PDA

Grafik Görünüm : Kırmızı??

Manga
08-04-2005, 07:59
Ben size birşey sormak istiyorum. Dün akşam yatmaya hazırlandığımda, göz antenim çalımaya başladı kendiliğinden, sabah kalktığımda hala çalışıyordu. Bir melekçik sanıyorum benim üzerimde çalıştı, hoşgeldin dedim göz antenim çalıştığı için ama kim olduğunu hangisi olduğunu bilmiyorum anlayamadım. Sadece önce kırmızı minik minik sonra da daha yaygın bir şekilde sarı ışık gördüm. Kırmızı ışık saçan hangi melekçiğimiz var?? :frantic: :flowers:

memojoe
08-04-2005, 13:32
:D Ben de birkaç gündür Gabriel'le çalışıyorum :)) Sanırım bu aralar sık sık çalışmaya geliyorlar..

Manga
08-04-2005, 13:59
:lol: Memojoecum;

bise zaten hep aynı zamanlarda geliolar :D ehü :flowers2: ;yahoo: :friends:

memojoe
08-04-2005, 14:05
Ben geldiklerinde söylüyom zaten Manga'ya da uğramadan gitmeyin diye :D :whistling:

:indian:

Tunç
08-04-2005, 14:43
İkram ettiğiniz hamburgerlerin ketçap'ını o kadar çok koyarsanız.. ööööle kırmızı melek olurlar işte.. alla allaaaa :angry:

Turgay
08-04-2005, 14:51
Bence de "kırmızı auralı kız"gelmiştir. Hani masalı falan da var ya.
Yoksa öyle diiil miydi o masal, :scratchchin: herneyse...

Manga
08-04-2005, 15:01
:D :puah: :puah: :puah: ;yahoo: alemsinis wallai.. neyse bu akşam da gelirse soriim bari .. seni daha iyi yiyebilmek için derse, Turgay abicim direk seni arıycam :frantic:

:)

Turgay
08-04-2005, 15:34
Bi kere "seni daha iyi yemek için" diyen Kırmızı Aura'lı Kız değil, Pollyanna'ydı. Lütfen karıştırmayalım. :nono: Hani Pollyanna, Heidi, Kibritçi Kız ve Notredam'ın kamburu üstüste çıkarlar da, kulübenin penceresinden içeri bakarlar. Pamuk Prenses o esnada içeride Sinbad'la tavla atmaktadır. Alice ve Tavşan da mutfakta menemen pişirir, ben o masalı söylüyom.
Biliyoz da konuşuyoz herhalde.... :wacko:

Tunç
08-04-2005, 16:03
Bi kere o masalın adı "kwai köprüsü".... ikincisi, ne başlıklı kızı yaw.. söölüyoruz burda.. Manga meleğin üstüne ketçap dökmüş.. soora kalkıp niye melekler kırmızı diye soruyo.. alla allaa yaw :angry:

Manga
11-04-2005, 08:31
Size bi daha melek rengi filan sorarsam iki olsun :nono: Walla bi sürü yeni kitap yazdınız :D

Turgay
11-04-2005, 12:05
Melek Renkleriyle ilgili bilgiler ööööle kolay kolay verilmez :nono: , Sevgili Manga... :heart:
Öğrenmek isteyenler, buyursun ŞİRİNCE'YEEEEEEEEEEE ;yahoo: :guitar: :banana:

doktor
11-04-2005, 22:09
Sevgili Turgayyyyy

Kanıma girmeeeeeeeeeeeee, sonra gelirsem müthiş gıdıklarım bak gülmekten 2.80
uzun oturursun. :fool: :blow:

:artist:

Manga
12-04-2005, 08:33
:D Walla sevgili doktorcum;
ben de katılıcam gıdıklama işlemine..İyice bi gıdıklamak lazım onları..ben tutarım siz gıdıklarsınız. :dil: :P :D

Tunç
12-04-2005, 09:07
Peki o zaman.. olayı bilimsel olarak açıklayalım;

Kırmızı melekler 6 ana kategori altında incelebilirler:

1- Yaz Melekleri: Bizim boyutumuza yazın gelirler. Aslında tamamen beyaz renktedirler. Ancak yaz sıcağında dolaşmaktan kıpkırmızı olurlar.

2- Utangaç Melekler: Çok utangaç olduklarından kıpkırmızı keserler. Bu utangaç huylarından dolayı temas kurmak zordur.

3- Mangazedeler: Yanlışlıkla Manga'nın evine uğrayıp üstlerine ketçap fışkırtılan melekler.

4- İtfaiye Melekleri: Görevleri nedeniyle kırmızı giyinirler. Ancak oralarda henüz yangın çıkmadığı için bu kadronun kaldırılacağına dair duyumlar var.

5- Hırs Melekleri: Şirinceye gelemedikleri için hırsdan kıpkırmızı kesen melekler. Bu kategorideki meleklerin ana görevleri fiziksel şifa vermektir. Literatürde "Doktor Melekler" olarakta geçer. Yaz aylarında kabak çiçeği tarlalarının üstünde uçuşurlar.

6- Sevgili Turgayın yıllarca yaptığı çalışmalar neticesinde taş yazıtlardan ortaya çıkardığı hikayede adı geçen Kırmızı Auralı Melek. Turgay her nekadar bu varlığın adını Polyanna olarak dilimize çevirdiysede, gerçek isim Kırmızı Auralı Melek'tir. Bu noktada sevgili Manganın değerli tespiti için çok teşekkürler. Ne yazıkki bu meleği kurt yediği için bu kategori atıl kalmıştır.

Kaynaklar:
1- Meydan Larouse
2- Cennetsel Gerçekler (Bölüm 2)
3- Evrende Renklerin Önemi (Kırmızı bölüm)
4- Taş yazıtlar.
5- Melekler ve Yemekler (Kabak Çiçeği Dolması)

Turgay
12-04-2005, 10:01
:puah: :puah: :puah: :puah:
:notworthy: :notworthy: :notworthy:

doktor
13-04-2005, 11:41
Turgayı vallahi henüz gıdıklamaya başlamamıştım.. Ama uzaktan GIDIKLAMA
İNİSASYONU veriyorum gizli gizliiiiiiiiii..

:wub:

:artist:

Manga
13-04-2005, 15:26
:D :puah: :puah: Allahım yarrabbiim! Hiç üşenmeden açıklama yaptığın için çok teşekkür ederim Tunç abicim :thumbsup: ehuehueehe :friends:

Tunç
13-04-2005, 15:31
Rice ederim.. ne demek, görevimiz. Kendimizi bilime adadık.

Manga
13-04-2005, 15:32
:D