aslik
11-06-2007, 14:10
dün gece var yaaaaaaaa!..........inanılmaz bir kundalini 3 uyumlaması deneyimledik.uyumlamayı kardeşim özge(k) veriyordu.gözümün önünden türlü türlü yılanlar geçiyordu ve ben allah allah bu ra sheeba uyumlaması da değil ne ki bunlar diyordum.tabureyle vücudumun temas ettiği malum bölge zonk zonk zonklayıp tabureyi tepiyordu.:see_stars:bir ara bütün yoğunluk burnumda ve kaşlarımın üzerinde yoğunlaştı.aynı anda özgecim de burnunu çekmeye başladı.bende hangi anda ne etki varsa o da aynısını yaşıyordu.içimden o da çok yoğun yaşıyor.bitince beraber konuşup coşacağız dedim.yarım saatten fazla sürdü uyumlama.biitiğinde yaşadıklarımız,hissettiklerimizi konuştuğumuzda dehşete düştük.çünkü birebir aynıydı.o da yılanlar ve gözler görmüş sadece.neyse odaya bakınmaya başladık ve etrafın çok kalabalık olduğunu farkettik.her yan kımıl kımıldı.hemen oracıkta odayı dolduran arkadaşlarla tanışmaya niyet ettik ve bitki çayı hazırlamak üzere mutfağa girdik.orada da coşkulu bir biçimde konuşmaya devam ediyorduk ki bir anda içerden ve çok yakından" şşşşşşşşşşşşşşş!......" diye müthiş yankılı bir ses geldi.:ohmy:ben: "bu yılan sesiydiiiiii!...." diye inleyip besmele çekmeye başladım ama ikimizde tir tir titriyoruz ,altımıza etmişiz. özge hemencik ikişer sembol çaktı tamam korunuyoruz artık korkmamalıyız falan dedi.demiş ama içimi birbilsen diyor.velhasıl unutulmaz bir gece yaşadık.gecenin en komik anı ise o derinden ve yankılı gelen şşşşşşşşşşşşşş sesinin, mutfağın ışıklığından ,gece gece yapılan heyecanlı konuşmalara sinirlenen bir apartman sakini tarafından, kapayın artık çenenizi mahiyetinde çıkarıldığını farkettiğimiz andı:hysterical:işte böyle unutulmaz bir gece yaşadık..bu sabah staja başladığım karşıyaka belediyesi'nden olayları bildirirken bedenimi masanın etrafında tutmakta zorlanıyorum.
:banana:yaşasın kundalini,yaşasın kundalinicilerin kardeşliği:banana:
:banana:yaşasın kundalini,yaşasın kundalinicilerin kardeşliği:banana: