PDA

Grafik Görünüm : Hoş Bir Deneyim

Tunç
11-10-2004, 08:23
İşyerinde birlikte çalıştığımız bir arkadaşımız, bir tanıdığına Reiki göndermemi talep etmişti. Reiki gönderilmesini talep ettiği bayan yıllar önce kötü bir olay yaşamış, kalbi kırılmış ve hala bu olayın etkisinden kurtulamamış. Olaya sebebiyet veren kişi ile tamamen teması kesebilmek için bir kaç kere telefon numarasını değiştirmiş, yıllardır görüşmemiş. Ama hala geceleri kabuslarla dolu, psikolojik olarak dibe vurmuş durumdaymış. Arkadaşım ona Reiki'den bahsedince ilgilenmiş ve başka bir şehirde yaşadığı için kendisine gönderilmesini rica etmiş.

Talep bana iletilince, yaşadığı olayın etkilerinden kurtulması için kendisine Kundalini Reiki gönderdim. Göndermenin ardından yaklaşık 10 dakika geçti. Birlikte çalıştığımız arkadaşımız bembeyaz bir suratla yanıma geldi.. "Tahmin edin ne oldu" dedi.. Anlatmasını rica ettim.. Kundalini Reiki gönderdiğimiz bayanı yıllar önce üzen şahıs, telefonu numarasına ulaşarak telefon etmiş ve yılar önceki olay için özür dilemiş. Bu ani "bumerang" a ben de hayli şaşırdım. Bu kadar çabuk bir işaret beklemiyordum doğrusu. Bu "özür" telefonu bayanı psikolojik olarak hayli rahatlatmış, etkiden yüzde yüz kurtulmasada.. bir süreç başlamış en azından.

Niyetinizi bütünün en yüksek hayrına beyan ettiğinizde bir mekanizmayı başlattığınız kesin. Ve bunun işaretlerini görmek son derece keyif verici.

arwen
20-10-2004, 19:44
Tunç Bey, hoş bir deneyim adı altında benim yaşadıklarımı anlatmışsınız. Sizin anlattığınız olaydan önce ve sonra yaşadıklarımı sizinle ve diğer arkadaşlarla paylaşmak istedim.

Yıllar önce yaşadığım olaylar ,aynı konu içerisinde birkaç farklı olay, benim hayatımı alt üst etmişti ve bunlardan sonra yaşadıklarımı etkileyerek benim git gide daha da çökmeme sebep olmuştu. Her zaman kendim halledebilir sanmıştım ama dibe vurduğum bir gecede bunları birine anlatmazsam sonuçlarının çok daha kötü olacağına kara verdim. Çok uzun süredir tanıdığım ama bunların hiç birini bilmeyen ve beni anlayabilecek insanlardan birine anlattım.

Rei-ki’nin ne olduğunu zaten biliyordum ama kundalini rei-ki ile ona anlattıktan sonra tanıştım diyebiliriz. Bana işyerinde çalışan bir arkadaşının yardım edebileceğini sadece bunu kabul edip etmeyeceğimi sordu ve kundalini rei-kiyi anlattı.

Kundalini rei-ki gönderildiğinde haberim yoktu bir anda ellerim terledi, kalp atışlarım, nefes alışlarım hızlandı ve inanılmaz bir rahatlama hissettim daha sonra öğrendim bunların kundalini rei-kiden kaynaklandığını. Yaklaşık 10 dakika sonra hiç beklemediğim hatta gelmesi imkansız olan bir telefonla dünya başıma yıkıldı. Yıllardır kaçtığım insan beni bulmuştu ve aramasının tek sebebi de benden özür dilemekti. Telefonu kapattığımda “neden şimdi” dedim kendi kendime bunun kundalini rei-kiden kaynaklandığını daha sonra öğrendim.
Geçmişte beni yaralayan bütün insanlar sanki sıraya girmişti benden özür dilemek için, hepsi bir bir karşıma çıkıyor ve benden özür dileyip bir daha hayatıma girmemek üzere çıkıp gidiyorlardı.

Sonuç olarak yaşadığım hiçbir olay hafızamdan silinmedi ama artık beni rahatsız etmiyor. Kundalini rei-ki ilk gönderildiği anda nasıl bir rahatlama hissettiysem şu anada olaylar aklıma geldiğinde aynı rahatlamayı hissediyorum. Size hiç teşekkür etme fırsatı bulamadım Tunç Bey, gerçekten çok teşekkür ederim benim tekrar içten ve kahkahalarla gülmeme yardımcı olduğunuz için...

Tunç
20-10-2004, 21:44
Sevgili arwen,

Aramıza hoşgeldin :) Kahkahalarla gülebiliyor olman, yaşadığın tüm olumsuzlukları rahatsız olmadan anlatabilecek kadar rahatlamış olmandan daha büyük bir mutluluk olabilirmi..

Satırlarını okurken nasıl mutlu oldum tahmin edemezsin :)

Teşekkür edilecek kişi ben değilim sevgili arwen, o kişi kendinsin. Sıkıntılarına son verme cesaretini, kararlılığını gösterdiğin ve bunu tüm benliğinle istediğin için. Ben burada sadece bir mekanizmaya start vererek "aracı" oldum. Sorunu çözen kişi sensin :bravo:

Yaşadığın olay beni etkilediği için "hoş bir deneyim" olarak burada yer verdim. Paylaştığım için gösterdiğin hoşgörü için esas ben teşekkür ediyorum.

Ne iyi ettinde aramıza katıldın :)

Sevgiyle kal :wave: