PDA

Grafik Görünüm : Şirince

Manga
05-04-2005, 12:48
:yahoo: Bu siteye bir girip dolaşmak isteyeceğinizi düşündüm. Çünkü bizi yakından ilgilendiriyor. :D :thumbsup: :friends: :heart:

www.nisanyan.com (http://www.nisanyan.com)

doktor
05-04-2005, 20:54
Sevgili Manga ,

Nişanyanların pansiyonunu gördüm.. Hatta Şirinceyi ziyaret ettiğimde, özellikle Nişanyan pansiyonu merak ettiğim için, yukarı çıkıp bir kahve içmek istedim.

Önce içeriye girdim.. Bulaşık yıkama şıkırtıları duyunca, rahatsız etmemek için dışarı, çay kahve içilen bahçeye çıktım oturdum.. Bekledim kimse gelmedi. Sonra tekrar içeri girdim.. Kimse yok muu diye bağırdım.

Bir bayan çıktı, kahve istediğimi söyledim. Aldığım yanıt şuydu.

" Dışardan ziyaretçilere kahve vermiyoruz.[B]

Bu kaba davranıştan sonra oradan ayrıldım. Aslında niyetim, sahipleri ile de tanışmaktı.. Zaten basından onları biliyorduk. Onlara , böyle güzel bir köyün tanıtımında ne kadar faydalı olduklarından dolayı teşekkür edecektim. Olmadı.

Daha sonra öğrendim ki ( Şirinceli sakinlerden) Nişanyan ailesinin bir ayağı almanyada ve Şirincenin SATIŞI İÇİN ön ayak bir nevi emlakçı hatta aracı pozisyonundalar. Bu da canımı çok sıktı doğrusu.

Oradan ayrıldıktan sonra gezinirken tanıştığım ,evinin önünde oturmakta olan , doğma büyüme Şirinceli olan 80 yaşındaki Ayşe teyze, kendi elleri ile kahve pişirip ikram etti bana.

Size , ikramda, serviste ve GÜLERYÜZDE hiç kusur etmeyen KIRKINCA PANSİYONUNU ve EVLERİ ni önemle öneriyorum. Onları tanıyorum.. Evlerinden birinde kaldım.. Köy evi istiyorsanız en ideali.. Tertemiz mis gibi. Daha önce de burada sitelerini yayınladım.

Sevgiler.

Manga
06-04-2005, 09:44
:unsure: Sevgili doktorcum;

ay çok üzüldüm ben :( hay allah.. hiç bilmiyordum.
Tama o saman Kırkınca pansiyonuna gideris. :friends: :heart:

Tunç
07-04-2005, 15:46
Şirince gezimiz hakkında gelişmeler var, aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz:

Şirince Gezisi Gelişmeleri (http://turgayreiki.com/forum/index.php?showtopic=545&st=0&#entry1633)

Son biletler.. sooon! Geç kalmayalım :rolleyes:

Turgay
27-04-2005, 10:39
Yaşasıııın ;yahoo:
Artık Pazartesi bu bölümün adını "Türkiye'nin çok iyi bilinen ve hatta toplu meditasyon bilem yapılmış köşeleri" olarak değiştirebileceğiz.
OOOLLLEEEEEEY :banana: :guitar: :banana:

memojoe
27-04-2005, 15:23
Heheheh :)

1. Geleneksel Şirince Meditasyon Şenlikleri.. :banana: :guitar: :banana:

Turgay
28-04-2005, 09:10
Balkondan tütsü saçarız vatandaşın üstüne..... ondan sonra meditasyon güzeli seçeriiiiiiiz......vişne şarabı içip kim daha çok istifra edecek yarışması yaparııııız........çok şaaaane olacak yaw. :bravo: