Grafik Görünüm : hayatım gezmekle geçiyor!!!
lübnan doğumluyum ve lübnandaki iç savaştan ötürü suriye az "türkiyeyede ise 15yıla yakın ikametkah ediyoruz..
türkiyede 30 yakın deyişik şehirleri dolaştım ve, her yıl kesin 3 ila 5 şehri dolaşırım....çoğu aynı şehirlerdir neden gezmek diye bir soru sorulursa iş veya merak derim...
şimdi 30lardayım ve dışarı açılmaya başlıyacam .12 temuzda almanyadan başlayacam!!! allah nasip ederse uzak doğu vs gibi yerleride görmeye gitcem, evet 2 gün evel bir ışık güldü bana ve almanya yolu bana gözüktü ,inşallah hayırlı olur....:blush:
fundakpece
06-06-2007, 16:06
:)hayırlı olucaaakkk:friends:
pc kafayı yedi:)...
yoksa sezdinizmi:):):):)madem güzell ellerinizle bu mesajı gönderdiniz bende size bu tavrınızdan ötürü teşekür ediyorum:)
:):):):):)inşallah herkes gönlüne göre yaşar ..:):):):):)
Sevgili Maji,
Gönlün çok geniş.. Dilerim her güzel arzun yerine gelir. Gezer gezersin, sonra yine Türkiye'mize gelirsin.:flowers2:
Senin olanı alma adına çıkacağın yolculuğun hakkında en hayırlı sonuçlar doğrumasını temenni ediyorum :flowers:
herzaman herşey gönlünce olsun.:)
arkadaşlar çok duygulandırdınız beni!!!!:red_smile:hepinize ayrı ayrı teşekür ediyorum...
tabiki almanyaya yerleştiğim zaman içinde sizinle birlikte günlük hayatımıda paylaşmak isterim!!!
her gideceğim ülkede sizinle onlayn olmak gibi bir imkan olduğunda asla bu forumu bırakmayacamm....
hele durun:) daha 12 temuza 1 ay gibi bir zaman var ve eksik kalan işlerimi tamamlamak zorundayım....
içimden amma içimden geldi dostlar lütfen bu çiçekleri kabul edin:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:: flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowe rs::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::f lowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flower s::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::fl owers::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::k alp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kal p::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp:
Sevgili maji, hakkında hayırlısını diliyorum. :friends:
Not: korkma gittiğin yerlerde internet cafe bulmakta sıkıntı çekmezsin :flowers:
ondan deyil !!!!!! onlay olma şansımı laptop bağlantısı ilede koruyabilirim,...
demek istediğim yabancı bir ülkeye gidiyorum,yerleşmem,alışama vs ki "muhakak onlayn olmama engel olacak pisikolojiyi verecektir!!!!
belkide sandığımdan daha kolay bir hayat tarzı olursa sizinle yirmi dört saat onlaynda olabilirim..
yinede hepinizle "öyle veya böyle" onlayn olacağım kesin!!!!...
en büyük hayalim hindistan ve mısır, inşallah olur.....ha bu arada ordaki reikilerin bazıları ile buluşmak isterim !!, bu forumuda tanıtırım ciddiyim, :blush:
hayırlı olur inşallaah!...:flowers:
hepinize ayrı ayrı teşekürrü bir borç biliyorum:)!!! iyikine bu forum var :blush: salı günü ankaraya gitcem işlemleri haldecem...
bu arada 12 temuza kadar ankarada ortağımla işlerin geri kalanını bitirmek için acele etmek zorundayım, bana dua edin çünkü bir birimize muhtaç kılınmış bir dünyadayız!!!!:blush:
ne yazikki bir süre daha kalmak zorundayım, hayatımın kadını ile hayatımı birleştirmek ne kadar zormuş!!..
alman yasaları her 3 aya varan kanun deyişiklikleri ile neredeyse üne kavuşacak!!...
en iyisi türkiyede tatille davet etmem, ki ben 2 aydır bir arpa yol kat etmiş sayılıyorum..
evet hayatımı birleştiriyorum, ama bazı engellerde beraberinde geliyor..kendisi almanyada ve önümüzdeki ayın20sinde tatilini yine benimle yapmak için geliyorken niye türkiyeden oraya gitmek zor onu anlamadım..
evlilik planlarımı yaptım ama kanuni bazı engeler almanyadan kaynaklanıyor!!
inşallah aranızda bu tür konu ile ayrıntılı bilgi verecek bir arkadaş çıkar, çünkü hayat arkadaşım bile yeteri bilgiye sahip deyil, ve araştırıyoruz..
kardeşim rusyadan evlendi ve hiç zorluk çekmedi..nedense aurupa oturma hakını zora sokuyor..
bilgisi olanların samimi açıklamalarını tavsiye olarark dinlemeye hazırım.bilgilerinizden ötürü teekür ediyorum..
aaa bu arada eşim türkiyeden yalnız almanyadan oturma hakına sahip ve 13 yıldan beri almanyada ikametgah ediyor..ben ise lübnan doğumluyum..
Herşey çok güzel olacak... :friends:
anlamadığım her defasında herşey güzel olacak deyip duruyorsun arkadaşım canım benim..nedir hisettiklerin?
ben uzun süredir aşkın verdiği heyecandan ötürü hiç bir sezgi doğrultusunda çaba sarfetmiyorum...
sadece hayata kanal olmuş durumdayım!!!..
aaaa bu arada alman yasaların hazırladığı yeni kanundaki deyişiklik şunu gösteriyor= her kim oturma hakı tanınılırsa 1 yıl almanca dil örenme yada almanyada oturum aldıktan sonra bir yıl dil örenme zorunluğu getirilmiş:red_smile:
parisstgermain
11-07-2007, 03:20
Sevgili Maji,
Öncelikle seni şimdiden çok tebrik ediyorum.Sana ve müstakbel eşine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.Sevgiyle istenen dilekler engel tanımaz bence..Bürokrasi zorluklar çıkarabilir,ancak aşkın aşamayacagı şey yoktur...:)
Ayrıca,Almanca sanılanın aksine kaba bir dil değildir,çok kolay öğrenilen bir dil de olmamasına ragmen,eminim sen birkaç ayda işi kıvırırsın!!! :)
Ben 11 yaşımdayken burda,okulda öğrenmiştim 1 senede,ve çok sevdiğim bir dildir..Almanya'nın da bu zorunluluğu tanıması gayet normal,çünkü senelerce Almanya'da yaşayıp Almancayı öğrenememiş bir çok insan var değişik milletlerden..Dolayısıyla bu da ülkedeki yaşamı,işleyişi zaman zaman zorlaştıran birşey olmuş..Eminim ki herşey çok güzel olacak!!!!!!!
Sevgiler,mutluluğunun daim olmasını diliyorum
Allah olmayanlarada versin böyle mutluluklar :)
Redflame
11-07-2007, 13:30
sevgili maji umarım senin için en güzeli olur.güzelliklerin senin ve ailenin hayrına olsun.sevgiyle kal:kalp::kalp::kalp:
sevgili maji, yolun açık olsun, gezip gördüklerini paylaşırsan çok mutlu oluruz.
sevgi ve saygılarımla.
evet eşim 8ay'da tatile gelecek..bu arada işlemleri hızlandırmak ve almanca kursuna yazılmak için başvuruda bulucam, yani işlemleri bir süre dondurmak zorundayım...
inanın her şey sanıldığı gibi çıkmıyor:(amma, öyle böyle gitmek için çaba harcıyorum...yinede bu forumun sakinlerine müteşekürüm.....
Sizin çok mutlu olacağınızı hissediyorum. :kalp::kalp:
aspirin beni çok şaşırtıyorsun biliyormusun neden?..
işin gerçeği ben çok kehanette bulunan biriyim ve geleceğe dair bir çok kehanette bulundum ve daima mistik davranmama ramen beni ilk etkiliyen tarz sen oldun!!!allahım yaaa:red_smile:evet doğru söylüyorsun o kadar çok seviyorki beni ama ebgelleri aşmakta bena düşüyor!!!..içinden geçenleri açıklamanı istiyorum...
ben kendim aşk sarhoşu oldum ,o benim şu an resmi eşim olmasada tanrı huzurunda eşim olmayı çoktan kabul etmiş ve çok deyer verdiğim bir insan. okadar seviyorumki herşeyden kıskanır oldum "tabiki oda aynı duygular içinde ve içimiz dışımız bir olmuş durumda..:)
vallahi onu her düşündüğümde beni ara,yada o düşündüğünde ben arıyorum!! hastayım şimdi geçici bir kusma, ve hastalandığımı örenirken yıkıldı ne tuhaf bir duygu ve onun seni seviyorum demesi beni ileştirmeye rahatlatmaya yetiyor!!!
aşkım bu foruma üye olduğumu biliyor..tabi bu ilişkim bir buçuk ayı bulmasına ramen çok hızlı gelişti, o arkadaşımın eşinin kız arkadaşı o şekil tanıştık ve hipnoz meraklısı:)okült felsefeyide benimseyen bir kişiliği var...
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.