Grafik Görünüm : Gma yı uzaktan gönderme?
pulcinella
12-06-2007, 21:51
Merhaba,,
Ben de 20:38 Force_Energy tarafından Gma lı oldum, ona çok teşekkür ediyorum...
Gma yı yanımızda olmayan bir insana gönderebiliyormuyuz acaba?
teşekkürler
Sizi kutlarım Pulcinella,
Evet bu güzel enerjiyi istediğiniz yere gönderebiliyorsunuz, güzel bir niyet ile. Sevgili Çiğdem hanımın dediği gibi "deneyim kazandıkça herşey daha kolay ve anlaşılır oluyor".
Benim en sıkıntılı, heyecanlı ve birçok duygusal anımda Gümüş Mor Alev hızır gibi yetişiyor, ayrıca evimde ve bulunduğum ortamda da her zaman GMA'yı çağırıp etrafa yayıyorum :bravo:
Hayırlı olsun.
:flowers:
Force_Energy
13-06-2007, 16:01
Aaa Pulcinella ben notları sana mail olrak atmıştm gelmedimi?bana da iletildi raporu gelmemişti sanırım..
bak burada bir özet geçeyim hem başkalarınada yardımcı olur:
Başkalarına şifa vermek için Gümüş Mor Alev'i kullanırken Gümüş Mor Alev meleklerini ve St. Germain'i çağırmalısınız, sonra kendinizi onlarla beraber mor bir alevin içinde olarak zihninizde canlandırın.
Alıcıya şifa verdiğinizi zihninizde canlandırın, meleklerin ve Gümüş Mor Alev'in onların sorunlarını ya da hastalıklarını dönüştürdüğünü görün. Bu göz önünde canlandırmayı kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için değiştirebilirsiniz, bunu alıcıyla karşı karşıya ya da uzaktan yapabilirsiniz.
pulcinella
13-06-2007, 22:26
cevaplar için teşekkürler,
force energy'ciğim:lol:, ben aldım notları ama iyi okuyamamışmıyım acaba? özelden de yazdım bu soruyu sana ama yoksun bu günlerde diye düşünmüştüm. neyse iyice inceleyeyim ben yine.
sevgiyle:flowers2:
merhabalar,
konuyla ilgili olduğunu düşündüğüm bir sorum var.
GMA ile çalışırken , gözönünde canlandırma yı çoğu zaman başaramıyorum. mor alev kayboluyor:( .
bu durumda başarılı bir çalışma gerçekleşmemiş mi oluyor , ve bu imgelemeyi daha iyi başarabilmek için önerileriniz varmı.
ve bir soru daha :angel2: mantralarla ilgili,
ben gümüş mor alevden bir varlığım
ben tanrının istediği saflığım. mantrayı kullanıyorum. başka kullanılan mantralar varmı ,
benim gibi tecrübesizler için yardımcı olursanız sevinirim:):angel2:
Force_Energy
14-06-2007, 17:04
Estafurullah smryna,
Göz önünde canlandırma tamamen o an konsantrasyonun ona odaklanmasını gerektitit ve motivasyon,istek çok önemlidir..Bu tür imgemelerde ipin ucu maalesef kaçtımı "a noldu ya" flan oluyoruz.
Bundan dolayı imgeleme çalışmaları var bir cisme bakarak onu zihinde yeniden görmeye çalışmak gibi..what the bleep i izleyenler bunu bilirler..Ancak brde şu var uyumlama,şifa gönderme vs. durumlarda bi önceden meditatif duruma geçip zihninizi arındırın ondan sora imgelemelerinizin kopması daha az bir ihtimal olacaktır.
2. soruya gelince;
ben gümüş mor alevden bir varlığım
ben tanrının istediği saflığım
bu mantra temel mantradır içten tekrarlanarak her sölenişinde ateş dahada yaklaşır ancak yine yolların buna çıktığı başka mantralar vardır ki bunu uygulamalarınız esnasında siz de kendiniz bularak yapabilirsiniz mesela;
"Gümüş Mor Alevle bir oluyorum,ateşle yıkanıp yıkatıyorum" şeklinde..
:flowers2::flowers2:
çok teşekkür ederim,
sanırım bundan sonra sonra daha başarılı olacağım:angel2:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.