgili Bluerain, kalınabilecek yer alternatiflerini senin sunmanı rica etsem? :wub:
Sevgili Tunç'tan ulaşım programını rica edeceğiz daha sonra. :up:
Meditasyonlar, inisiyasyonlar da benden :wonk:
Hadi bahar yorgunluğu bu kadar yeter, dooooooğru Şirinceeeeeyeeeeeee ;yahoo: ;yahoo: :bravo2: :heart: :heart:
Bi sürü yemek yiyicez.. aşağıdaki linkte verilen sözler var:
http://turgayreiki.com/forum/index.php?showtopic=330
Konu yemek oldumu hafızam bi çalışırki sormayın :naughty:
Sevgili Doktorun sözü var.. bize kabak çiçeği dolması yapacaktı. İspatı aşağıdaki linkte..hehehe:
http://turgayreiki.com/forum/index.php?showtopic=177&hl=
:cheers:
Ohhhhhh, zamansız Şirince günleri diye buna denir.. Bensiz kabak çiçeği dolması he :wonk:
Bir kere kabak çiçeği yazın olur.. Şimdi olmazzzzzzz..
İkincisi kabak çiçeği dolmasını ısmarlayacağım dedim.. Yapacağım demedimmmm.
Üçüncüsü siz adamı çatlatacak mısınız bu saatte Şirinceye bensiz gidip yaaaa :bangin: :blow: Ben oralara anca ağustosta gelebiliyorum kısmet olursa..
Gidin gidin bakalım, bana da kıskanmak düşsün.. Offff of :cry:
:artist:
Bir okadar off da benden... :boat: :boat: :boat:
Ya guzelim Agustos ayi dururken, noluyonuz booole erkenden??? :nono:
Kiskanan sadece sen degilsin doktorcum... :drunk:
Biz bøøøle gøzyaslari icinde... hungurt.... :cry:
:boat: :boat: :boat: Offf ki ne of!!!!
Bluerain
24-03-2005, 18:58
turgay abicim ben 2 pansiyonu sahsen tanıyorum onlarla konuscam haftasonu ama sayımız daha fazla olursa sorun degıl baska yerlerde bulunur birde simdi aklıma gelen birsey ev kiralanıyor toplu halde gıdılırse konaklar 8 odalı ama sadece biz olucaz super olabilir :)) :spor: :drunk: :cheers: :guitar:
Harika olur, sevgili Bluerain :up:
Konu geliştikçe duyurularımıza başlarız. :wave:
Bluerain
27-03-2005, 18:30
Arkadaşlar şirince pansiyonla konuştum
yatak kapasitesi 15 kişi
odalar 2 kişilik ve yataklar ayrılmıyor bir tanesi tek ilave yatak var
35- 40 mlyon dedi bora bey ama grup için konusuruz dedı yani biraz daha düşer belki ,sabah kahvaltısı içinde
birede 4 kişilik butik otel var geceliği 100 dolar dedi ama onun içinde konusruz dedi yani buda 75 dolara düşer gibi geldi
bir pansiyon daha var onunla konusmaadım onuda konusr konusmaz bildircem siz yawaş yawaş hazırlamaya başlatın valizlerinizi :P :spor:
Ebru Dengiz
28-03-2005, 03:15
Turgay'cım,
Şirince gezisi için beni (ve eşimi) de listeye alabilirsiniz.
Nisan sonu bir Vipassana Meditasyonu var, eğer teyit edilirse, onunla çakışmayan bir tarihte seve seve gelirim.
Diyorum ki, gitmişken bol bol çalışma da yapalım, heryerde Ki olacak malum, biz de iyice depolayalım bari :) :doh:
Sevgiler,
Ebru
Ebru'cum,
Yaşasıııııııııın, :banana: :guitar: :banana:
Sen ve sevgili Tolga çoktan listedesiniz zaten :heart:
(Bak sana hitap ederken isminin başına "sevgili" eklemedim, gördün mü ;) )
Yuppppiiiii Doktor Tolga'mız da olacak harika.
Bir de son melek çalışmasından tecrübeyle bir elektrik teknisyenine gereksinim duyuyoruz.En son trafo patlatmıştık da :wonk:
Şirinceyi bulduğumuz gibi bırakalım diyorum :naughty:
Sevgili arkadaşlar içimden gelen tarihler:
9-10 Nisan veya 30 Nisan-1 Mayıs gibi ne dersiniz?
Başka önerisi olan?
Mesela "daha Nisan erken Mayısa bırakalım" diyen var mı?
Herkes görüşünü bildirirse sevinirim. Oylamamsı birşey yaparız gerekirse.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.....görüşürüüüüüüz :wave: ;yahoo: ;yahoo: ;yahoo:
Canım Turgay abicim;
ben de varıımmm tabii ki Şirince gezisinde. Heryerde olmam lazım :friends: 30Nisan-1mayıs tarihi sanki daha güzel gibi geldi.. yağmura yakalanmayalım.??Gerçi o da ayrı bi güsel olur nasıl olsa doktorlarımız da olucakmış yanımızda, hasta olursak bişi olmas:) Hem bol bol reiki çelışmış olurus :D :flowers:
Bol Bol Sevgilerimle.. :heart:
Ebru Dengiz
30-03-2005, 13:12
Turgay'cım,
Ben 8-24 Nisan arası istanbulda ve ankarada olacağım, yani 30 nisan-1 Mayıs tarihi bana da iyi göründü.
Sevgiler,
Ebru
Bluerain
30-03-2005, 18:21
evtttt yawaş yawaş şekilenmiş 2 kişiii :)))) :P :P
Sanki 30 Mart - 1 Nisan grubu oluşuyor gibi. ;yahoo:
30 Mart dündü Turgay abicim :D
Ben de çok istiyom gelmeyi. Bana da Nisan sonu daha uygun olur.
Aaabi 4.boyuttayız artık. Dünü yarını mı kalmış artık. Dilersek 30 Marttayız dilersek 30 Mayısta, di mi ama? :naughty:
İmza:Bunak ve bunaklığını kabul etmeyen Master Turgay :wub:
Evet sevgili arkadaşlar, tabii ki düzeltiyorum. "Program 30 Nisan-1 Mayıs koridorunda gibi gözüküyor", demek istemiştim. ;yahoo:
Şirince otobüsünde iki kişilik yer lütfen :bravo: :bravo:
Sayın Şirince yolcuları,
Yaklaşık 1 saat sonra Şirince Mevkiine varmış olacağız. Karayolları genel müdürlüğünün talimatı gereceğinde otobüsümüz şehir içinde 80, şehirlerarası yolsa 100 km/s ile yol alacaktır. Güvenlik nedeniyle 1-2-3 ve 4 no'lu koltuklardaki yolcularımızın emniyet kemerlerini takmalarını rica ediyoruz.
Özmelek turizmi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi yolculuklar dileriz.
:indian:
Arkadaşlar,
30 Nisan - 1 Mayıs kesinleşti. Gelecek olanlar lütfen sevgili Turgay ile irtibata geçsinler.
Ben otobüs durumunu ayarlıyorum. Bluerain de buna göre odaları ayarlayacak. Bu işi en geç Nisan ortası bitirelimki kesin sayı verelim. Bende buna göre otobüsmü, minibüsmü tutulacak, bileyim. (Şu an tahmini sayıya göre otobüs gibi gözüküyor).
:guitar: :cheers: :drunk: :cheers: :guitar:
Akşam yemeğimizde, sevgili Doktor, Betül, Nisan ve o an bizden ayrı ama gönüllerimizde beraber olacağımız tüm dostlarımız için kadeh kaldıracağız :flowers2:
Otobüs halledildi... en şaaanesinden SAFİR ile gideceğiz :banana:
Tabi 40 kişi falan olursak! Şimdi sıra Blurain'de. Kalacak yerleri ayarlayacak.
:guitar: :cheers: :guitar:
Reikiege'de duyurduğum mesajı foruma da naklediyorum. Hem bir hatırlatma olur ;)
Sevgili Arkadaşlar,
30 Nisan - 1 Mayıs tarihlerinde Şirince'ye gezi düzenliyoruz.
Katılmayı düşünen arkadaşlarımızın bana mail yoluyla ya da aşağıdaki
telefonlardan haber vermelerini rica ediyorum.
GSM: 0.532. 383 08 89
Büro:0.232. 362 58 14
Gezi programı şöyle:
30 Nisan Cumartesi günü İzmir'den otobüsümüz kalkacak. Bir gece
Şirince'de kalacağız.Ertesi gün (1 mayıs Pazar günü) bizimle
birlikte Şirince'de bekleyecek olan aynı otobüsle tahminen akşamüstü
saatlerinde İzmir'e geri döneceğiz.
Meditasyonlar ve hoş sohbetlerle geçirmeyi planladığımız bu hafta
sonu planının ücreti, kesin saatleri ve diğer detaylarını
aktarabilmem için katılmak isteyenlerin net cevaplarını ve katılımcı
sayılarını öğrenmemiz gerekiyor. Niyetimiz 17 Nisan Pazar gününe
kadar rezervasyon işlemlerini tamamlamak.Bu yüzden cevaplarınızı bir
an önce netleştirip, kontakt kurarsanız çok seviniriz.
"Hangi otel ya da pansiyonlar, otobüs mü, minibüs mü, kişi başı net
rakkamın ne olduğu" bana ne kadar erken dönebilirseniz bir o kadar
erken cevaplayabileceğim hususlar.
Otobüs görüşmemize göre eğer 40 kişi olursak kişi başı gidiş-dönüş
10-12 YTL civarı olacak.Otel ve pansiyon alternatiflerini ve kesin
rakamlarını da Gökçe arkadaşımız bize bildirecek.
Hep birlikte harika bir bahar keyfi yapalım, ne dersiniz? :banana: :guitar: :banana:
Sevgiler... :heart:
:frantic: ;yahoo: :friends: Ben varım nasipse geliyorummmmm
Sevgili doktor yeterince istersen Şirince otobüsünde olursun.ne dersin? :bravo:
(bu mesaj başka bir yerde de karşınıza çıktığın da şaşırmayın.Bu benim hatların :thumbdown: karışıklığından kaynaklanıyor.Benim iyi bir tatile ihtiyacım var. :boat: )
Sevgili Serpil,
Gelmeyi deli gibi istiyorum elbette.. Nasıl istemem ki.. Keşke gelebilsem.. Ahhh ah.
Haydi bakalım.Ne kadar istediğini bir görelim.(niyetin gücü)Elbette herşeyin hayırlısını istemek lazım.Ama önce, illede ,kesinlikle,muhakkak,vs.vs.vs.niyet niyet niyet.Bir niyetle nerelere gittiğimi sana Şirincede anlatırım.Sevgilerimle ve görüşmek üzere :thumbsup:
Sevgili Doktorcum,
Bu böyle olmayacak, :scratchchin: gel senle şirinceye toptan yerleşelim. :wonk:
Açalım bi pansiyon, misafirlerimizi gönlümüzce ağırlıyalım.
:flowers2: :boat: :guitar:
Sevgiler
Nisan
Sevgili Arkadaşlar,
Şirince gezisi ile ilgili olarak bana kesin dönüş yapan katılımcı arkadaş sayısı, bugün itibarı ile 17.
Bir iki gün içinde Sevgili Gökçe ile birlikte pansiyonların net bilgisini size duyurucağız.
Programı net bağlayabilmek adına geri dönüşlerin biraz daha seri olmasında fayda var. Sevgiyle duyurulur.... :flowers: :heart:
Sevgili Nisan cığım,
Sen Şirincede pansionu aç, ben de gelip senin ellerinden ohhhh bir kahve içeyim.
Ben bildiğim işten başka iş yapamam.. Canım istemiyor.. :P
Yani bana ev işi, bulaşık deme.. Misafiri acaip severim.. Ama kafamı da dinlemek isterim.
Bak şimdi, sen pansionu aç, ben de yanıbaşında resim yapar, geçinir gideriz.. İşte anca böyle olur.
Sevgili Arkadaşlar,
Bugün (15 Nisan) itibarı ile Şirince yolcuları sayısı 20 oldu. (Aslında ben bu cümleyi yazmaya başladığımda 24'tü biliyorsun sevgili Bluerain, ancak yazarken telefon geldi ve 4 kişilik bir grup arkadaş iptal etti.)
Bu arada şöyle bir gelişme var. Gideceğimiz tarih olan 30 Nisan-1 Mayıs'ta Bluerain'le birlikte konuştuğumuz bir çok pansiyonun rezerve olduğunu bir kısmının da kişibaşı sadece konaklama için 40-50 hatta 90 YTL istediklerini öğrendik. Ayrıca 20 kişi ve daha fazlası kişiyi birarada karşılayabilecek bir konaklama yeri de yok malum.Dağınık bir biçimde, 4 kişi oraya 8 kişi buraya gibi bir yerleşim de pek içimize sinmiyor ki zaten yer de yok. Bu durumda iptal etmektense (herkes bir şekilde hevesliyken hele) şöyle bir formül bulduk. Gece sadece uyumak amaçlı olacağı için Şirince yerine Selçuk'ta kalmak. ( 8 km mesafe 20 25 kişi aynı motel ya da pansiyonda kalabiliriz kişi başı da 15 YTL )
Böyle olunca programı şöyle yapalım diyoruz.Otobüsümüzle Cumartesi önce Selçuk'a gidip isteyenler eşyalarını motele bıraksın. Direkt Şirince'ye gidelim. Gün boyu Şirince'de gezelim yemek yiyelim sohbet edelim, akşam meditasyonlarımızı yapalım.Uyumak için otobüsümüze binip Selçuk'a dönelim. Ertesi sabah yine birlikte karar vereceğimiz bir gezi programı yapalım. En geç akşamüstü saatlerinde de dönelim.
17 Nisan Pazar günü sevgili Bluerain bizzat Selçuk- Şirinceye gidip Selçuk'taki pansiyon- motele rezervasyon yaptıracak.
Bu yüzden artık en son yarına kadar lütfen kesin katılma niyetinde olanlar bildirimde bulunsunlar. Gecikerek bizi de kendilerini de mağdur durumda bırakmasınlar diyoruz.
Selçuk alternatifi doğunca ulaşım ve konaklama açısından 40-42 kişiye kadar kontenjanımız oluşuyor.
Yani daha 20 kişilik yer imkanımız var. Cevaplarınızı bir an önce bildirirseniz, organizasyonu daha kolay çözebiliriz. Sayı netleşemeyince "otobüs mü midibüs mü, kişibaşı kaç YTL" sorularına da net cevap veremiyoruz.
Selçuk'ta kalınca ulaşım gidiş dönüş ve konaklama kişibaşı 30-35 YTL yi geçmez.
(Yemekler hariç)
Ulaşım fiyatı kişiye göre belirleneceği için otobüs olursa ve 40 kişi olursak 10-11 YTL, 20 kişi olursak 20-22 YTL gibi farklılık gösterir.
Eğer 20 kişide kalırsak otobüse 20-22 YTL yerine midibüse 10-12 YTL vermek gibi bir alternatif de var. (Şahsi fikrim Safir Otobüsle keyifle gitmek tabi ama onu da oylamaya koyarız, tercihlere göre netleştiririz.)
Bunun da bir an önce netleşmesi lazım, çünkü sevgili Tunç Otobüs mü yoksa Midibüs mü organize etsin belli olabilmesi için. Ona göre kapora verilecek ve otobüs(ya da midibüs) o tarihe bağlanabilecek.
Çok konuştum. Son gelişmeler bunlar. Henüz "ben de varım" demeyen arkadaşlara sevgiyle duyurulur. :heart:
Ben de, ben de, ben de. :banana:
Nerede kalacağımız önemli değil. Ay ışığı altında, iki metrekare çimenlik alan yeter uyumak için :)
İstanbul'dan başka yolcu var mıydı?
Sevgili Turgay seyahatte olduğundan 1 hafta kadar aramızda olmayacak.. Bluerain Selçukta pansiyonumuzu ayarlıyor.. İzmirden giden 20-25 kişi civarında olduğu için midibüs ayarlıyoruz.
Gelişmeler oldukça buradan bildireceğiz :)
Sevgili Bluerain kalacağımız pansiyonun resimlerini çekmiş sağolsun :) Çok teşekkür ederiz :)
Resimler aşağıda :banana:
http://www.turgayreiki.com/forum/external/Sirince-01.JPG
http://www.turgayreiki.com/forum/external/Sirince-02.JPG
http://www.turgayreiki.com/forum/external/Sirince-03.JPG
http://www.turgayreiki.com/forum/external/Sirince-04.JPG
http://www.turgayreiki.com/forum/external/Sirince-05.JPG
http://www.turgayreiki.com/forum/external/Sirince-06.JPG
http://www.turgayreiki.com/forum/external/Sirince-07.JPG
http://www.turgayreiki.com/forum/external/Sirince-08.JPG
http://www.turgayreiki.com/forum/external/Sirince-09.JPG
http://www.turgayreiki.com/forum/external/Sirince-10.JPG
Bu pansiyonda kalış süremiz bir haftamı yoksa hiç dönmesekmi?Aaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaaaaaaah
:boat: :boat: :boat:
Çatlatın beni buradaaaaaaaa..
Bari ben hergün yer ve mekan reikisi yapayım.. Bakarsınız oraya uçarak gelirim.
:banana: :pepper: :banana: :pepper: :banana: :pepper: :banana: :pepper:
27 Kişilik klimalı Isizu midibüs ayarlandı. Şu an kesin 24 kişiyiz.. yani arabada halen 3 kişilik yer var. Otelde buna göre ayarlanıyor. Kişi başı tahmini masraf şöyle oluşuyor:
12.5 - 15 YTL Ulaşım (Kesin kişi sayısına göre belirlenecek)
15 YTL Otel
30 YTL'de öğlen akşam yemeği desek (2 öğlen bir akşam)
Kişi başı toplam 60 YTL civarında gibi gözüküyor. Tabi bu birazda size kalmış.. ne yiyeceğinize bağlı :)
Ben sevgili Doktorun kabak dolmaları ile idare edeceğim.. hehe :)
30 nisan cumartesi, izmirden çıkış saat kaçta.. 1 mayıs pazar günü geri dönüş kaçta..
Ayarlayabilirsem uçakla geleceğim. Uçak nereye iniyor?
Siz midibüsü nereden kaldırıyorsunuz? Havaalanından oraya nasıl gidilir?
Çabuk söyleyiiinnnnn.. Çabuk yazınnn. Uçak bileti bulamam sonra.
Bluerain
20-04-2005, 22:51
organizasyon dev bir hal almaya basladıı :)) :wonk: :thumbsup: :friends:
Originally posted by doktor@Apr 20 2005, 09:43 PM
30 nisan cumartesi, izmirden çıkış saat kaçta.. 1 mayıs pazar günü geri dönüş kaçta..
Ayarlayabilirsem uçakla geleceğim. Uçak nereye iniyor?
Siz midibüsü nereden kaldırıyorsunuz? Havaalanından oraya nasıl gidilir?
Çabuk söyleyiiinnnnn.. Çabuk yazınnn. Uçak bileti bulamam sonra.
Sevgili Doktor,
İzmirden kalkış noktası Bostanlı Beşikçioğlu Cami civarı, sonraki durak Bornova otobüs durakları oradan direkt Selçuk. Bostanlıdan kalkış saati tahminen 08.00-08.30.
Pazar tahmini dönüş saati 17.00-18.00 civarı.
Uçak Gaziemir havaalanına iniyor, Selçuk-Aydın yoluna yakın, ancak uçaktan bizim ekibe ulaşmak zor. Mesafe çok. Hele hele uçaktan İzmire gitmek çok anlamsız, tam ters yol. Bence en uygunu alana indikten sonra Gaziemir'den direkt olarak Selçuğa veya Şirinceye gelmen (Otobüsle).
Yine de Turgayı bir cepten ara istersen... daha detaylı ve daha verimli bir plan için.
Çok sevindim gelme teşebbüsüne :) İnşallah olur :banana:
Not: Memojoe İstanbuldan geliyor, ama neyle geliyor emin değilim, otobüs olabilir. Ona da katılabilirsin. Turgay onunla görüşmeni sağlar.
Sevgili Tunç,
Bu şartlar altında yetişmem zor.. Sağım solum belli olmaz.. Düşüneceğim. İzmir
ulaşım yapısını hiç bilmiyorum.. Yollarda helak olurken, kendimi kaybetmeyeyim sonra.
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim.
Yinede Turgayı bir ara derim. Galiba Memojoe'de uçakla geliyor. Turgay sizi irtibatlandırsın.
Memojoe ile haberleşiyoruz.. Birkaç pürüz var benim açımdan.. Birazdan izmir haritasını önüme açacağım.. Gaziemir Selçuk arası ne km diye bakacağım.. Çok km olması lazım çünkü Seferihisardan istanbula giden TEM yolundan biryerden ayrılıyordu havaalanı sapağı, yanlış anımsamıyorsam.. Hele bir bakayım.
Sevgili arkadaşlar,
Hepinize Şirincede bol huzur diliyorum.. Çokça eğlenin, meditasyon yapın.. Ben de buradan sizi destekleyeceğim.
Ulaşım sıkıntısından dolayı 1 günlüğüne gelebilmem mümkün olmadı.
Burada ve İzmirde dönüşte ulaşım sıkıntısı olacak.. Gece vakti havaalanından evime getirecek vasıta yok..( Laf aramızda taxiye binemem)
İnşallah yazın görüşmek üzere.
Sevgilerimle :heart:
Sevgili Doktor,
Canın sağolsun.. birdahaki sefere inşallah.
Gelmek için gösterdiğin gayretler için sağol, varol :flowers2:
Sevgili arkadaşlar,
Yolcu sayımızda son durum:
Tunç 4
Turgay 1
Ebru Dengiz 2
Serpil 2
Işık 1
Seccom 1
Bluerain 2
Memojoe 2
Aspirin 2
Berna 1
Betül 3
Yeşim 2
Arda 1
Zafer 1
Levent 1
Toplam 26
Midibüsümüz 27 kişilik olduğu için bir arkadaş daha alabiliriz listeye
Sizden ricam yukarıda isimleri yazılı arkadaşların "sayılar konusunda" forumda son okeylerini vermeleri, çünkü bir çift arkadaşa midibüsümüzde 1 kişilik yer kaldığı için red cevabı vermek zorunda kaldım...
Sevgilerimi gönderiyorum :flowers2: :heart:
Gel 30 Nisan gel.... ;yahoo:
:detective: ;yahoo: :friends:
Merhaba Turgay bey ve tüm sevgili form dostları;
ben nasipse geliyorum uzun zamandır forma giremiyordum şehir dışındaydım epey
gelişme varmış hele pansiyon bir harika görünüyor
orayamı yerleşsek acaba :D
yarın serpil hanıma uğruyayım nasipse sabah kaçta orada olacağız bizzzzzzzzz
Arkadaşlar,
Listedeki Betül forumumuzdaki Betül değil, sevgili Reiki dostumuz Betül Atilla. İsim benzerliğinden dolayı bir yanlış anlama olabilir. Dileğimiz bir sonraki gezimize sevgili Betül'ün de katılabilmesi.
Sevgiyle duyurulur :flowers:
Arkadaşlar,
Geziye katılacak arkadaşlarımızın yanlarına her ihtimale karşı bir küçük minder ya da battaniye almalarında fayda var.
Doğal ortamda meditasyon yapalım derken kök çakramızı üşütmeyelim :wonk:
Sevgili Işık,
İzmir'den hareket sabah 9.00 gibi düşünülüyor. Manisa'daki arkadaşlarımızı da Bornova'dan en geç 9.30 gibi almış oluruz.
Tabi önümüzdeki bir-iki gün içinde tam net saati yine duyuracağız.
Sevgilerimle :flowers:
Program:
30 Nisan Cumartesi
Saat 09.00 Bostanlı Beşikçioğlu Camiinden hareket.
Saat 09.20 Bornova Üniversite Kavşağından hareket
Tahminen 10.15 civarı Selçuğa varış. Otele yerleşme.
Tahminen 12.00 civarı Şirinceye hareket ve Şirince de öğle yemeği.
Akşama kadar Şirincede gezi.
Akşam yemeği.
Gece seçeceğimiz bir mekanda (Muhtemelen eski kilise) toplu meditasyon çalışmaları.
Selçuğa otele dönüş.
1 Mayıs Pazar
Otelde sabah kahvaltısı.
Kahvaltı sonrası Şirinceye hareket.
Canımız sıkılınca Şirince den ayrılış ve Meryem Anayı ziyaret.
Selçuk civarında çöpşiş ziyafeti.
Tahminen 18.00'da İzmire hareket.
:banana: :pepper: :banana:
Originally posted by Tunç@Apr 26 2005, 09:03 AM
Canımız sıkılınca Şirince'den ayrılış ve Meryem Anayı ziyaret.
Peki Tunç abi, ya canımız sıkılmazsa :lol:
O zaman yerleşiriz oraya.. Turgay Reiki Forum Şirince Şubesi.
Hayat boyu meditasyon ve çöp şiş.. hehe.
Güncelleme
Sevgili arkadaşlar,
Yolcu sayımızda son durum:
Tunç 4
Turgay 1
Ebru Dengiz 2
Serpil 2
Işık 1
Seccom 1
Bluerain 3
Memojoe 1
Aspirin 2
Berna 1
Betül 3
Yeşim 2
Arda 1
Zafer 1
Levent 1
Toplam 26
27. koltuk için yarın (27 Nisan Çarşamba) sevgili Seccom'a arkadaşı için haber vereceğim. Daha önceden bir rezervasyon vardı, yarın netleşecek. İptal ederse Seccom'un arkadaşına kısmetmiş.
Neymiş bu 27. koltuk yaw.
3x3x3=27
2+7=9
9=R
Bütün numerolojik çalışmaları yaptım, bakalım kime kısmetmiş?( R harfli bir arkadaşa görünüyor)
Ya da ŞoföRRRRRR'ün R si :wonk:
Sevgilerimle... :heart:
Originally posted by Manga@Mar 30 2005, 09:20 AM
Canım Turgay abicim;
ben de varıımmm tabii ki Şirince gezisinde. Heryerde olmam lazım :friends: 30Nisan-1mayıs tarihi sanki daha güzel gibi geldi.. yağmura yakalanmayalım.??Gerçi o da ayrı bi güsel olur nasıl olsa doktorlarımız da olucakmış yanımızda, hasta olursak bişi olmas:) Hem bol bol reiki çelışmış olurus :D :flowers:
Bol Bol Sevgilerimle.. :heart:
Hani Manga da geliyordu.. noooldu????
Originally posted by Turgay@Apr 26 2005, 10:48 PM
Neymiş bu 27. koltuk yaw.
3x3x3=27
2+7=9
9=R
Bütün numerolojik çalışmaları yaptım, bakalım kime kısmetmiş?( R harfli bir arkadaşa görünüyor)
R = Ramşaharzugunuk
aneyyy :unsure:
he he
Gel de açıkla şimdi Ramaşaharı :wonk:
Eveeeet son durum:,
Tunç 4
Turgay 1
Ebru Dengiz 2
Serpil 2
Işık 1
Seccom 2
Bluerain 3
Memojoe 1
Aspirin 2
Berna 1
Betül 3
Yeşim 2
Arda 1
Zafer 1
Levent 1
Toplam 27
Arkadaşlar 27. arkadaşın isminde R yok :wonk:
Numeroloji işi tutmadı :D
Midibüsümüz doldu. Herkes için hayırlı olsun :heart: :wave:
Ben herkesten özür diliyorum. Bu geziyi ben de çok istiyordum ama... Size iyi eğlenceler dilerim. Hepinizi seviyorum ve hepinizi özledim. Gelemediğim için üzgünüm.. :drunk:
Originally posted by Turgay@Apr 27 2005, 12:33 PM
he he
Gel de açıkla şimdi Ramaşaharı :wonk:
Hehe.. açıklayalım;
Yıllar önce, üniversite çağlarımızda bir arkadaşımızın evini su basmış. Kalorifer patlamış. Tam salonun ortasında parkeler kabarmış. Ama öyle garip kabarmışki, insan boyutunda bir kümbet.. biri gömülmüş gibi! Bu ne yaaa.. kim yatıyor burda gibi takılmalarımıza arkadaşımızdan cevap geldi "şşşş.. yüce varlık Ramşahar Zugunuk yatıyor burda.. " O anda arkadaşın bir tarafından uydurduğu bir isim :dil: Yıllarca dilimizden düşmedi.. işte 27.ci koltuk Ramşaharzugunuk'a ait.. :unsure:
Arkadaşlar,
Şirince grubundan Aspirin iki kişilik kontenjanını iptal etmek durumunda kaldı. Yani iki koltuğumuz boş. Daha önce "yerimiz doldu" demek durumunda kaldığımız arkadaşlarımıza önemle duyurulur. Arzu edenler lütfen benimle kontakt kursun.
Sevgilerimle :wave: :heart:
En son durum: 28.04.2005 itibarı ile
Tunç 4
Turgay 1
Ebru Dengiz 2
Serpil 2
Işık 1
Seccom 2
Bluerain 3
Memojoe 1
Berna 1
Betül 3
Yeşim 2
Arda 1
Zafer 1
Levent 1
Toplam 25
Demek beni bekliosunuz.. :whistling: :D
Naz mı yapıyosun Manga'cık :nono:
Seni "Şirince frekansına" bi inisiye edersem, görürsün :wacko:
Hep orada kalırsın mazallah ;yahoo:
*İtina ile tehdit edilir :bangin:
:D :puah: :puah: hahahahaa.. :D :kalp:
Yarın sabah 9.00'da Bostanlı Beşikçioğlu Camiinden hareket ediyoruz. Lütfen 15 dakika önceden orada olalım. Bagajların yerleşmesi falan vakit alır, Yunuslarda ve Bornova Üniversite Kavşağında bizi bekleyenler olacak.
Arkadaşlar,
Yanımıza yağmurluk falan alsak fena olmayacak sanki...Baksanıza havaya :thumbdown:
:lol: Hava mükemmel Turgay abicim.. Siz arınırken, sevgi dolarken güzel enerjilerinizle, yağmur damlacıkları da size yardımcı olacak. Ne kadar muhteşem! :bravo:
Sevgili Arkadaşlar,
Buluşmanıza çok az bir zaman kaldı. Hepinize iyi yolculuklar dilerim. :flowers:
Bence hava da harika. :thumbsup:
Bir daha ki sefere mutlaka varım. :rolleyes:
Güle güle gidin, güle güle dönün. :boat:
Hepinize en içten sevgilerimle
Nisan :wave:
Bozmayalım moralleri.. Selçuk hava durumu aşağıdaki linkte;
http://havadurumu.mynet.com/expWeather/?ci...tyName=Sel%E7uk (http://havadurumu.mynet.com/expWeather/?cityCode=76015&cityName=Sel%E7uk)
:banana: :pepper:
Yağsada sorun değil zaten :)
Sevgili Nisan güzel dileklerin için sonsuz teşekkürler.. gönüllerimiz hep birlikte olacak :)
Sevgili Manga, bu sefer kısmet değilmiş.. bir dahaki sefere inşallah :) Biliyorsun sende hep aklımızda olacaksın :flowers:
Güle güle sizeeeee iyi yolculuklar dilerimm..arkanızdan su dökeriimm..:) :wave: Ben de sizinleyim ki zaten..siz yine de bana kaldığınız otelin adını sööölesenize belki sürpriz yaparım???
Barım Pansiyon.. 3.cü sayfada resimleri var :)
Gelecek olursan cepten ararsın zaten :)
Şirince gezimiz tek kelime ile "muhteşem"di :) Forumumuzun İzmir, İstanbul, Manisa üyeleri bir araya geldiler. Selçuk, Şirince, Meryem Ana ve Kuşadasında toplam 25 kişi ile unutamayacağımız iki gün geçirdik :banana:
Katılan arkadaşların izlenimlerini bekliyoruz :)
Gezimizden bazı resimler aşağıda;
Yola çıkarken:
http://www.turgayreiki.com/forum/external/sirince01.jpg
Motel'e varış:
http://www.turgayreiki.com/forum/external/sirince02.jpg
http://www.turgayreiki.com/forum/external/sirince03.jpg
Şirincedeyiz:
http://www.turgayreiki.com/forum/external/sirince04.jpg
http://www.turgayreiki.com/forum/external/sirince05.jpg
http://www.turgayreiki.com/forum/external/sirince06.jpg
Meditasyon çalışmaları:
http://www.turgayreiki.com/forum/external/sirince07.jpg
http://www.turgayreiki.com/forum/external/sirince08.jpg
Ra-Sheeba İnisiyasyonları:
http://www.turgayreiki.com/forum/external/sirince09.jpg
Vur patlasın, çal oynasın:
http://www.turgayreiki.com/forum/external/sirince10.jpg
http://www.turgayreiki.com/forum/external/sirince11.jpg
Meryem Anadayız:
http://www.turgayreiki.com/forum/external/sirince12.jpg
http://www.turgayreiki.com/forum/external/sirince13.jpg
Enerji alış verişi:
http://www.turgayreiki.com/forum/external/sirince14.jpg
Melek Yürüyüşü (Angel Walk):
http://www.turgayreiki.com/forum/external/sirince15.jpg
Homini gırtlak:
http://www.turgayreiki.com/forum/external/sirince16.jpg
:D :thumbsup: Ne güzel olmuuuuşşşş... :bravo: İçinize sinsin inşallah. Ben de sizinleydin ki zaten. :)
Ben Turgay abicim sana uğradım cuma günü. Cumartesi otobüste yersiniz sabah sabah belki diye kurabiye getirmiştim ama, çaycıdan aldıım habere göre sen 1 saat önce çıkmıştın. :) :flowers2: Bugün uğrıycam .. öpüldünüss.
Sevgili arkadaşlar hoş geldiniz paylaşımlaşımlarınızı bekliyoruz
:helal: :boat: :flowers2: sevgiler gönderiyorum
Bluerain
02-05-2005, 19:55
Arkadaşlar geziyle ilgili olarak soyle bir baslangıç yapmak istedim
AMANNN AMANNN AMANNNNNNNNNN ...
:P :P :P
artık bu nakarata sirince ekıkbının nakaratı olsunn :))
anlatıcak cok güzel seyler oldu ki paylasımlar olucaktırrr ben sımdılık sunu soylemek istedim cok uzun zamandırrrrr hicbir sey dusunmeden uzulmeden hayıflanmadan diger ınsanların egosundan rahtasız olmadan boyle güzel bir zaman gecırmemıstımmm sürekli pozitif bir enerji ki ters giden seylere ragmen kımse aldırmandan el bırlıygle herseyı duzeltıp cok cokkkk guzel vakitler gecirdık. bu gezinin tek bir dez avantajı vardı artık uzun bir süre soğan yiyemiyeceğimmmm :boxing: :boxing: :P
2.turgayreiki forum gezisini bozdag da yapmayı teklıf edıyorummmm
en kısa zmaandaa hata memojoe gitmeden yapalım yazık git gel olmasınn :)))))
Sevgili dostlar,
Sizin adınıza çok sevindim.. Sevgili Turgay telefon ettiğinde( cepten msg ıma karşılık) sinemadaydım, ta göbeğinde.. Allah'tan gürültülü bir karedeydi, olabildiği kadar rahat konuşabildim.. Öndeki sıradakiler dönüp hep bana baktı.. Aman da ne "harika kadın" sinemada elinde telefon konuşuyor diye.. Hehehehhehhe.. Bana ne... Herşeyin ilki güzeldiirrrrrr. :banana: :banana: :pepper: :pepper:
Hepinizi kucaklıyorum.
Bu arada, gelmemem hayırlı oldu.. Çünkü mayıs 20 de beklediğim önemli bir doğum gerçekleşti. Başından beri takip ettiğim bir hastam erken doğurdu.
Gelip gelmeme konusunda hep bir huzursuzluk çekmemin nedeni buymuş.
Sadece doğum değil, bebeğimizde önemli bir anomali de vardı. Ona iyi bir çocuk cerrahı bulduk. C. tesi günü de acilen ameliyat oldu bebeğimiz.. Şu an kalın barsağı, karın bölgesine açılmış durumda.. Rahat kaka yapabilsin diye..6 ayına kadar böyle bakım görecek.. Sonra asıl ameliyatını 6 aylıkken olacak.
Şifalarınızı ondan ve aileden eksik etmeyin lütfen.Şimdiden teşekkürler
Karan Ali Can bebek. :kalp: :kalp:
Adı bu sefer "Şirince"ydi Sevgi'nin...Bundan sonra belki Bozdağ olur, belki Bergama belki Konya....ne farkeder
Bu sefer "Şirince"ydi adı paylaşmanın, dayanışmanın, koşulsuzluğun...
Şartlarımız değildi konuşulan, şartlar içindeki güzellikti, neşeydi, gülebilmekti, güldürebilmekti...
Düşünceler değildi paylaşılan, duygulardı.
Lugattaki "Sinerji" kelimesinin ne olduğunu yaşayarak tekrar tekrar öğrenmekti...
Neşe bazen bir enginarla, bazen kemancıyla bazen de kızarmış soğanla geliyordu, aslında gelmiyordu zaten oradaydı, hep orada...
Onu görmek isteyenler görebiliyordu.....
Çok şükür gözlerimizin sımsıkı kapalı olduğu anlar onu en güzel görebildiğimiz anlardı...ne mutlu bize....
Bütün Işık Emekçilerinin önünde saygıyla eğiliyorum...
İyi ki vardınız, iyi ki yine var olacaksınız...
Kalpleri ile orada olan herkese Danimarka'dan İstanbul'a, Manisa'dan Almanya'ya, Ankara'ya herkese şükranlarımı sunuyorum.
Sevgi'nin bir başka adında buluşmak üzere Sevgi'nin bende taşınan parçasını sizlere gönderiyorum...
:kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:
Bluerain
03-05-2005, 08:36
azına saglık turgay abicim bu kadar güzel anlatılabilirdi ancak :bravo2: :bravo2:
:kalp: :kalp: :kalp:
Kalbim sizinleydi butun hafta sonu boyunca. Gønlunuzce, dildiginizce iki gunu gecirmenize cok sevindim. O gunden sonraki ve o gun yasadiginiz guzellikleri okumayi bekliyoruz... :wub:
:boat: :boat: :boat:
Sevgi dolu paylaşımlarınızdan gelemeyen bizlerde nasibimizi aldık :wave:
Gitgide büyüyen çoşkulu bir sevgi grubu bu. :flowers:
Bir daha ki buluşmalara sevgilerimle :guitar:
Nisan
Sevgili Kardeşlerim, sizinle bu mutluluğu ve sevgi paylaşımını fiziken de orada bulunarak yaşayamadığım için (Tunç kardeşimin haklı israrına rağmen) kendi kendime kızarken bugün "forum" a girerek bir nebzede olsa payıma düşeni alabilmek beni çok mutlu etti. Sınavların sıkıntılarını sevgiyle paylaşmak yerine kendimle yüzleşmeyi tercih etmiştim..o yüzden katılmadım..bir dahaki sefere inşallah..hepinize farkında olmadan verdiğiniz sevgi desteğiniz için minettarım..Murat Alanbay
Çok sevgili üstadım :kalp:
O güzel enerjini satırlarından alıyorum yine...
Tekamülümüz için haklısın kendi sınavımızı kendimiz verme durumundayız ancak bazı sınavlarda da kopya çekmenin keyfine diyecek yok, ne dersin?
Finallere lafım yok ama bir iki quizi hiç olmazsa kopyalaşsak diyorum.....
Yani özetle............çooook özledim, görüşelim sevgili üstat :flowers2: :kalp:
En hasret dolu sevgilerimle....
Ebru Dengiz
05-05-2005, 14:43
Herkese Merhaba,
Öncelikle başta Turgay, Tunç abi ve Bluerain olmak üzere tüm Şirince gezisi ekibine teşekkür ediyorum. Eşim ve benim için oldukça keyifli bir haftasonu idi. (Soğan yemenin sonu yok :)) )
Tunç abi, resimlerin minik görüntülerini gördüm aşağıda, ancak normal boyutta olanlarını nereye yükleyebiliriz download için? Hem benim vereceklerim, hem de alacaklarım var :)
Sevgiyle,
Ebru Dengiz
Ebru'cuğum, bize katılmanızdan onur duyduk, biz size çok teşekkür ederiz Unutulmaz bir gezi oldu :)
http://www.turgayreiki.com/gallery
İşte yeni fotoğraf albümü sitemiz. 35 adet Şirince resmi koyduk :)
Cannnım :flowers2:
Sana ve sevgili Tolga'ya sonsuz teşekkürler...
Hele o muhteşem meditasyonlar için ennn teşekkürler :kalp: :flowers2:
İyi ki vardınız :bravo: :flowers: ne mutlu bize
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.