PDA

Grafik Görünüm : Sim kartı takınız

ısık
27-03-2005, 15:09
Merhaba arkadaşlar :D sizlerle dün yaşadığım bir olayı paylaşmak istedim; :whistling:
Gece uyandığımda (4) gibi telim çalışmıyordu, şebeke yokmuş üzerinde durmayıp satime bakıp yattım,
sabah baktığımda sim kartı takın mesajı vardı :scratchchin: kim çıkarmıştıki gece yarısı :omg_smile:
takıp çıkardım tel açıldı oh çok şükür dedim :wonk: dedim ama erken konuşmuşum yarım saat sonra gerekli olduğunda bir baktım yine sim kartı takın diyor :thumbdown:
bende oturdum reiki verdim 1. sembolle (daha önce verdiğimde sembolsüz şarzı dolmuştu) nasıl akış oldu anlatamam ama nafile açılmıyor tekrar uğraştım yok olmuyor
ısrala devam edişim arkadaşım arıyacak ondan yanlış anlayıp neden kapattın diyebilir çok üzüldüm vardır bundada bir hayır dedim
servise götürdüm epey kabarık bir fatura çıkardı birde kalacakmış yok olmaz dedim başka servise giderken arkadaşımı gördüm yolda birlikte gittik ve açtı teli temizledi :up: sadece oksitlenmiş o yüzden okuyamıyormuş sim kartı :doh:
Bende sağlam parçayı değiştirmekten kurtuldum :wacko:

Daha önce olsaydı strese girerdim, şimdi ise çok sakindim reiki sonucu açılmayınca bile; hayırdır arkasında nasıl bir hayır var acaba diyebildim :helal:

Şükürler olsun

Yaşasın Reikiiiiii :thumbsup:

Turgay
28-03-2005, 21:34
Sevgili Işık,
Paylaşımlarından büyük mutluluk duydum. :up:
Her geçen gün keyifli deneyimlerinin artarak sürmesini diliyorum, iyi ki varsın. :bravo:

memojoe
30-03-2005, 09:24
Telefonu bırakın artık yaw, telepatik iletişim daha iyi. Hem bütün operatörlere aynı ücret :)

Benim telepati çağrı numaram 6 :)

:arabia:

serpil
30-03-2005, 20:19
Benim numaram 3.Gece kapalıyız.Sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız.Merak etmeyin size döneceğiz. :yahoo: