Grafik Görünüm : Sabahın Üçü Sucuğusu :D
Sabahın üçüne kadar ayakta, cin gibi gözlerle kalırsan tabii acıkırsın da o fazla 7 kilonu da veremezsin :D
Allaaam öyle sevmememe rağmen canım bir sucuk istedi :D :essen:
Şöyle misss zeytinyağında küp küp doğranmış bir domatesi, biraz kekik ve bir diş sarmısakla çevirip, sonra içine ince ince dilimlediğimiz hafiiiif baharatlı sucuğu katıp biraz pişirip sonra üzerisine bir yumurta kırıp, sonra da efendim sarısı böyle kayısı gibi olduğunda üzerine tazecik kaşar peyniri rendeleyip hafif eridikten sonra ocaktan alıp, üzerine çok azıcık kırmızı pul biber serpmek suretiyle bünyeye afiyetle dahil etmek vardıııı :D:D allaaaa...
Sabaha yaparız artık :puah::bangin::bangin::bangin:
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:: bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
:essen::essen::essen::essen::essen::essen::essen:: essen::essen:
Nasıl da acıktım. Gece gece giderayak yapılır mı bana bu :doh:
Bir şeyler yiyeyim bari :essen::blush:
Hayal Ayaz
28-05-2007, 07:37
ben ööyle çok iştahlı biri değilim ama sen tarif edince gözümün önünde beliriyor,bir şeyler yiyorum,allah sana iyilikler versin emi
sevgiler.
Yaw bu da böyle anlatılır da,yenmez mi!!! Yicez artık.:blush:
çok kötüsün yaaa!...
:essen::essen::essen:
E buralarda sucuk da bulunmaz simdi:angry::crying::sing2:
Kısss böle nası kilo vercez biss.:doh:Niye böle yapıyosun bakiyim sen hee???:) :dil: :dil: :dil:
:flowers2::flowers2::flowers2:
Hehehehehe :D :D
Kıyamam size yafff...
Hepinizi seviyorummm :flowers2:
Afiyonkkkk olsunnnn
Aaaa Sem sahi :D Orada buradakiler gibi yoktur doğru... Yok mu hiç Türk bakkalları, Arap marketleri falan? Gerçi yine de buradaki gibi olmaz...
E yollayalım sana burdan sucukkkk :D
"Memleketten erzak geldi" diye otantik kültürümüzü de tanıtmış oluruz :D
Caniiiim:friends:. Var tabi hem de pek cok (cok sukur) ama benim yasadigim yerin 20 km civarinda Turk bakkali yok. Ustelik de bugun Hollanda'da tatil. Pinkster (kutsal ruhun aydinlanmasinin yildonumuymus:pope:).
Neyse saglik olsun evde ne varsa artik baharatlayip yicez:essen:
http://www.deepnature.com/yedigollerfoto/sucuk2.JPG
AAAAA e pes valla sucuklar da geldi. :doh::doh:
Ben de tam sevgili Tunc mesajini yazmayi unutmus derken kozde sucuklar ortaya cikti. Utanmasalar bi de cizirdiycaklar.
Simdi artik bisiklete binilir, 20 km disinda acik nobetci sucukcu varmi aranir.:superman:
Daha olmadi buzluktan biraz kiyma cozdureyim, annemin sucukici kofte tarifi vardi. ondan yapayim...
Olur di mi o da ayni sey.:essen::essen::essen:
Ayyyy yapmayın bana bunu yaa Tunç abiii,Balbaaanuuuu!!!Fenalık geçiricem şimdiii!!!!!:doh:En iyisi ben bütün saf ve pozitif enerjimi sucuğa yönlendiriyim de o bana gelsin.:naughty: :naughty: Hep ben mi onu alıcam canım aaaaaaa!!!:dry: :dry: :dry: :puah::dil: :dil: :dil:
Varmı sucuk enerjisinden daha kuvvetlisi? hehe
:doh: :doh: :lol: :lol: :banana::pepper::banana::pepper::friends:
Sevgiler...:flowers2::flowers2::flowers2:
Walla veriim vermesine de.. uyumlamadan sonra biraz baharat kokuyo ortalık .
Tunç abiii alemsin.:doh: :lol: Bugün güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün emi??? :wink_smile: :puah::puah::puah:
Ağızdan salyalar akan smiley istiyoruz sevgili forum yönetimi :)))))))
Walla veriim vermesine de.. uyumlamadan sonra biraz baharat kokuyo ortalık .
:puah::puah::puah::puah::puah::puah:
Ahahahah yüce mevlanın zopasının nereden zuhur edeceği belli olmazzz :puah: buyrunssss bana kötüsün dedinizzz adminimiz, Tunç aaaabimisss de sonunda yapacağını yaptııı :D :D ohohohooo
Sujuukkkk Sujukkkk :see_stars: :naughty: :D
Çok yaşa Tunç abiiiii :flowers2:
Sujukkkkkk :see_stars:
unutuyodum :D
Efet Sujuk enerjisi gibisi yokk :D Geldiğini hissetmesi de kokudan sebep efet çok kolay :D
Beni de 2 sene önce Ümit Usta, topyekun mutfak enerjisine uyumladııı :D :D
:) Yaf ben sucuk mucuk yemem balbanucum ama,sabahın üçü sucuğusu olduğu için sanırım bu anlatımla yicem..
:flowers2::kalp:
Hiiiiii Mangaaaaaaaa :banana::bravo::flowers2:
Çok sevindim ses vermeneee ... :P
Yaf ben sucuğu yiyemem bile :D Ama gece vakti nasıllll "olsa da yesem" dedim :D ehe...
Bak kokusu seni getirdi... her işte bi hayır vardır demişleeer :D
Sevgilerrr :flowers2::friends:
Sağol bitanecim benim! buralardayım ben bakınıyorum :) kendine dikkat et..:kalp:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.