Grafik Görünüm : KR Eğitimi
Herkese merhaba,
Siteyi biraz kurcaladım ama bu yazıyı nereye yazacağımı bulamadım.
Yanlış yere yazdıysam özür dilerim :angel:
Kundalini reiki'ye uyumlanmak istiyorum, daha önce başka bir uyumlama almadım. Izmir'de oturuyorum, 22 yaşındayım...
Bana yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba sevgili Özcan,
Daha önce herhangi bir uyumlama almadıysan, öncelikle Usui Reiki uyumlaması alıp, onun güzelliğini yaşamaya başlamanı öneririm. Önce onunla tanışıp, daha sonra Kundalini Reiki ve diğer sistemlere uyumlanmak daha güzel olur.
Bu konuda Turgay öncelikle Turgay hocamızdan destek alabilirsin. Özel mesajla kendisine ulaşabilirsin. Biz de elimizden geldiğince destek oluruz.
Sevgiler...
Sevgili Memojoe Hocam gerekeni söylemiş valla :) Abü diline sağlık :wink_smile::flowers2:
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Kundalini Reiki'ye direk uyumlanamazmıyım, Usui Reiki'nin şart olmadığını okumuştum.
Tekrar teşekkürler.
Tekrar merhaba,
Benimki naçizane bir öneriydi. Tabii ki dediğin gibi böyle bir şart yok. Dilediğin zaman Kundalini Reiki'ye uyumlanabilirsin.
Sevgiler
Teşekkür ederim memojoe,
Bu konuda ne gerekli acaba? Uyumlama için?
Bana siz yardımcı olabilir misiniz?
Sevgili kardeşim ben de bir KR Master ve Reiki 3A olarak sana önce Usui 1 öneririm. Ancak elbette seçim senin. Nacizane tavsiyem kararını vermeden önce hiç değilse forumdaki Kundalini bölümünü okuman ve en iyisi Turgay abimizle iletişime geçmen.
Sevgiyle kal. :wave:
Sevigili lturer hocam,
Birçok yazı ve görüşler sonrasında Kundalini Reiki ile ilgili uyumlanmak üzere Memojoe ile görüşüyoruz, sanırım şu sıralar kendisi yoğun biraz :(
İlginizden dolayı hepinize teşekkür ederim. Eğer uyumlamam gerçekleşirse adım adım tüm tecrübelerimi burada paylaşarak benden sonrakilere canlı tecrübe olmak istiyorum.
Hepinize saygılar, sevgiler...
adım adım tüm tecrübelerimi burada paylaşarak benden sonrakilere canlı tecrübe olmak istiyorum.
Paylasimlarini tabiki buyuk bir merakla okuruz sevgili Ozcan ama senden sonrakilere canli tecrube olabilecegin konusunda pek emin degilim. :doh:
Eger bu forumda paylasilan insiasyon ve insiasyon sonrasi tecrubeleri okuduysan herbirinin digerinden cok farkli oldugunu gorursun.
Mesela ben en agir Gumus Mor Alev insiasyonunu gecirdim ve ardindan cok cok hastalandim (ki UR2 seviyeside idim). Bir gun icinde atesim 41 ile 34 derece arasinda degisti...Ama bir baskasinin belkide en rahat acildigi kanal bu. Ayni sey Kundalini Reiki icin de gecerli.
Sevgili sem
(Canlı tecrübe olacağım konusunda pek emin olmadığınız) mesajınız içimi ürpertti ilk anda ancak;
Ağır bir tecrübe yaşadığınız GMA uyumlanmanıza ne kadar zamanda adapte olabilidiğinizi merak ettim.
Ayrıca bu adaptasyon sürecindeki söz konusu olumsuzlukları minimum olarak yaşayabileceğim kanaatindeyim. Kendimi fiziksel ve psikolojik olarak yeterli hissediyorum. Bu konuda da Memojoe hocamın yüzünü kara çıkartmayacağım.
Tecrübe konusunda söylemek istediğinizi idrak ettim; elbette herkesi kendim, kendimi de herkes ile bir tutamam. Sadece benden sonrakiler için o 'inisiasyon ve inisiasyon sonrası tecrübelere' bir de 'beni' ilave etmek isterim.
:flowers:
Sevgili Özcan, Bu yola giren herkesin başına herşeyin gelmesi mümkün.. GMA ile bunu hafifletmek de mümkün. Size yolunuzda sevgiler diliyorum.:wave:
Kundalini Reiki 1'e 4 gün önce uyumlandım. Mehmet (memojoe) hocama tekrar tekrar teşekkür ederim. Herhangi bir adaptasyon sorunu yaşamadım, öyle duygusal çöküntüler, fiziksel tepkiler ya da başka herhangi birşey...
Ateş olayına gelince sevgili sem, 11 gün önce aldığım GMA uyumlanmamdan sonra metabolizmam biraz coştu :) vücut ısım yükseldi; ölçmedim: hiç rahatsızlık vermiyordu :) ayrıca, güneş çarpması, ya da soğuk algınlığında yaşadığımız ateş yükselmelerindeki durumdan dağlar kadar farklıydı; bu yüzden (doktorlarımızın affına sığınarak) metabolizma hızlandı diyorum ve mutlu / mesut yaşantıma devam ediyorum. İlginize bir kez daha teşekkürler.
(Deneyimlerimi paylaşmamın yanı sıra, konu havada kalmasın istedim.)
Sevgiler...
:flowers:
KR1'i hafif atlatmana cok sevindim Sevgili Ozcan:). GMA deneyimlerin de cok enteresan.
Valla ben de, bende bir tuhaflik var diye uzuluyordum. Agir insiasyonlardan sayilan KR1, KR2, KR3, beni de (cok sukur) fazla sarsmadi ama gel gor ki o GMA, ah o GMA.:superman:
Uyumlanmalarin senin ve butunun en yuksek hayrina olsun.:bravo::bravo::bravo:
Sevgili Özcan,
Kutluyorum sevgili kardeşim...
:flowers2:
Hayırlı, uğurlu olsun...
:angel2:
fundakpece
30-05-2007, 00:02
:)bütünün ve senin en yüksek hayırına olsun:flowers2:..sevgili sem'in söylediklerine sonuna kadar katılıyorum..kundalini uyumlamarı muhteşemdir , hele ki memojoe hocam ellerine yüreğine sağlık büyük üstattır..ben de boosterlerda detoks yaşadım:see_stars::see_stars:hatalıklar ardı ardına ve yaşam boyu tüm korkularım tek tek karşıma çıktı,tekrar yaşadım ve hepsinin üstesinden gelmek zorunda kaldım..bir ayda hızlandırılmış bir kırk yıl yaşadım diyebilirim..:angel:tekrar hayırlı olsun ,kolay gelsin
Gerçi aradan iiki yıl geçmiş ben forumlara girmeyeli utandım şimdi :lol:
Ben de kutluyorum kardeşim. Ben şahsen aşırı bağırsak hareketlenmeleri yaşadım genelde uyumlamalar sonrasında ama rahatsız edici sancı vs. şeklinde değildi çok şükür. Bir tür detokstu sanırım. Sancısız sıkıntısız geçirmen güzel zaten herkes fiziksel veya ruhsal bir sıkıntı yaşayacak diye de bir şey yok elbette.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.