PDA

Grafik Görünüm : Gma??

zek_asakura
24-05-2007, 19:18
ARKadaşlar bu gma nın bi zararı varmı? yani içimizdeki negatif olayları yakıo gibi şeyler duydum bize onları unutturuyor mu yada napıor?böyle enerjiler tmm iyiliği temsil edior felanda insanın kişiliğini karakterini deiştirirmi??ben hayata bakış açımın deişmesini istemiorum ondan soruorum şimdiden teşekkürler

Akyron
24-05-2007, 19:46
Hiç bir enerji sizin değiştirmek istemediğiniz veya değiştirmeyi uygun görmediğiniz hiç bir şey üzerinde değişim yapmak üzere çalışmaz veya zorlamaz zorlayamaz...Bu enerji türleri ve başkaları da aynı şekilde (eğer siz aynı kalmasını istiyorsanız) hiç bir kalıp ve yapı değiştirilemez...

Bu yüzden sık sık şifa gönderilirken bile..Kişilerin üst benliğinden izin alarak evrene göndeririz ki istedikleri ve arzu ettikleri uygun zamanda kabul edebilsinler diye...
Evrende "hür irade yasası" gereği hiç bir enerji nasıl birbirinin alanına mudahale etmiyorsa ve çok güzel bir uyum içerisinde çalışılıyorsa bu insanlık için de aynıdır...
Herşey , her açılım sizin kabul edebiliteniz oranında size yavaş yavaş açılımlarda bulunur...Siz kendinize bir adım gelirseniz (bunu gma ile ,usui reiki ile kundalini reiki ile veya ra-sheeba v.b.) hangi sistem ve yol ile yaparsanız yapın o sistem de size ona olan inancınız doğrultusunda ve kararlılığınız oranında desteğini sunar ve sunmaktadır...Amaç ve hedefleriniz doğrultusunda alırsınız alacağınızı...

İnsan "isterse" evrenin en yüksek katlarından istediğini çekip yer küreye kilim gibi serecek güçte ve kudrettedir...

Niyet, kararlılık ve inanç.
Bu üçlü her yerde her kapıda anahtarınız olması dileğiyle...

Yeter ki ego yapmayalım; Ve bu mukemmellikte yaratılmış bir sistem olan evrenin karşısında saygı ile eğilmeyi bilelim ve kendimizin bu evrendeki yerimizin farkında olalım.

O yuzden bu ve benzeri konularda hiç bir kaygınız olmamasını diliyorum...
Saygı ve sevgilerimle :flowers:
Ergin S.

Force_Energy
24-05-2007, 20:10
Ergin zaten gerekli açıklamayı yapmış bende üzerine birşeyler ekleyeyim;

Gümüş Mor Alev,bu kaygılardan tamamen uzak bir enerjidir..aynen reiki,ra-sheeba vb. gibi..Kişiliğinizi değiştirmekten öte,size sizi tanıtır,kendinizi seversiniz.Zaten sizin bir iradeniz var.Bunun üzerine hiçbişey sizin hayata bakış açınızı değiştiremez ki:)

zek_asakura
26-05-2007, 20:08
teşekkürler arkadaşlar beni bilgilendirdiğiniz için paramaklarınıza sağlık

BBG
26-05-2007, 20:27
Ewet Gerek Ergin gerekse Sevgili kardeşim Onur gerekli açıklamayı yapmışlar. Ben de ek olarak şunu söylemek istiyorum. " GMA İnsancıl duygular içinde insan gibi yaşamakta size yardımcı olacak saf bir enerjidir." :friends:

Hayal Ayaz
26-05-2007, 22:16
arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum, son günlerde sıkça duyduğum fakat anlamını bilmediğim bir terim "GMA BOOSTER"bilenler öğretirse sevinirim şimdiden teşekkürler

Akyron
26-05-2007, 22:38
Hmm Kundalini booster biliyorum da gma booster ilk defa duyuyorum...Son zamanlarda sıkça duyulsa biz de duyardık sanırım ..
Konu hakkında bilgi ve kaynak varsa açıklarsanız seviniriz...
Sevgiler:flowers:

shira
27-05-2007, 08:31
Niyet, kararlılık ve inanç :wink_smile:
:angel2::angel2::angel2::angel2::angel2::angel2::a ngel2::angel2:

Hayal Ayaz
27-05-2007, 09:25
sevgili pashaslıve kaynak yok banada sordukları için duydum.benim böyle bir bilgim olmadığını biraz beklerlerse öğrenebileceğimi söyledim, peki booster'in kelime anlamı nedir?

Force_Energy
27-05-2007, 14:58
Booster güçlendirme vbildiğim kadarıyla..forumd akundalini booster veriliyor..Memojoe yapar bunu en çok..hatta onunda booster şenlikleri vardır..ancak gma booster..?..ben duymadım böle bişi

Hayal Ayaz
27-05-2007, 21:48
teşekkürler force energy kundalini booster'i biliyorum, gma'yı duyunca şaşırdım ve sorma ihtiyacı hissettim böyle bir şey yok demeden önce araştırmayı yeğlerim daima, belki bana soran yanlış sormustur,kundalini, yerine gma yazmıştır tekrar sormakta fayda var.