Grafik Görünüm : Kundalini Kundalini
Bundan seneler once Kundalini reiki, uyumlama filan bilmezden once bir suru yeni cag kitabi devirirken elime Genevieve Lewis Poulson'un yazdigi Kundalini ve Cakralar kitabi gecti.
Once kitapta soylenen butun alistirmalari ve cakra dengeleme calismalarini yaptim, ardindan da gozumu karartip (kitaptaki tum uyarilara ragmen) Kundalinimi uyandirdim. Once pek bisey hissetmedim, galiba saat ogleden sonra 5 civari idi tekrar sokaga cikmam gerekti. Disarida hersey bambaska gorunuyordu, sanki biri filim setinin isiklari degistirilmis gibi herseyin rengi degismisti. Cok sukur kotu bir etki ile karsilasmadim ama daha sonra da kundalini ile fazla calismadim.
BBG hocam daha sonra kendisine anlattigimda "zaten calisamazsin, uyumlama alman gerekir:doh: " demisti. Simdi KR 3 uyumlamasi aldiktan sonra yine elimde ayni kitap, ama simdi baska bir gozle okuyorum tabiki..
Şimdi dene bakalım onları sevgili sem.Bakalım ne olacak.:) :naughty: :naughty:
Sevgiyle...:flowers2: :flowers2: :flowers2:
kırkayak
26-05-2007, 13:10
evet ben de merek ettim şimdi onları yeniden deyeyip çalışma yaparsanız bizimle paylaşırmısınız.
Sevgili Sem;
Kundalini ile kundalini reiki tam anlamıyla aynı şeyler değildir...
Kundalini reiki ile kundalini uyanışı ve yukselmesi sağlanabilir...
Ama kundalini reiki almadan da "zamansız kundalini" uyanışı veya uzun çalışmalar sonucunda da kundalini uyanışı söz söz konusu olabilir...
Bir de kundalini uyanışının bir kaç alıştırma ile bir günde kolayca uyandırılabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum...Kitaptan okuyup alıştırma yapmış olabilirsiniz ama bunun için yıllarca çalışan ve hayatını adamış ve bunun adına aydınlanma adını vermiş insanlar vardır:wink_smile:
Ayrıca zamansız kundalini uyanışı da çok sarsıcı olur...
Bence en güzeli kundalini reiki ile kundalini açılımlarınızı yapmanızdır diye düşünüyorum...
Sevgilerimle:flowers:
Sevgili Sem;
Kundalini ile kundalini reiki tam anlamıyla aynı şeyler değildir...
...
Tamam eyvallah, katiliyorum.
Kundalini reiki ile kundalini uyanışı ve yukselmesi sağlanabilir.Ama kundalini reiki almadan da "zamansız kundalini" uyanışı veya uzun çalışmalar sonucunda da kundalini uyanışı söz söz konusu olabilir......
Zamansiz Kundalini uyanisi demek, istenmeden, hic bir hazirlik yapilmadan kundalininin kisinin yasadigi herhangi bir travma sonucu ( bir kaza, bazen hamilelik ya da dogum sirasinda, uyusturucu madde kullanilmasi veya kuyruk sokumu bolgesindeki yaralanmalar ile vs.) kendiliginden uyanmasi demektir.
Uzun calismalar sonucu Kundalini uyanisi demek de; kisinin, Kundalininin istemli bir sekilde harekete gecirilmesi icin gerekli tum hazirliklari tamamladiktan sonra (ki bunlar; dort beynin gelismesi, icice gecmis yedi bedenin cakralarinin dengelenmesi, karma vs..) bu is icin belirtilen metodlari kullanarak (isterseniz onlari da anlatirim) Kundalinisini harekete gecirmesidir.
Bir de kundalini uyanışının bir kaç alıştırma ile bir günde kolayca uyandırılabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum[quote/]
Biz de KR1 de reiki kanalinin acilmasi, KR2de bunun guclendirilmesi ve KR3te de (yaklasik 25dklik bir uyumlama ile) kundalinimizi uyandirmiyor muyuz?
Kitaptan okuyup alıştırma yapmış olabilirsiniz ama bunun için yıllarca çalışan ve hayatını adamış ve bunun adına aydınlanma adını vermiş insanlar vardır:wink_smile:
Tabiki ne biliyorsak bunun icin hayatini adamis insanlarin kitaplarindan ogreniyoruz. Yani hicbirimize bilgiler direk kanallardan gelmedi.
Ama bence aydinlanma kundaliniyi uyandirmak degil, kundalininin akisini saglayabilecek bir beden hazirladiktan sonra kundaliniyi kullanabilmektir. Zor olan kundaliniyi uyandirmak degil, hepimizin bildigi gibi kundalini bir trafik kazasi sirasinda da uyanabilir.
Ayrıca zamansız kundalini uyanışı da çok sarsıcı olur...
Bence en güzeli kundalini reiki ile kundalini açılımlarınızı yapmanızdır diye düşünüyorum...
Sevgilerimle:flowers:
Buna diyecek birseyim yok, yerden goge haklisin.
Sevgi ile..:flowers:
Sevgili Sem;
Açtığınız konuya bir kundalini reiki master ve uzun yıllar enerji v.b. çalışmaların neticesinde edindiğim bilgi ve tecrübe oranında fikrimi yansıtmaya çalıştım...
Sizin de ileride edineceğiniz bilgi ve tecrübeler neticesinde iyi bir master olacağınıza inanıyorum...
Verdiğiniz bilgiler için tşk'ler:flowers:
Kim bilir birgun:red_smile:, yolumuz uzun, ama ciktik bir kere:superman:
Paylasimlarinizi onemsiyorum.
Sevgi ile..:flowers:
Calimera
27-05-2007, 12:22
Kundalini uyanışı hakkında öyle çok şey yazılabilir ki, bu yazılanlar o kişilerin yaşam tarzlarına göre değişim gösterir.
Kundalini uyanışı bireyin vücut ve ruhsal durumu ile alakalıdır ve ne zaman hangi koşulda uyanacağı belli olmayabilir. Bu kişinin düşünsel olarak hazır olup olmaması ile ilgilidir.
Kundalini reiki ise(kanımca) fiziksel bedeni,kundalini uyanmasına yavaş yavaş hazırlar.
Diğer yandan bir şok durumda vücudun oto kontrol sistemi kundalinin uyanmasını tetikleyebilir.
Teşekkürler.
Yazdiklariniza katiliyorum sevgili Calimera.:) Kundali hakkinda epeyce bir kaynak ve kitap var.
Ben bulabildiklerimin hepsini okudum. Aramaya ve okumaya da devam ediyorum.
Simdiye kadar edindigim bilgilere ve KR deki kisacik tecrubeme dayanarak soyleyebilecegim sey ise; Kundalini Reiki, kundalininin uyandirilmasinda en etkili ve guvenilir yol.
Daha sonra kundalininin nasil kullanilabilecegini (KR'deki sifa uygulamalari disinda) anlamak icin bu kitaplara simdi yeniden donuyorum.
Sevgili Doktor'da bu kaynaklardaki bilgileri zaman zaman burada aktarmis zaten.:flowers:
Buradaki paylasimlar benim icin gercekten cok degerli:kalp:
Sonsuz sevgi ile:flowers:
:flowers:sevgili sem
yanlız değilsin ben de yıllarca kitap okuyarak kendimi geliştirmeye çalıştım ve bu konuda yol katettiğime inanıyorum bence sen düşündüğünden daha ileri bir noktadasın. çalışmalarına devam etmeli ve kendine olan inancını asla sarsmamalısın:flowers2:
kırkayak
31-05-2007, 09:54
güzel paylaşılar
Evet SEM çok seri ilerliyorsun değil mi? Daha inisiye olalı 1 ay oldu mu canım arkadaşım. Süpersin.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.