Grafik Görünüm : Ben Geldim KR
Huzurunuzda beni dün akşam Kundalini Reiki'ye uyumlayan MEMOJOE'e teşekkür ederim:friends:.
Forumda yazılanlar kadar olmasa da, ikna edecek kadar his yaşadım:doh:. İlk başlarda ayaklarımdan karnıma doğru bir enerji geldi. Karnımda bir ağırlık başladı, sonra kalbime doğru baskı yaptı ve birkaç dakika sürdü. Terlemeye başladım,:see_stars: iyice sıcak bastı. Karnımda sıcak bir dokunuş hissettim. Kalbim hızlandı ve sesi tüm vücudumda yankılanmaya başladı. Toplam 30 dakika sonra, saatlerce uyumuşum gibi bir rahatlık kapladı vücudumu :angel: ve terlemem de sona erdi. :superman:
Bunu yaşatan Allah'ıma şükürler olsun.
Mehmet hocama sonsuz teşekkür ederim.
:angel2:
İhtiyacı olan herkese kanal olmam dileğiyle...
:flowers2::flowers2::flowers2:
Senin ve butunun en buyuk hayrina olsun sevgili Ozcan:)
sevgili özcan,
çok tebrik ederim.
benim de KR Booster hocam olan sevgili Memojoe'den KR almışsın. Kendisini buradan saygiyla selamlıyorum.
Bütünün ve senin hayrına olmasını dilerim..
kırkayak
26-05-2007, 12:18
hayırlı olsun
Hayırlı olsun senin ve bütünün hayrına inşallah.:)
bütünün ve senin hayrına olsun:)
sevgi ve ışıkla
mavi nazar
26-05-2007, 17:30
hayırlı olsun...sevgilerimle...
Forumda yazılanlar kadar olmasa da, ikna edecek kadar his yaşadım:doh:. İlk başlarda ayaklarımdan karnıma doğru bir enerji geldi. Karnımda bir ağırlık başladı, sonra kalbime doğru baskı yaptı ve birkaç dakika sürdü. Terlemeye başladım,:see_stars: iyice sıcak bastı. Karnımda sıcak bir dokunuş hissettim. Kalbim hızlandı ve sesi tüm vücudumda yankılanmaya başladı. Toplam 30 dakika sonra, saatlerce uyumuşum gibi bir rahatlık kapladı vücudumu :angel: ve terlemem de sona erdi. :superman:
:puah::puah::puah:kardeşim benim daha ne hissetmeyi planlıyordun:puah:. Ben 6 uyumlanmamın hiç birisinde hiçbirşey hissetmedim:puah:
Hislere takılma hissetsensende, hissetmesende mucizelerini gördükçe zaten mutluluktan uçacaksın.:angel2:
huzur ve sevgi getirmesi dileğiyle...:angel2::angel2:
Herkese tekrar selamlar,
:friends:
Bir saat kadar önce sevgili hocam MEMOJOE beni Kundalini Reiki 2'ye uyumladı. Kendisine minnettarım.
Biraz sıcak bastı ve sanki çakralarım teker teker alev almış gibi hepsi hissettirdi kendini. Çok huzurluyum, yeniden doğmuş gibi.
Nasip eden Allah'ıma şükürler olsun.
Mehmet Hocam, Allah senden razı olsun. Sonsuz teşekkürlerimi kabul edin lütfen.
:flowers2: :flowers2: :flowers2: :flowers2: :flowers2:
bütünün ve senin hayrına olsun.:):flowers2::flowers2:
ne güzel bir dilek!..sana ve hepimize hayırlı olsun:flowers2:
Ben teşekkür ederim sevgili Özcan. Hayırlı olsun.
fundakpece
21-06-2007, 18:56
:kalp:sevgili özcan senin ve bütünün en yüksek hayrına olsun,tebrik ederim..:angel2:memojoe hocam yüreğine sağlık .:see_stars:ahhhhh ne müthiş bir uyumlamadır kundalini
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu akşam sevgili MEMOJOE hocam, beni Kundalini Reiki 3'e uyumladı. :friends: Çoooooooooooooooook güzel bu duygu.
:banana::bravo::superman::pepper:
Kendimi öyle hafif hissediyorum ki şu an :)
Teşekkür ederim HOCAM, teşekkür ederim BÜTÜN.
Herkese kucak dolusu sevgilerimle..........
:kalp::flowers2::kalp:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.