PDA

Grafik Görünüm : Kaaaa Reeee 3

sem
10-05-2007, 20:04
Sevgili hocam BBG vasitasi ile ben de iki aksam evvel Kundalini Reiki 3 uyumlamasi aldim. O gunden beri kendimle o kadar mesgulum ki buradan da Hocama tesekkur edip minnetimi belirtemedim.:flowers2:

Onceki uyumlamalar gibi sakin ama cok kuvvetli bir uyumlama idi.O gunden beri de titresmeye devam ediyorum.:superman:
BBG hocam bana bu yolda yardimci oldugunuz icin coook cok tesekkur ediyorum.

ozcan
10-05-2007, 20:45
:flowers2:
Hayırlısı Olsun

Tebrik Ederim :) (Darısı Başıma)

kamberaltıntaş
11-05-2007, 10:55
ikinizi de tebrik ediyorum.hayırlı olsun.

Suzix
11-05-2007, 14:56
Hayırlara vesile olur inşallah.Ne mutlu size!!!:) :) :)

:flowers2: :flowers2: :flowers2:

umutnur
11-05-2007, 19:33
her ikinizede hayırlı olsun.

BBG
11-05-2007, 20:25
Sevgili Zeynep ve Sevgili Çiğdem,

Asıl bu onur bana ait sizler ile birlikte bu güzel enerjiyi paylaşmayı kabul ettiniz ve bir bütün olarak uyumlamalarımızı gerçekleştirdik. Şimdi ise hayatınız birer parçası haline gelen bu muhteşem ve bir o kadar da kuvvetli olan enerjiyi büyük yüreklilikle candan istediniz. Ben sadece sizin isteklerinize kulak vererek üzerime düşen görevi layığı ile yerine getirmeye çalıştım. Sizleri çok seviyorum can arkadaşlarım benim. Mutlu kalın. Kundalini ikinizinde hayatını güzelliklerle doldursun. Sevgilerimle.

B. Burak Gülşen.

Not : Bana enerji kapılarını açan çok sevdiğim canım masterım ve ablam Nisan (Mehtap Abla)' a sonsuz minnetimi sunuyorum. Kundalini MAsterin ve can dostum Memojoe Senin de hakkını nasıl öderim bilmiyorum Sizleri çok çok hemde ççççooooooooookkkk seviyorum. :friends::kalp::friends:

kırkayak
11-05-2007, 21:22
hayırlı olsun

sem
14-05-2007, 20:56
:flowers: Tum iyi dilekleri sonsuz sevgi ile karsiliyorum:flowers: