PDA

Grafik Görünüm : Alev melek dansı

pale
14-05-2007, 14:56
KUTSAL DANS POİ

Adını Yeni Zelanda yerlilerinin kutsal dansından alıyor. Günümüzde hem egzersiz hem de bir meditasyon tekniği olarak kullanılıyor. Bu sayede günlük sorunlarınızdan uzaklaşıp, kafanızı boşaltabiliyorsunuz. Ayrıca beden kaslarınız çalıştığı için dayanıklılığınız artıyor.
Ayrıca dans görsel olarak iki küçük melek ile dans ediyor hissi uyandırıyor iyi seyirler.

http://www.youtube.com/watch?v=Ia_GNtnl9Bg

Akyron
15-05-2007, 12:06
Ben de çok beğendim tşk ederim:flowers2:

Suzix
15-05-2007, 18:38
Evet güzelmiş gerçekten.:) Müzikte güzel bi de karanlıkta alevlerin müziğin ritmine göre hareket etmesi de çok hoşuma gitti.Teşekkürler paylaştığın için pale.:) :flowers:

:flowers2: :flowers2: :flowers2:

pale
05-06-2007, 20:19
çok eğlenceli gözüküyor :)

sem
05-06-2007, 21:34
Tesekkurler paylasim icin.:flowers:
Ps:Lutfen evde denemeyiniz.:puah::puah::puah:

fundakpece
06-06-2007, 12:31
:bravo::bravo::bravo:çok güzeldi,teşekkürler pale..poi dansı yapmak istiyorummm..:doh::naughty:

maji
06-06-2007, 16:05
gayet güz<el olmuş ellerine sağlık

aspirin
14-06-2007, 10:12
Forumdan arkadaşımız "Özge" çok güzel dans eder.Bize pek çok dernek gecemizde Sevgili Ati'nin santuru eşliğinde Poi gösterileri yapmıştır.Bilmenizi istedim. :friends:

pale
14-06-2007, 21:05
harikaymış :)
ben bi arkadaşım vasıtası ile öğrendim bu dansın varlığını istanbulda kursları olsada izmirde ben rastlamadım.
ama isteyen arkadaşları kendileri çalışmaları için yönlendirebilirim :)

özge
15-06-2007, 12:04
utandım birden şimdi:red_smile:...

pale
15-06-2007, 20:24
utandım birden şimdi:red_smile:...:):) ama poi çok güzel bir dans gerçekten vede yapıyor olmanız harika izmirdenmi öğrendiniz ki ben izmirde hiç denk gelmedim ama istanbulda bildiğim kadarı ile var :)

özge
15-06-2007, 23:15
paleciğim, ben istanbul da tünel festivalinde bir performansta izlemiştim ilk kez. ben de bunlardan istiyorum dedim ve kendi poilerimi yaptım:). önce tenis toplu poi ile egzersiz yapmaya, dört beş ay sonra da ateşle dans etmeye başladım...
izmirde görmedim demişsin, izmir de ilgilenen ve bir kaç arkadaş var. onlar şubat ayında bir poi klübü kurmayı düşünüyorlardı. bu arkadaşlardan birinin dantel sokakta tezgahı var orada kendi yaptığı poileri satıyor da. bana özelden ulaşırsan, hala çalışmaya devam edip etmediklerini öğrenip sizi buluşturmaya çalışabilirim :wink_smile:

Nymphe
16-06-2007, 00:38
mutevazilik yapmayalim lutfen ozgecim. :wink_smile: hepimizi buyuledin. bedenindeki, yuzundeki, hareketlerindeki degisim ve parlama supper. icindeki bisey cikiyo ve yansiyo resmen. izlemeside o kadar keyifli.

ya.. o zaman seni videoya cekmek aklimiza gelmedi dimi pofff :dry:

ati'nin cd'sini keyifle dinliyoruz. seni de arasira izleme sansimiz olsa, ne sahane olurdu. kismet belki acık havada, daha rahat bir meaknda seni tekrar izleme sansimiz olur. saldim evrene :P ehehe

opucukler, kucaklar falan filan...