Grafik Görünüm : Ra-Sheeba Semineri
Nisan ayı içinde ufukta "Ra-Sheeba" semineri görünüyor. Bilgilerinize :arabia: :heart:
fifth_dimension
03-04-2005, 18:49
Bende dün ZSG merkezinde Ra-Sheeba masterlara yönelik bir toplantıya katıldım. Artık her hafta Cumartesi günleri toplanacağız. Çünkü Ra-Sheeba iki günde anlaşılacak bir eğitim değil, tam tersi derine inilmesi gerekiyor, fakat biz iki günde master olup sertifikamızı alıp bırakıyoruz. Oysa üzerinde düşünülmesi, uygulama yapılması filan gerekiyor.
Bu tarz eksikliklerimizi kapatmak için küçük bir grup eşliğinde toplanacağız. Farklı gün ve saatlerde düzenlenebiliyor isteyen kişilere. Bence çok faydalı bir toplantı oldu :banana: :pepper:
fifth_dimension
08-05-2005, 11:00
Bu aralar çok çalıştığım için aranıza fazla katılamıyorum :cry:
Ancak Ra-Sheeba toplantıları devam ediyor, yakında deneyimlerimi paylaşmaya başlayacağım...
Sevgili arkadaşlar,
14 Mayıs Cumartesi ve 15 Mayıs Pazar Ra-Sheeba semineri düzenliyoruz. Katılmak isteyenler lütfen hafta içinde bildirsinler.
14/15 Mayıs tarihleri özellikle 15 Mayıs tüm dünyadaki Ra-Sheeba Master'lerin özel bir çalışmasına tanık olacak. O gün Ra-Sheeba master olan arkadaşlarımızla ne mutlu ki biz de bu çalışmaya katılabileceğiz. Sevgili Merilyn'in 15 Mayıs'ta son sembol Sin-İ-Ba dahil tüm aktivasyon sembolleriyle yapacaklarını duyurduğu çalışamaya biz de katılmaktan keyif duyacağız.
Hepinize sevgiler :heart:
www.turgayreiki.com sitemizin Ra-Sheeba bölümüne bir göz atın derim :wink_smile:
Ra-Sheeba Semineri:
14 Mayıs Cumartesi (1. Seviye).........saat:12.00-18.00
15 Mayıs Pazar (Master Seviye)........saat:12.00-18.00
Adres:
Cemal Gürsel Caddesi No:492/C Büro:103
Bostanlı-İZMİR
Büro Tel: 0.232.362 58 14 E-Mail: turgay@gediknet.com
GSM : 0.532.383 08 89 Web: www.turgayreiki.com
:biker: Harika inşallah nasip olurda bulunabilirim.....
Turgay abicim bu özel çalışma nasıl bir şey? Uzaktan nasıl katılıyoruz?
Memojoe'cum,
15 Mayıs Pazar günü tüm Ra-Sheeba masterler Sin-İ-Ba dahil tüm "İlahi Işığı Aktive Etme" sembolleriyle çalışıp bir aktivasyon ve enerjiyi çapalama ritüeli gerçekleştirecekler.
Sen de -eğer Master sembol çalışmalarını yaptıysan daha keyifli olur ki şart değil- pazar günü bu sembollerle tek tek çalışıp enerjiyi toprak ana ile buluşturabilirsin.
:pope: :heart:
Yaşassııınnn ben de gidiyorummm.. :bannana_purple:
Yaşasın Ra-Sheeba diye yeni bi gezi yeri mi keşfettiniz. Ben de geliyoruuuum. :chopper:
Sazan durumu söz konusu galiba.. hehehe
:fish2: :fishing:
Hımm. Duymuştum orayı güzel bir yermiş. Orta Anadolu'da Ra-Sheeba Vadisi. :lol:
Bildiğim kadarıyla ra-sheeba vadisi yeşillikler içinde bir yer. Özellikle ejderhaları ile ünlü :fool:
Sevgili Ra-Sheeba dostları, :arabia:
Harikulade bir haftasonu oldu. ;yahoo:
Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. :heart:
:cleopatra:
Turgay abicim :angel2:
Herşey harikaydı! Çook teşekkürler.. :kissing:
Aaaa Manga da Ra-Sheeba olmuş, ne güzel :D :banana: :cheers:
:harp: ewettttt herşey mükemmeldi
hele dostluk dayanışması :flowers: muhteşemdi
Teşekkürler Turgay bey :shake:
İyiki varsınız :flowers2: :flowers2: :flowers2:
Çok guzel bır hafta sonu geçirdik.Yeşillikler içindeki ra-sheeba vadisinde ejderlerimizle birlikte top oynadık ,ip atladık.Uçurtma da uçurduk da uçan uçurtmamıydı yoksa bizmiydik işte ona cevap veremem.Teşekkurler hepinize
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.